Nba

Το Dallas θα το πάρει…

[SPOILER]ΒULLSHEAT[/SPOILER]

Να’τοι και οι Θαντερ με το μπρεηκ λοιπον.

Ξανά μπρέϊκ οι Μαβς. 2-1 και τα πράγματα παίρνουν την θέση τους πάλι…

Γέρασα δεν το σηκώνω το ξενύχτι τελικά. Χάρηκα για τους dallas πάντως, αν γίνουν τελικοί με bulls δεν χάνονται. 10 φραπέδες θα πιω αλλα τους δω :stuck_out_tongue:

^^

Oυτε εγω εχω καταφερει να δω αγωνα ακομα γμτ και πρεπει να γινεται πολυ καλη σειρα ! :frowning:

Οποτε κραταμε μονο οτι πηραμε κεφαλι και παλι.Ολα ρευστα δειχνουν ακομα παντως.

Βλέπω τον Αγώνα το ζευγάρι της χρονιάς Chicago vs Miami
Μεγάλό παιχνίδι και σίγουρα αξίζει κανείς να το δεί.
Αν θέλετε link στείλτε μου pm

Κι εγω το βλεπω, αλλα στην τηλεοραση :stuck_out_tongue:
Δυσκολο το βλεπω ρε γμτ, αν και ειναι στους 3 ποντους στο ημιχρονο.

παμε ρε θερμοτητα

Μέχρι στιγμή την παλεύουνε οι Thunders με καλή άμυνα πάνω σε Νοβίτσκι και με έναν μές στην κάβλα Ντουράν.
Για να δούμε ρε Thunder

Ο Νοβιτσκι εχει βαλει 22 ποντους στο ημιχρονο ρε, πως γινεται να παιζουν καλη αμυνα αμυνα πανω του? Μας κοροιδευεις? Ποσους θα ειχε βαλει δηλαδη αν δεν παιζανε τοσο καλη αμυνα…

2o break για Dallas, που βρισκεται στους τελικους (λογικα).

Ο δε Ντουράν (από το γνωστό συγκρότημα υποθέτω) που ήταν “μες στην κάβλα” έβαλε (όπως διάβασα) 9/22 σουτ…Φαντάσου να ήταν και ντεκαβλέ

:lol: :lol:

Κάπως πρέπει να γίνει μόντα και να δω τους τελικούς.

μπορεις να πας μεχρι την αμερικη

Πεφτεις για υπνο οταν ο Durant στελνει τη διαφορα στους 15 ποντους 5 λεπτα πριν τη ληξη με τριποντο και το πρωι οταν ανοιγεις το pc να βλεπεις τον Nowitzki 1η μουρη στο nba.com:smiley:

5 νικες εμειναν…

θεούλης Barkley :lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=K4vv4QMNio8&feature=player_embedded

Κατα τα άλλα 3ο βράδυ που πάλεψα για το ξενύχτι αλλά και πάλι έχασα :stuck_out_tongue: Ελπίζω να τα καταφέρω για τους τελικούς τουλάχιστον αφού τουλάχιστον οι Dallas θα είναι εκεί.

Πάμε αγόρι μου, πάμε Ιάσονα, άντε παιχτούρα μου…
Σαρανταρίσαμε βρε…

Ρε σεις, υπαρχει τροπος να βλεπουμε τα παιχνιδια σε επαναληψη ή με καποιον αλλο τροπο, [B]FREE[/B] ομως ?

o dirk ειναι συγκλονιστικος βασικα, γυαλιζει το ματι του

…ερε και να κατηφόριζε προς λιμάνι πλευρά…δεν ξέρω κατά πόσο δύσκολο είναι αυτό:):!: