Nba

Συμφωνώ απόλυτα και βέβαια εκεί είναι η ένσταση μου στο να δίνονται μαξ συμβόλαια σε παίκτες σαν το Murray. Ειδικά όταν έχεις άλλο ένα σούπερ μαξ στο Τζόκερ. Σου περιορίζουν πολύ το βάθος. Είτε πρέπει να βρεις σούπερ βετεράνους με μίνιμουμ και exceptions, είτε αυτοί που παίρνουν το μισό σαλαρι καπ σου (οι εξής δύο δηλαδή) να είναι πραγματικά franchise players. Οι Nuggets πήγαν με την ασφάλεια του παίκτη που γνώριζαν αλλά είναι και ασταθής και επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα με τον @QuintomScenario για το Τζόκερ με τις διαρκείς μανουρες του φέτος. Δεν ξέρω αν εκνευρίστηκε με την ομάδα του και έβγαζε θυμό, αλλά σε κάθε ματς αρπάζεται με κάποιον.

1 Like

Θελω:

• 1 τριποντο απο Tobias Harris :white_check_mark:
  • 3 τριποντα απο Bane :white_check_mark:
  • 3 ασιστ απο Black
  • 6 ασιστ απο Μπανκερο :white_check_mark:
  • 25 ποντους απο Cade :white_check_mark:
  • 15 ποντους απο Suggs
  • 20 ποντους απο Μπανκερο

Για να βγαλω $44 πονταροντας $3.

Χθες εβγαλα $40 με την νικη των Λυκων σε συνδυασμο με το under 225 :sunglasses:

@potofgold @osfp7 κανας usual suspect παρων για το βραδυ? Εχει ενδιαφεροντα ματσακια…

1 Like

Για λεικερς θα είμαι

1 Like

Pistons εχαναν με 22 ποντους στο ημιχρονο σε win or go home game, και εχουν πλησιασει στους 5 ποντους. Ποιοτικα δεν ειναι το καλυτερο ματσακι, αλλα το δραμα και η ενταση αποζημιωνουν.

2 Likes

Γυρισαν απ τους νεκρους οι Πιστονς

3 Likes

Ενταξει, απιστευτο ομως choking απο Ματζικ.

19 ποντους στο δευτερο ημιχρονο? Και εισαι 22 ποντους μπροστα στο ημιχρονο σε close-out game? Απιστευτο πραγματικα. Ρε, εβαλαν 4 καλαθια σε ολο το δευτερο ημιχρονο. Ολοι τους οι ποντοι ηταν απο βολες εκτος απο 4 καλαθια. Δεν εμπαινε με τιποτα η μπαλα.

Ματσαρα στο Τοροντο, θα κριθει στο τελευταιο σουτ. Η και οχι, παραταση.

Ελπιζω να πανε ολα σε Game 7 σημερα (!)

3 Likes

Καλυτερα γιατι θέλω Ντιτρόιτ να συνεχίσει :sweat_smile:

Γιατι ομως? Παιζουν πολυ κακο μπασκετ οι Πιστονς σε αυτα τα 6 ματς :stuck_out_tongue:

Τι γινεται στο Τοροντο, απιστευτο τελειωμα. Πω πω καλαθι που μπηκε.

Οι Rockets απο οτι φαινεται επεστρεψαν στις εμφανισεις που μας συνηθισαν στα πρωτα 3 ματς απεναντι σε Λεηκερς. Δυσκολα το γυρνανε απο το -19 κι ας εχει ακομα τρεις περιοδους το ματς. Παιζουν πολυ χαλια, εχουν χασει ενα σκασμο ευκολα καλαθια.

1 Like

Για τον σοβαρο λογο οτι μου την σπαει ο Μπανκιερο.:joy:

Οι Lakers καλα το πανε και θα γλυτώσουν το καζο. Το Χιούστον παιζει αθλια…

Κρίμα που δεν θα γυρίσει ο Luka με Thunder. Όσο κακοί και αν ήταν οι Roclets οι Lakers έδειξαν ένα πολύ πειστικό πρόσωπο ειδικά στην άμυνα. Επιθετικά ήταν τα προβλήματα τους αλλά αυτά θα λύνονταν με επιστροφή του Luka και το με τον Reaves να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά. Θα είχαμε καλύτερα ματς από ότι στην regular μεταξύ τους.

1 Like

https://www.nba.com/news/facts-know-game-7-nba-history

Κι ενω η Δυση εχει κριθει, στην Ανατολη καπως εντελως σιωπηλα εχουμε τρια Game 7 σημερα και αυριο. Ενδιαφερον αρθρο για το θεμα στην κεντρικη σελιδα του NBA. Εχει βεβαια μερικα λαθακια, καθως αναφερει τον Doc Rivers ακομα ως προπονητη των Bucks. Οι οποιοι παρεμπιπτοντως προσλαμβανε τον πρωην προπονητη των Grizzlies Taylor Jenkins, οταν αυτοι ηταν ακομα καλη ομαδα κι οχι ανεκδοτο. Ενδιαφερον το οτι ο Jenkins ηταν βοηθος προπονητη κατω απο τον Budenholzer στους Bucks το 2018-2019, δηλαδη την χρονια που αυτη βγηκαν 1οι στην Ανατολη και καπως εκαναν τρελο choking απεναντι στους Raptors.

Προβλεψεις για το ΣΚ:

Βοστονη, Κληβλαν, Ντητροιτ. Θα παω με 3/3 γηπεδουχους, αν και τους φοβαμαι και τους τρεις.

Προβλεψεις για Δυση:

Σκουπα απο Σπερς και απο Οκλαχομα.

ΥΓ. Οι Ματζικ εχασαν λεει 23 σερι καλαθια χθες βραδυ, και εκαναν να σκοραρουν καλαθι σχεδον μια ωρα πραγματικου χρονου :sweat_smile:

Η Βοστονη ειχε λεει 32-0 ρεκορ οταν κερδιζουν με 3-1 στα playoffs.

Ε απο σημερα εχει 32-1. Εντωμεταξυ επεστρεψαν στο ματς ενω εχαναν με 18 ποντους, και πραγματικα οι τελευταιες τους 6-7 επιθεσεις ηταν απο τα πιο ηλιθια πραγματα που εχω δει ποτε. Εισαι στο -1 και εχεις τη μπαλα, και αρχιζεις τα σκοτωμενα τριποντα το ενα μετα το αλλο. Ε καλα να παθεις?

4 Likes

Μεγαλη εκπληξη απο Φιλαδέλφεια και επιτελους ενα μεγάλο ματς απο Embiid στο post season

2 Likes

Ρισπέκτ στη Φιλαδέλφεια γι αυτό που κατάφερε σε μια σεζόν που έμοιαζε διαλυμένη.

Στα όρια του συγκινητικού ο Εμπίντ που παίζει εμφανώς με πρόβλημα, ας ελπίσουμε να είναι διαθέσιμος για τα ημιτελικά γιατί στο τέλος δε μπορούσε καλά καλά να περπατήσει.

Για τη Βοστώνη ισχύει ο σεβασμός για την προσέγγιση που είχε στη regular, ισχύει και ότι κατά κανόνα το μπάσκετ που παίζει εμένα προσωπικά μου προκαλεί αιμορραγία απ’ τα μάτια, οπότε στο καλό.

2 Likes

Ψήνεται και η δεύτερη ανατροπή από 3-1

2 Likes

Η αλήθεια είναι πως η έκπληξη ήταν το 3-1 και όχι τόσο η ανατροπή.
Οι Magic μαλλόν βιάστηκαν με τις ανταλλαγές τους και έδωσαν ένα σκασμό assets για τον Bane που δεν είναι ο παίκτης που θα τους άλλαζε επίπεδο. Kαλύτερη ομάδα οι Pistons, μαγική σειρά από Cade και άξιος συμπαραστάτης ο Tobias Harris.

1 Like

Έπρεπε να βγει μπροστά μετά την μέτρια post season του Ντούρεν. Αλλά ναι, παραζορίστηκαν. Μέτρησε όσο της αναλογεί και η απουσία του Βάγκνερ.

2 Likes

Σιγουρα οχι οσο καλυτερη οσο θα επρεπε να ειναι μια ομαδα στο πρωτο seed απο μια ομαδα στο ογδοο.

Ξενερα που περνανε οι Pistons για μενα προσωπικα, αφου μου αρεσουν οι εκπληξεις. Επισης, δεν βρισκω κατι φοβερο στους Pistons ως ομαδα. Εχουν εναν καθαροαιμο σκορερ (Cade), ο οποιος οταν δεν μπαινουν τα σουτ προσπαθει για hero ball και καταληγει με κατι FG% τυπου 26% και 11 στα 35 σουτ ξερω γω. Σταθηκαν και ατυχοι οι Ματζικ με τον τραυματισμο του Βαγκνερ.

Απιστευτα τυχεροι οι Pistons που (Α) στο προηγουμενο παιχνιδι οι Ματζικ εσπασαν οτι αρνητικο ρεκορ πλεηοφφς υπαρχει σε αστοχια στο δευτερο ημιχρονο, και που (Β) στον επομενο γυρο δε θα βρουν τους Knicks αλλα μια εκ των Cavs/Raptors. Αυτο τους βαζει σε τροχια για τελικους Ανατολης, απο εκει που ηταν 24 λεπτα απο το να αποτελεσουν μια απο τις χειροτερες απογοητευσεις ολων των εποχων (!)

Νομίζω πως γενικά η Ανατολή δεν είχε τρομερά top seeds έτσι κι αλλιώς. Όταν αυτή η Βοστώνη με την απουσία του Tatum και το offloading που έκανε το καλοκαίρι είναι 2η σβηστά, μιλάμε για top seed ελλείψει δεύτερου. Οι Νικς είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα και αυτοί με την αλλαγή προπονητή ψάχνονταν μέσα στη χρονιά.

Ο Cunningham είναι έτσι κι αλλιώς αυτός με τον οποίο ζουν και πεθαίνουν σαν ομάδα. Έχει κάνει step up ως τώρα στα play off, ειδικά

όπως σωστά αναφέρει ο @potofgold

Η Ανατολή είναι των Νικς για να τη χάσουν και το πρωτάθλημα των OKC. Οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη για μένα. Με τρομερό ενδιαφέρον σε πιθανό ζευγάρωμα ΟΚC με Spurs.

Ο Ant προλαβαίνει τη σειρά με τους Spurs άραγε;

1 Like

Η Βοστονη μπορει να μην ειναι η Βοστονη του 2024 που πηρε το πρωταθλημα, αλλα απεδειξε φετος οτι ειναι μια ομαδα με προπονηταρα, με πλανο, με πολυ καλες μοναδες, και με σταθεροτητα. Η καταρρευση σε 3 ματς δεν μου λεει παρα πολλα. Ουτε θεωρω ξαφνικα τους Σιξερς καλυτερη ομαδα. Συμφωνω ομως για τους Νικς, πως ειναι η εν δυναμει καλυτερη ομαδα στην Ανατολη. Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον η σειρα αυτη αν συναντηθουν στους τελικους Ανατολης, αν και προτρεχω αρκετα. Περυσι στο 4-2 υπερ των Νικς, τα 5 απο τα 6 ματς κριθηκαν στο ενα καλαθι.

Θα ελεγα πως οι Spurs κοντραρουν στα ισα τους OKC αλλα μενει να το δουμε στα playoffs αυτο.

Εγινε λεει upgraded σε questionable για το πρωτο παιχνιδι. Δεν πιστευω οτι θα παιξει στο πρωτο παιχνιδι, αλλα μπορει να παιξει στο 2ο ή ακομα καλυτερα να τον κρατησουν ασφαλη για να παιξει στα πρωτα δυο ματς στην Μινεσοτα.