Άρα τι? Ώρα να φεύγει? Έλα πες το ![]()
Βγήκαμε έξω με την οικογένειά λόγω γενεθλίων μου, κι χαζευα Τορόντο νέα Υόρκη. Ωραίο ματσάκι μέχρι στιγμής, πολύ κοντά οι δύο ομάδες.
Άρα τι? Ώρα να φεύγει? Έλα πες το ![]()
Βγήκαμε έξω με την οικογένειά λόγω γενεθλίων μου, κι χαζευα Τορόντο νέα Υόρκη. Ωραίο ματσάκι μέχρι στιγμής, πολύ κοντά οι δύο ομάδες.
ακόμα μετράς γενέθλια ρε μλκ;
Δεν έχεις φτάσει ακόμα στη φάση “δε γαμιέται” ; ![]()
(χρόνια πολλά μόρτη μου
)
Τα παιδιά να φάνε την πιτσουλα με τις οθόνες να παίζουν NBA ρε φίλε! Ευχαριστώ για τις ευχές.
Χρονια πολλα @samis πολυχρονος να σε χαιρονται τα παιδια σου κι εσυ αυτα!
Το δωρο μου ειναι αυτα τα ξεφτιλικια που γινονται στην Νεα Υορκη σημερα ![]()
Τουλαχιστον μετα την κλοπη χθες στη Νεα Υορκη, οι Warriors εκαναν ισως την πιο αρχιδατη νικη της σεζον, αφου χωρις Steph, Butler, Porzingis κερδισαν στην παραταση μεσα στο Χιουστον. Ο Durant ειχε σερι 35 ευστοχες βολες, κερδισε φαουλ στο τριποντο για να στειλει το παιχνιδι σε δευτερη παραταση στο 113-110, και εχασε την τριτη βολη. Στην συνεχεια του εκαναν επιτηδες φαουλ στο 115-112, εχασε την πρωτη βολη (2 αστοχες σερι δηλαδη), και ευστοχησε με ταμπλο στην δευτερη αφου ηθελε να αστοχησει :')
Τεσπα, οι Warriors χωρις τον Steph ειναι πολυ περιορισμενης δυνατοτητας, εδωσαν και τον Kuminga που διαπρεπει στην Atlanta για ψιχουλα, και εχασαν τα εξης παιχνιδια που ειτε ηταν δικα τους, ειτε επρεπε να ειναι δικα τους:
Βαλτε σε αυτες και κατι εντελως πεταμενες ηττες απο Portland, Philly, Toronto και Phoenix τον Δεκεμβριο, ε και καπως ετσι εχει ερθει φυσιολογικα το 32-30. Τεσπα, οχι οτι εχει μεγαλη σημασια, αφου και να μπουν στα playoffs, ειναι ενα πανευκολο και εγγυημενο 1st round exit. Κι αν πες ο Steph ξεφυγει οπως ξεφυγε περυσι με Rockets και πριν 3 χρονια με Kings, ε θα αποκλειστουν στον δευτερο γυρο, αφου σε 7 παιχνιδια δεν κερδιζουν Thunder, Nuggets ή Spurs με τιποτα.
Σε πιο σημαντικα νεα, επιστρεφει ο Jayson Tatum για την Βοστονη. Οτι πρεπει για να παρει εναν μηνα με παιχνιδια στα ποδια του πριν τα playoffs, και για μενα πλεον οι Celtics αποτελουν φαβορι για τους τελικους απο την Ανατολη.
Ελα κακεντρεχεια ![]()
Καλο ητανε ![]()
Αμα εβλεπες τον αγωνα απεναντι σε Warriors χθες βραδυ, στον οποιο ο τραγικος σουταρε 15 βολες (εκ των οποιων πανω απο τις μισες ηταν ανυπαρκτες), πιστευω θα συμφωνουσες πως δεν υφισταται καμια κακεντρεχεια… Εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση με τον τυπο ![]()
Ειρωνεία ηταν. Δεν είδα το ματς αλλα σε πιστυω
Τεραστιοι Σπερς
Σημερα εχει “νωρις” ματσαρα στην Οκλαχομα, ισως και προβα τελικων Δυσης.
@potofgold @osfp7 να φανταστω περιμενετε τα πλεηοφφς?
Ο Jokic ειναι χαρμα οφθαλμων, τωρα που ειναι πληρως υγιεις και οι Murray, Gordon, Braun, ειναι ενα απο τα μεγαλα φαβορι στην Δυση θαρρω. Ελπιζω σε νικη σημερα για εκδικηση απο την ηττα στην παραταση εκει που τσαμπουκαλευτηκε ο βλακακος ο Williams με τον Jokic και του γυρισε το ματι του Σερβου.
Όχι, απλά είμαι μεθυσμένος.
Εφτυσα λιγο νερακι οπως το διαβαζα αυτο.
Και μου θυμισε και την υπερ-ατακα του Φουσεκη “οχι, απλα ειμαι νταης”
Fun match to watch
Και παραδόξως όχι play offs attitude
Ιδωμεν
Ο SGA μαλλον κανει το καλυτερο παιχνιδι της καριερας του ε.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
Νταξει, SGA αναμφιβολα το καλυτερο του παιχνιδι ever, απο αυτα που χτιζουν μυθους.
35-9-15, με 14/21 και ουσιαστικα δυο τριποντα game winners μεσα σε 15 δευτερολεπτα, αρρωστο το παλικαρι, kαι ο Γιοκιτς 32-14-13 με 12/19 και επισης 2 τεραστια τριποντα μεσα στο τελευταιο λεπτο.
Απο τα καλυτερα ματς φετος.
ΥΓ. Απιστευτο στατιστικο, οι Thunder εκαναν 3 λαθη σε ολοκληρο τον αγωνα (!!!) Και οι Nuggets μονο 7, αλλα το 3 ειναι εξωφρενικα χαμηλο.
γαμωτο, δυσκολευομαι πολυ να τον συμπαθησω τον Shai - κυριως αποσο εχω δει στο Starting 5.
Τουλαχιστον φαινεται να ειναι οριτζιναλ προσωπικοτητα (οσο και αυτη ειναι δυσκολο να την χωνεψεις , εν αντιθεσει με τον Χαλιμπερτον που δεν εχει ουτε μια οριτζιναλ σκεψη και ειναι φτιαχταδι της δικιας του μηντια ομαδας → αλλα τον προτιμω σαν παικτη)
Τελοσπαντων - με μπαξ μαλλον απεξω απο την γενικοτερη πλεηοφ εικονα (εκτος αν πανε 15-5 στα τελυταια παιχνιδια
), μαλλον Νικς ειμαστε απο East και Spurs απο West
Προσπαθώ να παρακολουθώ αλλα ειναι δυσκολη χρονιά φετος. Ενημερώνομαι για ολα ομως. Θα το παλεψω play off να μαι εδω