Nba

Μας βλέπω στο ημίχρονο να χωνεύουμε και να την πέφτουμε έτσι όπως πάει το ματς.

1 Like

Χαμος. Αρχιζω να υποπτευομαι οτι οι Knicks ειναι πραγματικα ιστορικα καλοι, και οτι δεν ειναι μονο το οτι η Ανατολη φετος ηταν λιωμα. Μπορει να χασουν και πολυ ευκολα στους τελικους, δεν ξερω. Αλλα το μπασκετ που βλεπουμε απεναντι στα 3 τελευταια ματς με Ατλαντα στα 4 με την Φιλαδελφεια και στα 4 με Καβς δεν προμηνυει κατι τετοιο.

Δινω στο μπεργκερακι μου ενα ανετο 9/10, ειναι αλλωστε απο μαγαζι που εμπιστευομαστε. Σως BBQ, μαρουλι, ντοματα, τυρακι, και δυο τεραστια onion rings μεσα στο μπεργκερ. Τρελη καφριλα, και οριακα την μετανιωνω. Η δικη μου μαχη ειναι ανιση, αλλα ειμαι στην πλευρα που ισως χασω. Αν θελω δηλαδη κερδιζω και το καταβροχθιζω ολο ανετα, but at what cost?

Οι πατατουλες με το τυρακι και το μπεηκον επισης ενα 9/10. Μπορουσαν να ειναι λιγο λιγοτερο λιπαρες, αλλα υποψιαζομαι πως δεν ειναι αυτο το point.

ΥΓ. Να παιξω Αλβαραντο 10 ποντους 7 ασιστ? Ετσι οπως παει θα παιξει 30 λεπτα.

2 Likes

Ναι, αλλά άστο μωρέ. Ασέλγεια σε πτώματα; Κλέψιμο εκκλησίας;
Καλό είναι να είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας :stuck_out_tongue:

1 Like

Επεσε στους 16 η διαφορα απο τους 29, κατι γινεται, ισως δουμε ματσακι.

Α οχι, παλι στους 22. Μαλιστα.

Η δικη μου σωστη πλευρα της ιστοριας ειναι να πανηγυριζω οταν (Α) σοδομιζεται ο υπερφυσικος υπερεκτιμημενος κεφτες που παιζει μεχρι τα 41 του, και (Β) οταν τρωνε ξεφτιλα μεσα στο σπιτι τους ομαδες οπως οι Cavaliers :smiling_imp:

Και για πείτε, παμε για αναποδο '99;

1 Like

Σουπα εντελως στην Οκλαχομα.

Αφενος οι Spurs δεν παιζουν καλα, αφετερου ο SGA σουταρε ηδη 10 βολες στο πρωτο ημιχρονο :joy:

Πλεον χρειαζονται δυστυχως ενα θαυμα σε Game 7 οι Spurs για να περασουν τελικο, αν φυσικα κερδισουν στην εδρα τους μεθαυριο.

O Wemby εχει σουταρει μολις 8 φορες, πρεπει να παρει πρωτοβουλια και να εκβιασει λιγο το hero ball σε αυτο το ματς, αλλιως δεν γυρναει με τιποτα θαρρω. Πως γινεται εντωμεταξυ σε ολοκληρο ημιχρονο να πηρε μολις ενα ρημπαουντ?!

EDIT: οταν ξεκινησα να γραφω αυτο το ποστ η διαφορα ηταν στους 20, τωρα ειναι στους 8 με το που εκανα post, wtf - και οχι, ο Wemby δεν εχει βαλει ουτε εναν ποντο σε αυτο το διαστημα :sweat_smile:

1 Like

Υπνος, πριν βγαλω ολο το χθεσινο μπεργκερακι :face_vomiting: :face_vomiting: :face_vomiting:

Θα αναγκαστω να δω ενα σωρο ματς με τον SGA λογω του οτι ειναι στους τελικους οι Knicks ,θα μετατραπω σε Dr. Weir απο την ταινιαρα το Event Horizon…

:notes: Our eyes were remooooved, for our oooown safety… :notes:

Θα βλέπεις όμως:

2 Likes

ναι δυστυχως μαλλον δεν σωζεται η κατασταση, εκτος αν γινει τρελη ανατροπα (που δεν ειναι απιθανο), αλλα ηταν τρομερα μεθοδικοι οι θαντερ χθες και δε τους εχω για τσοκερς.

Βεβαια αυτο σημαινει οτι ειμαστε ολοι νιουγορκερς.

1 Like

3 Likes

3 Likes

Με αυτα μεγαλωσαμε!

3 Likes

Προσοχη. Παρουσιες.

1 Like

Καλά ξεκινήσαμε!

1 Like

Ναι μεν, αλλα παρα πολλα επιπολαια λαθη απο τους Spurs. Θα μπορουσαν (και κατα τη γνωμη μου θα επρεπε) να εχουν κρατησει μια διαφορα τουλαχιστον 10-14 ποντων με βαση τα plays. Πως κλεβεις την μπαλα τοσες φορες και χαλας τον αιφνιδιασμο χωρις λογο?

Αυτοι οι McCain και Caruso εντωμεταξυ εχουν σωσει τους Thunder σε αυτην την σειρα. Ο McCain κανει σειρα καριερας, και ο Καρουζο κανα 2-3 παιχνιδια καριερας. Θα μου πεις οκ καποιος πρεπει να σκοραρει αφου κλεινουν τον SGA τοσο στενα, αλλα κι αυτοι δεν χανουν σουτ για σουτ.

1 Like

Λίγο προσοχή ο Wemby στα φάουλ (ειδικά ο αγκώνας στον Χαρτενσταιν ήταν αχρείαστος) και όλα καλά θα πάνε. Ο SGA ούτε κατάλαβα ότι έχει 11 πόντους ως τώρα.
Edit: ριμπάουντ ρε παιδιά

ΠΑμε για πολυ μεγαλο φιναλε

1 Like

5 φαουλ ο Γουεμπι, θα τον κανουν bait ολη την ωρα.

Το οτι οι διαιτητες δεν εδωσαν flagrant στην ΒΡΩΜΙΑ του Καρουζο που τραβηξε και με τα δυο χερια τον Κασλ στον αερα, με ξεπερναει. Ταυτοχρονα τον SGA τον κοιτανε στραβα και κερδιζει 2 βολες.

Οι Spurs τα εχουν δωσει ολα, επιτελους εμφανιστηκε ο Φοξ, αλλα ειναι πολυ επιπολαιοι. Επρεπε να εχουν κλειδωσει καλυτερα το ματς.

Τι έκανες ρε τεράστιε Κορνετ!!!

2 Likes

Τι κανεις ρε τεραστιε Χαρπερ!!!