Καρίμ,Μπάιρον Σκοτ, Ρολάντο Μπλακμαν,Ρόι Τάρπλεϊ
Το οποιο δηλαδη ειναι τι? Πιο ακραιο? Πιο τολμηρο?
Brad Davis, Detlef Schrempf, Jim Farmer
ΦΕΡΕ KAI ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΛΕΜΕ ![]()
Ο Μπαρτζώκας ήδη ψάχνει 3ο πεντάρι.
Δυστυχως παίζει μπαλα . ![]()
Δεν θα κολλήσουμε τώρα σε λεπτομέρειες ![]()
Ε με τόσο ντόρο που έγινε για μεταγραφή στους Kicks καμιά εντύπωση δεν θα μου κάνει αν όντως πάει και ο Κωστας στο Μιλγουόκι.
Χαμένοι θα βγουν από την μάχη πάντως οι Bucks. Φέτος ο Γιάννης είπε θα μείνει, αλλά τίτλο δεν βλέπουν ούτε με κιάλια. Λογικά πρώτος γύρος πλειφ-οφ και αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Του χρόνου το καλοκαίρι είναι σίγουρο το trade.
Διαβασα σε σχολιο κατω απο την ειδηση της υπογραφης του Αλεξ στους Bucks οτι προκειμενου να πεισουν τον Γιαννη να μεινει στους Bucks θα βαλουν και τους υπολοιπους παικτες της ομαδας να αλλαξουν νομικα το επωνυμο τους σε Αντετονκουνμπο ![]()
Παντως ο Αλεξ αν δεν κανω λαθος ειναι ο λιγοτερο καλος Αντετονκουνμπο αναμεσα στους 4. Αλλωστε ειναι και ο μοναδικος απο οσους παιζουν μπασκετ που δεν εχει κατακτησει πρωταθλημα ΝΒΑ (!)
Δεν κοστίζουν τίποτα σοβαρό στο salary των Bucks αυτά τα συμβόλαια. Ούτε αγωνιστικά τους κοστίζουν τίποτα. Παλιότερα έδιναν αυτά τα συμβόλαια σε βετεράνους που είχαν ξεχάσει να αποσυρθούν και ήλπιζαν πως θα διδάξουν κάτι τον Γιάννη (π.χ. τρίποντο). Τώρα τα δίνουν για να είναι η οικογένεια κοντά του και να του κάνουν παρέα όταν προπονείται παραπάνω ώρες από τους υπόλοιπους. Αν δεν έπαιρνε τη θέση στο ρόστερ ο Άλεξ ή ο Θανάσης, τότε θα την έπαιρνε κάποιος που θα μέτραγε τις μέρες να φύγει. Ο Άλεξ και ο Θανάσης τουλάχιστον θα είναι committed στον Γιάννη και τους Bucks.
Δεν ξέρω γιατί σκυλιάζουν τόσο με τα συμβόλαια των αδελφών Αντετοκούνμπο. Δεν ξέρω αν είναι οι παίκτες που ενοχλούνται με τους ξένους μη Αμερικάνους που κάνουν dominate στο ΝΒΑ ή οι άλλες ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Εγω πιστεύω οτι τετοιες κινησεις δεν βοηθούν στην υστεροφημία του.
Καλά κάνει…Ένα παιδί που ήταν στα φανάρια και πούλαγε CD έχει κάθε δικαίωμα να βάζει όλο του το σόι στους Μπακς. Να βάλει και την μητέρα του.
Καμία υστεροφημία του δεν κινδυνεύει.
Ο Γιάνναρος είναι ήδη ένας μύθος σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Ειχε αναγκη να τους φέρει?
Τα αδερφια του είχαν αναγκη να πανε?
Μυθος εννοείτε οτι ειναι. Με αυτα ο μυθος δεν μεγαλωνει όμως. Δεν τον έκραξα, απλα φαινεται κάπως…
Ε ο μύθος του είναι πως δεν αποχωρίζεται την οικογένεια του και είναι τόσο καλός που του τη φέρνουν κοντά του. Μια χαρά μύθος που μεγαλώνει μου φαίνεται εμένα.
Άντε και καλό ξεκίνημα.
Τι περιμένω/θέλω να δω από κάθε ομάδα στη σεζόν:
East
Washington Wizards
Τίποτα
Charlotte Hornets
Στη θεωρία αν ο υγιής LaMelo θα μπορούσε να εξελιχτεί σε πραγματικό σταρ σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην πράξη μάλλον τίποτα.
Philadelphia 76ers
Αν σε μια πετσοκομμένη Ανατολή, οι Embiid/George θα καταφέρουν να κάνουν κάτι σημαντικό στην καριέρα τους. Η, πιο ρεαλιστικά, αν θα καταφέρουν να παίζουν μαζί σε πάνω από 30 παιχνίδια.
Brooklyn Nets
Τίποτα
Toronto Raptors
Τίποτα
Chicago Bulls
Κάνα highlight του Buzelis, κατά τ’ άλλα meh.
Atlanta Hawks
Ton Trae Young να ξαναγίνεται relevant, δηλ. ηγέτης μιας ομάδας που στοχεύει ψηλά.
Miami Heat
Με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να μπουν στα playoffs ΚΑΙ φέτος.
Orlando Magic
Συμπαθέστατη ομάδα και ο Banchero μ’ αρέσει πολύ, αλλά δεν ενισχύθηκαν σημαντικά και δεν βλέπω πώς θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο.
Milwaukee Bucks
Τον Γιάννη να κάνει θαύματα (μέχρι να φύγει).
Detroit Pistons
Τον CC να κάνει all-NBA season και να πάνε 2ο γύρο.
Cleveland Cavaliers
Να είναι υγιείς, να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν και στην postseason και ο Spidah να κάνει PO επιπέδου 2020.
Boston Celtics
Τίποτα
New York Knicks
Πρωταθλητές Ανατολής
Indiana Pacers
Να είναι ανταγωνιστικοί ακόμα και χωρίς Hali (ευκαιρία για breakthrough season του Nembhard) και πεντάρι (λογικά small-ball με Siakam).
West
Utah Jazz
Τιποτα
New Orleans Pelicans
Τον Zion να παίζει μπάσκετ.
San Antonio Spurs
Τον Wemby να παίζει μπάσκετ περισσότερο απ’ το hype που τον περιβάλλει. Στ’ @@ μας αν είναι πάνω ή κάτω από 2.30, playoff τώρα με το ωραιότατο roster που έχει γύρω του, μπορεί να μπει;
Portland Trail Blazers
Κάποιον απ’ τους youngsters (Sharpe, Henderson) να κάνει ξεπέταγμα.
Phoenix Suns
Τίποτα
Dallas Mavericks
Απόλυτο success (τελικοί περιφέρειας ξερωγώ) ή απόλυτο χάος (ντομάτες στον Nico)
Sacramento Kings
Τίποτα
Memphis Grizzlies
Τι θα συμβεί στον Ja και θα του κόψει τη σεζόν.
Los Angeles Lakers
Να πάνε για πρωτάθλημα ή -ακόμα περισσότερο- να δούμε τις νέες δικαιολογίες αν δεν τραβήξει.
Houston Rockets
Πώς θα λειτουργήσει μια βασική πεντάδα μόνο με forwards.
Los Angeles Clippers
Τη δεύτερη version ενός μπασκετικού «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» (η πρώτη ήταν οι Rockets του 2ου μισού των 90s).
Golden State Warriors
Ένα μαγικό trade στα μέση της σεζόν να τους κάνει contenders -μάλλον απίθανο, μιλάει το συναίσθημα, sorrynotsorry.
Denver Nuggets
Ένα επικό (επικότερο του περσινού) matchup με OKC στους τελικούς Δύσης.
Minnesota Timberwolves
Λιγότερα λόγια και περισσότερο σοβαρό μπάσκετ (στα κρίσιμα) απ’ τον Ant-man.
Oklahoma City Thunder
Ένα επικό (επικότερο του περσινού) matchup με Denver στους τελικούς Δύσης.
Απογοήτευση για μια ακόμα χρονιά η μέτρια μεταγραφική σεζόν των Nuggets. Έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο στο πικ του αυτή την στιγμή και δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα με τίποτα σοβαρό. Έχασαν Porter για να πάρουν Cameron και Hardaway. Τουλάχιστον πήραν σουτέρ και όχι έναν ακόμα Westbrook Αν κάνουν κανένα σοβαρό trade αργότερα να δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω γιατί ήθελαν τόσο να πάρουν ένα τόσο καλό back-up του Γιοκιτς και όχι για Murray που είναι υπερβολικά ασταθής και ώρες ώρες εξαφανίζεται. Ένα δεύτερο καλό playmaker θα ήταν καλύτερη επιλογή νομίζω.
Lakers και Bucks νομίζω θα είναι σεζόν αναμονής. Lakers να φύγει ο Lebron, μπορεί να κάνει θαύματα στα 40 του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά μια ομάδα, ως δεύτερη καλύτερη επιλογή, για να πάρουν τίτλο. Να αδειάσει το salary cap, να φέρουν κάποιον άλλο μεγάλο παίκτη στην θέση του και τότε θα δούμε Lakers τίτλου. Δεν ξέρω τι pick έχουν και αν καταφέρουν να δελεάσουν τους Bucks το καλοκαίρι.
Bucks απλά περιμένουμε ποτέ θα φύγει ο Γιάννης και που θα πάει. Για φέτος αν καταφέρουν κάτι θα είναι λόγω χαμηλής ανταγωνιστικότητας ανατολής. Ούτε trade μπορούν να κάνουν για ενίσχυση ούτε τίποτα. Για αυτό ψάχνουν να δουν πόσα από τα αδέλφια του Γιάννη μπορούν να φέρουν στην ομάδα μπας και μείνει ολόκληρη την χρονιά.
Knicks, Clippers, Wolves δεν τους πιστεύω καθόλου.
Η λογική λέει Thunder reapet και ίσως ευκολότερο από πέρυσι. Και αυτό αν δεν γίνει κανένα τεράστιο trade midseason.
Διαφωνω καθετως με το σκεπτικο σου για τους Ναγκετς. Bench για αιωνες εχουν τωρα, που στην ουσια ηταν το κυριως προβλημα τους περυσι. Εφυγε ο αμπαλαουσκας Πορτερ Τζνρ και ελπιζουμε να μεινει ατραυματιστος ο Ααρον
Cameron, Hardaway δεν μου γεμίζουν το μάτι. Ο πρώτος έρχεται από καλή χρόνια αλλά στους Nets όπου δεν υπήρχε καθόλου πίεση για αποτελέσματα. Ούτε ο δεύτερος δεν μου κάνει για παίκτης που μπορεί να δώσει μεγάλες βοήθειες σε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Porter βοηθούσε σημαντικά ειδικά όταν Murray ξεχνούσε το μπάσκετ που ήξερε ανα περιόδους και ο Gordon ήταν off. Επίσης γιατί χρειαζόταν η ομάδα τόσο high profile back up του Jokic όταν δεν έχουν κανέναν σοβαρό back up του Murray?
Τον έχουμε δει με πίεση ως back-up PF των Suns στη σεζόν πρωταθλητισμού (και την επόμενη) και ήταν εξαιρετικός.
Αν προσαρμοστεί καλά στον ρόλο του, είναι σούπερ κίνηση.
Δεν θα χρειαστεί να δώσει μεγάλες βοήθειες, καθαρά συμπληρωματική λύση.
Φαντάζομαι μιλάς για RS που ποιος νοιάζεται στην τελική, γιατί ο MPJ στα περσινά πλειόφ ήταν χάλι μαύρο -έπαιζε και τραυματίας βέβαια νομίζω, αλλά σε κάθε περίπτωση δε μιλάμε για παίκτη που μπορείς να βασιστείς.
Για να χαλαρώσει το load του.
Θα αναλάβει τον ρόλο ο Bruce Brown, δηλ ο x-factor της σεζόν 22/23.
Το ζήτημα είναι να φτάσουν υγιείς και σε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη κατάσταση στα πλειόφ οι Jokic, Murray, Gordon.