Πάντως οι Μπουλς κατάφεραν να ελέγξουν τα ριμπάουντ,και σε αυτήν την σειρά τα επιθετικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο.Επίσης φάνηκαν πάρα πολύ διαβασμένοι σε άμυνα και επίθεση.Ακόμα πήραν μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο,πράγμα πολύ σημαντικό.
Τέλος από τους Χιτ φάνηκε ο Μπος,ενώ ο Wade φάνηκε πολύ “εκτός”.Για Λεμπρόν δεν σχολιάζω,για εμένα ανήκει σε κατηγορία “Καλάθης”:p:lol:
Θα ήθελα να πω και κάτι για τα σκρην πάνω στον Rose,την άμυνα των Heat και τι έκανε ο Rose από ένα σημείο και μετά,αλλά βαριέμαι τώρα,πάντως το παιχνίδι για τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος πήγε πολύ καλά.Μπήκαν και τα σουτ στο δεύτερο μισό,ε κάπου εκεί έκλεισε το ματσάκι.
Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να αντιπαθούμε Heat,που χθες έπαιξαν και ΑΣΧΗΜΟ μπάσκετ.
Nowitzki 48 ποντους με 24/24 βολες, 12/15 σουτ, 6 Reb, 4 Assists… και 1-0 οι Mavericks:D
Oι Cavaliers τσιμπησαν το δικαιωμα της πρωτης επιλογης για τα drafts. Η θεση που κερδισαν ανηκε κανονικα στους Clippers, αλλα με τις ανταλλαγες που εγιναν το χειμωνα, ειχαν παρει τα δικαιωματα της επιλογης. Και περα απο αυτο, θα εχουν και την 4η επιλογη
1η επιλογη φημολογειται πως θα ειναι ο Kyrie Irving, ενας PG στο στυλ του Chris Paul
Φτου,φτου μην τον ματιάσω αλλά από φέτος ξαναφορώ με περηφάνια την μπλούζα του Ντίρκ που είχα αγοράσει όταν ήμουν πρώτη Λυκείου.Εκείνη την σεζόν θυμάμαι είχε βγει MVP αλλά αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο…
Σημαντική σημείωση:Την μέρα που αγόρασα την μπλούζα,ξεκινούσαν τα Play-Off:D
Eχω αυθεντικη φανελα Nowitzki απο το 2004, αλλα πλεον δεν την πολυφοραω γιατι μεγαλωσα:p και ειμαι σαν χιπχοπας (γιο), αλλα φετος αγορασα ενα επίσημο t-shirt του NBA store που ειναι σαν φανελα (Dallas μπροστα, Nowitzki - 41 πισω) και προκειται να το τιμησω δεοντως.
Τον λατρευω τον Γερμαναρα! Απο τοτε που τον ειδα στο Ευρωμπασκετ του 2001, δεν επαψα να παρακολουθω την καριερα του. Πρεπει να ημουν ο μονος Ελληνας που το 2005 στον τελικο του Ευρωμπασκετ ηταν με τη Γερμανια…really:p.
ΥΓ Σαν το t-shirt του Nowitzki που περιεγραψα, περιμενω απο το NBA Store ενα του Blake Griffin και ενα του Derrick Rose
ισοφαρισε το μαιαμι. αν παρει κεφαλι κανοντας το 2-1 δυσκολα θα το χασει και θα ειναι στοντ ελικο. οσο για της δυσης μπορει να τρελαινομαι για ντουραντ, αλλα εχει χρονια μπροστα του. ειμαστε με τον τιμιο γερμανο παιχαταρα που το αξιζει γμτ.
Μετα τον αποκλεισμο των Lakers εχω ξενερωσει απιστευτα και θεωρω φαβορι το Maimi. Θα ηθελα ομως να το σηκωσει η παικταρα ο Nowitzki γιατι τωρα ειναι η ευκαιρια του και του αξιζει ενα δαχτυλιδι.
γαμώτο καιρό έχω να ρίξω ξενύχτι και ξεσυνήθισα. Με πήρε ο ύπνος τελικά και δεν είδα το αγώνα. Πάντως αν κρίνω από τα στατς δεν πρέπει να έγινε και τόσο καλό ματσάκι. Είδα πάντως κάπου σε επανάληψη τον πρώτο αγώνα για να επιβεβαιώσω το μίσος μου για αυτό το Miami. Δεν είναι μπάσκετ αυτό [-X
Εγω ως φανατικος οπαδος Σικαγο (μεγαλωσα στα 90’ς, δεν υπηρξε ποτε δικαιωμα επιλογης), στεναχωρηθηκα πολυ για το 1-1, οχι τοσο για το αποτελεσμα οσο για το πως ηρθε αυτο. Το Μαιαμι μπορει να εχει τρεις σουπερσταρ, αλλα σαν ομαδα δε λεει τιποτα. Αντιθετα, οι υπολοιπες τρεις ειναι ΟΜΑΔΑΡΕΣ. Η Οκλαχομα εκανε σημερα το μπρεικ και πηρε το πλεονεκτημα εδρας. Θελω να πιστευω οτι και οι δυο σειρες θα μας προσφερουν πολυ ωραιους αγωνες στη συνεχεια. Θελω τελικο Νταλας - Σικαγο , και μετα δε με νοιαζει ποιος θα το παρει