Μας βλέπω στο ημίχρονο να χωνεύουμε και να την πέφτουμε έτσι όπως πάει το ματς.
Χαμος. Αρχιζω να υποπτευομαι οτι οι Knicks ειναι πραγματικα ιστορικα καλοι, και οτι δεν ειναι μονο το οτι η Ανατολη φετος ηταν λιωμα. Μπορει να χασουν και πολυ ευκολα στους τελικους, δεν ξερω. Αλλα το μπασκετ που βλεπουμε απεναντι στα 3 τελευταια ματς με Ατλαντα στα 4 με την Φιλαδελφεια και στα 4 με Καβς δεν προμηνυει κατι τετοιο.
Δινω στο μπεργκερακι μου ενα ανετο 9/10, ειναι αλλωστε απο μαγαζι που εμπιστευομαστε. Σως BBQ, μαρουλι, ντοματα, τυρακι, και δυο τεραστια onion rings μεσα στο μπεργκερ. Τρελη καφριλα, και οριακα την μετανιωνω. Η δικη μου μαχη ειναι ανιση, αλλα ειμαι στην πλευρα που ισως χασω. Αν θελω δηλαδη κερδιζω και το καταβροχθιζω ολο ανετα, but at what cost?
Οι πατατουλες με το τυρακι και το μπεηκον επισης ενα 9/10. Μπορουσαν να ειναι λιγο λιγοτερο λιπαρες, αλλα υποψιαζομαι πως δεν ειναι αυτο το point.
ΥΓ. Να παιξω Αλβαραντο 10 ποντους 7 ασιστ? Ετσι οπως παει θα παιξει 30 λεπτα.
Ναι, αλλά άστο μωρέ. Ασέλγεια σε πτώματα; Κλέψιμο εκκλησίας;
Καλό είναι να είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας ![]()
Επεσε στους 16 η διαφορα απο τους 29, κατι γινεται, ισως δουμε ματσακι.
Α οχι, παλι στους 22. Μαλιστα.
Η δικη μου σωστη πλευρα της ιστοριας ειναι να πανηγυριζω οταν (Α) σοδομιζεται ο υπερφυσικος υπερεκτιμημενος κεφτες που παιζει μεχρι τα 41 του, και (Β) οταν τρωνε ξεφτιλα μεσα στο σπιτι τους ομαδες οπως οι Cavaliers ![]()