Κανείς δεν γράφει και δεν εκφωνεί λόγους, σαν τους Αμερικανούς.
Επικη ομιλία
Γιαννης στο Miami.
Επιτελους, κουρασε ο μαιντανος και η φαση του. Κατι στορυ του στο ισταγκραμ θα τα μπερδευες με μπουμερ διαζευγμενη μανας στο λινκεδιν
Γενικα, καλο haul απο το Milwaukee (δεδομενων των περιστασεων, γενικα low για Top 5-10 παικτη της λιγκας) αλλα βλεπουμε το Miami να ειναι ανταγωνιστικο με αυτη την κινηση; Bam-Giannis τρελο frontcourt αλλ απο κει και περα; Παγκος;
Τελοσπαντων, καποια μαγικα θα κανει ο Σποελστρα λογικα.
Τελος εποχης για τους Μπαξς λοιπον και χαιρομαι που επιτελους εχω λογο να μη τους παρακολουθω τοσο στενα γιατι τα τελευταια χρονια ηταν κλαψ λυγμ
Ιδωμεν - Knicks για παντα
Πηγε και ο Πορτις.
Πρεπει να βρουν καλα γκαρντ τώρα στο Miami.
κ Θανάσης σε Miami και Alex και Κώστας και Lebron (αυτονόητα, γτ μύρισε superteam
) και Bronie και 2ος γιός Lebron (Βryce) με το καλό → και μετά όλοι μαζί στον Άρη ![]()
Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερη ομάδα θα έχουν οι Heat φέτος από τους περσινούς Bucks. Ωραίο το δίδυμο στη ρακέτα αλλά κανείς δεν πήγε πουθενά χωρίς περιφέρεια. Αναρωτιέμαι ποιά να ήταν η προσφορά των Celtics και γιατί δεν προχώρησε από την στιγμή που λογικά είχε τον Brown μέσα που είναι καλύτερος και από τους 4 παίκτες μαζί που πήραν απο Heat.
Πολλά σκαλιά πάνω από τους περσινούς Μπακς (και τους προπέρσινους), αλλά το θέμα δεν είναι οι Μπακς αλλά οι τοπ-3 της Ανατολής.
Καταρχάς έχουν προπονητή και όχι τον Doc, έχουν σοβαρό ψηλό και όχι τον Τέρνερ οπότε από εκεί και μόνο είναι ομάδα play off.
Το θέμα είναι αν θα βρούνε ένα καλό PG και ένα καλό σουτέρ. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα βρουν καλούς παίκτες με veteran συμβόλαια για βάθος, η σπαζοκεφαλιά είναι ο Powel και η συμπλήρωση των κενών στα guard. Νομίζω πως ακόμα και ο Wiggins που έχει καλό σουτ και είναι καλός αμυντικός θα δώσει πράγματα πλάι στο Γιάννη.
Παρόλα αυτά ακόμα και αν φέτος δεν είναι πρωταγωνιστές, θα είναι του χρόνου. Οι Μπακς δε θα ήταν ούτε σε 3-4 χρόνια.
Δεν καταλαβαινω καθολου τι κανει η Σαρλοτ.
Πηραν αμπαριζα τη λιγκα στο δευτερο μισο της σεζον και τωρα δινουν τον ΛαΜελο.
Υποθετω πονταρουν στο οτι ιστορικα δε θα μεινει ατραυματιστος για πολυ ακομα…
Πρέπει να αποδείξει βέβαια πως μπορεί να παίξει σε μια ομάδα που δεν θα είναι το πρώτο βιολί και με πολύ μεγαλύτερη πίεση για επιτυχία. Μεγάλη κίνηση πάντως non the less. Αν μπορέσει να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα των Wolves μπορεί να μεταμορφώσει την ομάδα.
H Σαρλοτ θα χτίσει γύρω από Knueppel και Miller, πήρε και το Reid και ελέγχει όλο το ντραφτ της Μινεσοτα για τα επόμενα 7 χρόνια.
Η Μινεσοτα τι κάνει; Έκανε contract dump τον Randle για να έχει ευελιξία να υπογράψει τον Dosunmu, επειδή υποτίθεται προόριζε το Reid για βασικό. Τώρα; Καμία λογική στις κινήσεις της.
Και όλα αυτά για να πάρει ένα παίκτη που είναι γυάλινος
Blazzers έδωσαν Grant για να πάρουν Morant. Μου φαίνεται παράξενη επιλογή. Δίδυμο Morant Lillard δηλαδή.
Παει, τα χασανε για τα καλα εκει στη Βοστωνη.
Σας φανηκε πολυς ο Γιουγκο Γκονζαλες για την ανταλλαγη με τον Γιαννη, λουστειτε τα
Ισως το πιο παράδοξο trade μετά τον Doncic ε, καμία λογική.
Ξεπεράστηκε το trade Luke Davis σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Αν ήμουν Tatum θα ζητούσα μεταγραφή χθες.
Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε πολύ ο Tatum.
Υπερβολή η σύγκριση με το trade Luka-AD, καθώς ο ίδιος ο Brown δήλωσε (αμέσως μετά τον αποκλεισμό από Sixers) ότι χάρηκε τη σεζόν περισσότερο από κάθε άλλη -υπονοώντας προφανώς το ότι ήταν το ξεκάθαρο νο1.
Καλώς ή κακώς ο Tatum είναι ο cornerstone παίκτης, ενώ ο PG13 αν παραμείνει σχετικά υγιής είναι καλό fit στο παιχνίδι των Celtics (το οποίο προσωπικά σιχαίνομαι) και έχει και “φιλικότερο” συμβόλαιο (player option για το 27/28 ενώ ο Brown έχει κλειστό μέχρι το '29 στα ίδια πάνω κάτω χρήματα).
Οπότε ναι μέν είναι downgrade αναμφισβήτητα αλλά έχει κάποιες λογικές βάσεις.
Δεν ξέρω ποιες λογικές βάσεις έχει αυτή η κίνηση. Ο George είναι 36 και το παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Έχει ένα σωρό σοβαρούς τραυματισμούς, έχει φάει και μια τιμωρία για χρήση παράνομων ουσιών πέρυσι. Ούτε για euroleague δεν κάνει αυτή την στιγμή και δεν νομίζω πως υπερβάλω καθόλου.
Ο Brown είναι 28 χρονών και στο pick του. Παραλίγο να τον δώσουν για να πάρουν τον Γιάννη με την μεταγραφή να χαλάει σε λεπτομέρεις των drft picks, και από τον Γιάννη πέσαν στον πρώην παίκτη Paul George. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι λες και προσπαθούν να μπουν σε rebuilt mode.
Ο επίσης 28 χρονών Tatum δεν ξέρω κατα πόσο θα θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία ξανά ενώ πριν 2 χρόνια ήταν πρωταθλητής. Δεν ξέρω αν τον πείραξε η όχι το ότι έφυγε ο Brown αλλά σίγουρα τον έχει πειράξει να βλέπει την ομάδα του να αποδυναμώνεται σε τεράστιο βαθμό από την κατάκτηση τίτλου και μετά.
Οι Celtics βιαστηκαν και έδωσαν τον Brown για το χειρότερο δυνατό αντάλαγμα αυτή την στιγμή.
Τα έχω δει όλα και δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η εντύπωση. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί να γράψει το οτιδήποτε αρνητικό για τον Γιάννη και την θητεία του στο Μιλγουόκι κάποιος.
Ο τύπος έκανε σχεδόν μόνος του την ομάδα του championship contender από το 2018 έως και το 2024 περίπου, ενώ ήταν για τα μπάζα πριν από αυτόν, τελικά ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ σε πρωτάθλημα το 2021 μια ομάδα που είχε να το πάρει 50 χρόνια, και εμεινε πιστός σε μια ομάδα που έδιωχνε τον έναν παικταρα μετά τον άλλον, ενώ έφεραν έναν ΑΧΡΗΣΤΟ προπονητή που κατέστρεψε ότι είχε απομείνει από μια πρωταθλήτρια ομάδα.
Η μεταγραφή Jaylen Brown απλά ότι πιο άκυρο. Κάπου διάβασα ότι οι Celtics θεωρούν ότι ο Πριτσαρντ ίσως γίνει ο επόμενος Μπρανσον.
Οι Λεηκερς το φαβορί για πρωτάθλημα του χρόνου. Πήραν ΤΕΣΣΕΡΑ (4) πολύ καλά παιχτρονια, και έδιωξαν τον καρκίνο.
Έχω αρχίσει να γελάω λιγάκι τις τελευταίες μέρες με τους στόχους που έχουν οι Heat στην αγορά παικτών. Περιμένουν λέει την απόφαση Lebron για το που θα πάει και αν δεν επιλέξει αυτούς θα πάρουν τον… Westbrook!
Παίζει να δούμε του χρόνου την χειρότερη ομάδα στα χρονικά από την περιφέρεια. Καινούργιο γήπεδο θα χτίσουν με τα τούβλα. Θα τρακάρουν ο ένας πάνω στον άλλο σε κάθε επίθεση.
Κατηγορώ τους Celtics που τα 2 τελευταία χρόνια φαίνεται να νοιάζονται μόνο για τα οικονομικά της ομάδας και όχι για να αποκτήσουν μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα τίτλου. Θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω για Γιάννη και να έχουν ομαδάρα.
Πάντως η καλύτερη επιλογή για Lebron, αν θέλει να πάει για τίτλο that is, είναι μακράν οι Sixers αυτή την στιγμή. Cans θα είναι καλά μόνο αν ξεφορτωθούν τον loser Harden.
Τι Φιλαδέλφεια ρε μύστη μου, η ΚΑΕ στα Λιόσια παίζει, τα μπέρδεψες.