Μπορει να αλλαξει η σειρα στην συνεχεια, αλλα δεν πιστευω πως υπηρχε πιθανοτητα να χανουν με 30 ποντους οι Celtics απεναντι στους Knicks. Θα ειχαν βεβαια το πλεονεκτημα εδρας ουτως ή αλλως, αλλα ακομα και στη Νεα Υορκη δυσκολο μου φαινεται.
Το έκανε το triple double με μπλοκ και παρόλα αυτά ο Γκομπέρ έκλεψε τις εντυπώσεις αμυντικά. Και ο Αντ --που ευτυχώς επέστρεψε–επιθετικά. Πήγαν να αυτοκτονήσουν αλλά άξιζαν τη νίκη. Παραμένουν φαβορί οι Spurs αλλά η Μινεσότα έχει πάθει Μαϊάμι φέτος.
Παρα το ιστορικο triple double με ταπες, η πολυ κακη βραδια του Wembanyama επιθετικα και η επισης πολυ κακη βραδια του Fox ηταν ο λογος που εχασαν οι Spurs. Οταν εχεις 10/31 σουτ και 0/12 τριποντα απο τους πιο γνωστους σου παικτες, δεν μπορεις να ελπιζεις και πολλα. Kudos βεβαια στην για μια ακομα φορα εξαιρετικη αμυνα των Wolves, οι οποιοι με εχουν κερδισει εδω και 3 χρονια και θα τους στηριζω καθε χρονια οσο προχωρανε. Δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν την υπερβαση απεναντι στην Οκλαχομα αν περασουν (περυσι εχασαν πολυ ευκολα), αλλα προς το παρον δειχνουν να ειναι πανετοιμοι για τους Spurs.
Ίσως το ματς που έχω χαρεί περισσότερο στους conference semifinals, με σωστές δόσεις μπασκετικού ξύλου. Κρίμα που ο Ant δεν είναι στο 100% για να βλέπαμε την καλύτερη δυνατή εκδοχή των Wolves.
Κατά τ’ άλλα οι Sixers δεν μπορούν τα παλικάρια, οι Lakers επίσης δεν μπορούν τα παλικάρια (με επιφύλαξη, περιμένω και το G3) και μένει να δούμε αν μπορούν κάτι οι πλήρως απογοητευτικοί έως τώρα Cavs.
Δεν τα κατάφερε (να χάσει) το Cleveland αν και έκανε φιλότιμη προσπάθεια. Ανέλαβε ο μούσιας να του ξελασπώσει στο τέλος. BTW διάβασα σενάριο ανταλλαγής Mobley με Γιάννη.
Οι ΟΚC πάνε ολοταχώς για σκούπα, πράγμα μάλλον αναμενόμενο. Θα είναι επιτυχία για τους Lakers αν πάρουν το επόμενο ματς.
Έχει κυκλοφορήσει αυτό με Μόμπλεϊ και Γιάννη, αλλά θέλει και άλλες προσαρμογές, δεν νομίζω ότι υπάρχει μπασκετικό σενάριο που να περιλαμβάνει 5άδα με Γιάννη και Άλλεν.
θέλει αφενώς ψηλό που να μπορεί να βγει στο τρίποντο, θέλει και το Χαρντεν με τον Μιτσελ να έχουν λιγότερο τη μπάλα στα χέρια και γενικά περισσότερο spacing που δεν ξέρω αν μπορεί να το υπηρετήσει αυτό το ροστερ των Cavs.
Εκεί που μάλλον θα ήταν κυριαρχικοί είναι στα pick n roll του Γιάννη με τον Μιτσελ.
Θα μπορούσαν να δώσουν και Allen μαζί με Mobley. Αλλά νομίζω θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα κάνουν σε αυτή την σειρά.
Οι Bucks θα ζητήσουν πολλά και οι ομάδες όπως οι Cavs που χτίζονται τα τελευταία χρόνια για τίτλο διστάζουν να δώσουν πολλά για να μην διαταράξουν την χημεία της ομάδας (το ίδιο και οι Pistons και άλλοι). Αλλά με τους Cavs το πράγμα δεν τσουλάει και τόσο, και αν δεν τα καταφέρουν ούτε φέτος (και δεν δείχνουν να μπορούν) δεν βλέπω για πιο λόγο να μην τους δώσουν και τους 2. Ειδικά αν ισχύουν τα ρεπορτάζ ότι οι Bucks είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Mobley.
Και 18/29 στο ημιχρονο, κι αν δεν σπασουν ρεκορ τριποντων σε αγωνα πλεηοφφς θα ειναι εκπληξη.
Αντε, σκουπα στους αντιπαθεστατους απο την Φιλαδελφεια. Χασαμε αξιολογο ζευγαρι επειδη η Βοστονη αυτοκτονησε. Απο την αλλη, φοβερη ικανοποιηση η σκουπα απεναντι στους “γειτονες”. Παμε ολοταχως για τελικους ΝΒΑ και φετος δεν υπαρχει η Ιντιανα να χαλασει το παρτι.
Το ζευγαρι με Πιστονς ομως θα ειναι πολυ δυσκολο. Περυσι περασαν στα σημεια οι Νικς, και φετος ειναι καλυτερες και οι δυο ομαδες.
Οι Wizards πήραν το Νο.1 στο ντραφτ, χαμένοι Pacers και Nets που είχαν ίδιες πιθανότητες με Wizards και έπεσαν στο 5-6.
Κερδισμένοι οι Bulls με το νούμερο 4 σε ένα stacked draft που κανονικά θα τους έδινε τη 10η επιλογή. Τους έχω εμπιστοσύνη πως θα το σπαταλήσουν κι αυτό.
Τι υπερμαλακια εκανε ο Wemby… οι Spurs βεβαια ειναι ομαδαρα και πιστευω θα το χτυπησουν το ματς και χωρις αυτον, αλλα εντελως αψυχολογητη η αγκωνια. Τον κοιταει κιολας πριν την ριξει, πω.
Ουτε αυτο μου το δινει η πλατφορμα. Θα το επαιζα κι αυτο.
Τελικα ειπα να χασω τα λεφτα μου με δικη μου μαλακισμενη ιδεα, κι οχι με αλλουνου.
Εβαλα $4 σε 35 ποντους Edwards, 15 ποντους McDaniels, 10 ποντους Γκομπερ, και 15 ποντους Βασσελλ. Απλα θελω κανα 2 καλαθια απο τον καθενα, γινεται. Απλα τα καλαθια του Edwards πρεπει να ειναι για 8 ποντους το καθενα.