Αντιο και ενα μεγαλο ευχαριστω στον [B][SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ[/SIZE][/B] αυτο παικτη που ακουει στο ονομα Shaquille O’Neal… Σε ευχαριστουμε μεγαλε για ολες τις στιγμες και τις ανημνησεις, απο τους καλυτερους και πιο δυνατους σεντερ, καλος χαρακτηρας και γενικα πολυ συμπαθης σαν ατομο…
Αντιο ρε θηριο Shaq
Τον δευτερο τελικο δεν μπορεσα να τον δω ρε γαμωτο και ξενερωσα… Επικη ανατροπη απο τους Mavericks και ισοφαρισαν σε 1-1 την σειρα των τελικων… Μπραβο ρε παικταρα Νowitzki, παρτους και τα σωβρακα…
Ρε οι γαύροι που φωνάζετε για τις βολές για δείτε και λίγο στο ΝΒΑ πώς σφυράνε τα φάουλ στον Ντιρκ (ο οποίος τώρα που γράφω έχει 37 βολές συνεχόμενες μέσα νομίζω) σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού.
Έλα να το γυρίσουν.
/e στα τελευταία λεπτά βασικά είναι Ντιρκ εναντίον Ουέηντ το ματς
Πφφφ δεν πειράζει.Πάντως αν γίνει το κακό και το πάρει το Miami ποιος βλέπετε να παίρνει το MVP;Ο Μπρον Μπρον ή ο Wade;Έχουν αρκετό ενδιαφέρον τα στατιστικά τους.Τουλάχιστον να μη βγει MVP,ειδάλλως δεν έχω πρόβλημα.
Πάντως θέλουμε Ντάλας ρε γαμώτο,το επόμενο και το μυθικό Game 5 και φύγαμε!
Α και αυτό που λέει ο Κολοκύθας.Τι παίκτης ρε γαμώτο και αυτός,τι επαφή είναι αυτή που έχει με το καλάθι…
Όντως, αν και δε σκαμπάζω πολλά από μπάσκετ ο Wade μού είναι συμπαθής και είναι παικταράς.
Ο ΛεΤσίκεν μάλιστα είναι κωλόφαρδος που σήμερα δεν έγινε μοιραίος παίκτης αφού στο τελευταίο σουτ που αστόχησε ήταν λίγο πιο δίπλα του παίκτης ελεύθερος για τρίποντο που του φώναζε για ασίστ (δε θυμάμαι ποιος).
Κατά τ’ άλλα με τη σημερινή νίκη το Μαϊάμι παίρνει σοβαρό προβάδισμα μια και δεν ξέρω τι ψυχικά αποθέματα έχουν πλέον οι Μαβς για να πάρουν 3 παιχνίδια σερί ή να πάνε να πάρουν το 7ο.
Άσχετο, τώρα συνειδητοποιώ ότι όταν ρίξαμε την κατοστάρα στους Αμερικανούς έπαιζαν και ο Wade και ο LeChicken.
Πωπω τι hating χωρις αιτια ειναι αυτο για τον lebron πια νισαφι…σιγουρα στους 5 με 10 καλυτερους παικτες αυτη τη στιγμη στο nba με fadeaway που σου πεφτει το σαγονι και οι haters κανουν σαν να τους εχει σοδομισει τη μητερα:p
Ισως επειδη νομιζει πως ειναι αυτοδιορισμενος πρωταθλητης χωρις να εχει παρει ακομα ουτε ενα δαχτυλιδι? Επειδη κανει αυτην την ποζεροτελετη με την κιμωλια πριν απο καθε ματς? Επειδη κλαιγεται στους διαιτητες περισσοτερο κι απο τον Κριστιανο Ροναλντο? Ή επειδη εχει βγαλει στον εαυτο του το προσωνυμιο The King? :-s
Οσον αφορα το ματς, πραγματικα το Νταλας φανηκε να μην πιστευει οτι μπορει να παρει το ματς, ΚΟΝΤΡΑ εντελως σε οτι μας εχει δειξει ως τωρα απεναντι σε Lakers, Oklahoma και Miami στα πρωτα δυο ματς. Γυρισαν απο το -14 και το -13 δυο φορες, και παρολα αυτα εχασαν ΤΟΣΑ σουτ ελευθεροι που ειναι να απορεις. Η διαιτησια ΠΡΩΤΗ φορα σε αυτη τη σειρα των playoffs φετος ηταν με την αντιπαλη ομαδα των Miami, ελαχιστα μεν, αλλα ηταν δε. Το τριτο ματς ειναι πολυ κομβικο, αλλα αν μπορεσει το Νταλας να παρει 2 συνεχομενα παιχνιδια πλεον, κατι γινεται.
Κακα τα ψεμματα, και ο Wade και ο Lebron ειναι παικταραδες παγκοσμιας κλασης και δε χορταινεις να τους βλεπεις. Με τη διαφορα οτι ο πρωτος ειναι απο αδιαφορος εως συμπαθης σαν μορφη, ενω ο δευτερος δεν ξερω πως μπορει να ειναι συμπαθης σε καποιον (περαν των αθλητικων κατα κυριο λογο και μπασκετικων κατα δευτερο ικανοτητων του).
Η μεγαλυτερη αστειοτητα που εχει ειπωθει ποτε στο ΝΒΑ παντως ειναι η συγκριση Jordan με Lebron… :lol:
Εγω απο τα λιγα που χω δει παντως φετος απο τους τελικους,το Μαιαμι μου δειχνει ενα κλικ πανω απο το Νταλας.Λογω του αμυντικου μπασκετ που παιζουν τους κανει πολυ δυσκολοκαταβλητη ομαδα και σε σειρα αγωνων το βλεπω πολυ δυσκολο να αντεξει το Νταλας τελικα.
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα το χτεσινο ματς μου φανηκε αρκετα καθοριστικο.
Α,και ο Wade ειναι θεουλης ρε,μην τον συγκρινετε με τον αλλον !
Κρίμα. Το Ντάλας δυστυχώς χθες έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς. Έπαιξε καλή άμυνα πάνω σε lebron bosh και έμεινε μόνο ο Wade να απειλεί σοβαρά το καλάθι. Και παρόλο που επιθετικά έπαιξαν σωστά και έβγαλαν τόσο φάσεις για τον Ντρικ που τις εκμεταλλεύτηκε όσο και ανοιχτά σουτ για τους υπόλοιπους που όμως στο τέλος τα έσπασαν. Ο γερμανός στην τελευταία περίοδο έπαιζε μόνος του
λίγο οι λάθος άμυνες στην αρχή, λίγο μερικά λάθη στο τέλος, και πολύ η καλή μέρα του γουειντ, έδωσαν το ματς στο μαιαμι.
τα πιο σκληρά φάουλ που έκαναν οι παίχτες των χιτ, ήταν στου οπαδούς…ο γεράκος ακόμη να συνέλθει οταν προσγειώθηκε πάνω του ο γουειντ.!! :lol: (θεϊκό φάουλ…)
ωραίο βίντεο έναρξης με συγκρίσεις του παλιού τελικού και του φετινού…οπως ωραι και το βιντεο με τον γουειντ να παραδέχεται οτι δεν ειναι και πολύ αγαπητή η ομάδα του αλλά πρέπει να το κάνουν για τους οπαδούς τους
*το (κλασικό)τρίο των σχολιαστών έχει περάσει στο πάνθεον.τι γέλιο ρίχνω μερικές φορές δεν λέγεται
δεν υπαρχει παικτης τους που να εχει λιγοτερο απο 10 χρονια στη λιγκα, μιλαμε για βετερανους…αν μασανε απο ενα break ζητω που καηκαμε
αυτη η ομαδα μπορει ακομα και να παρει 2 συνεχομενα στην εδρα των heat, ειλικρινα τους εχω δει σε ολα τα πλευοφφ και το πιστευω. αλλωστε δεν υπηρχε ανθρωπος που να πιστευει πως θα επαιρναν 3 συνεχομενα στην εδρα τους.
παντως ολα τα ματς θα κριθουν απο το κατα ποσο θα ελαττωσουν τα λαθη οι μαβς στις επιθεσεις τους, γιατι οταν λεμε για λαθη με τους χητ μιλαμε σιγουρα για 2 ποντους στο αλλο μισο. απιστευτο transition. οταν ομως εριξαν το ρυθμο οι μαβς, κερδιζαν φαουλ και τους αναγκασαν σε halfcourt επιθεσεις, δυσκολα τα πραματα για τους χητ. (παντως οι μαβς το εχασαν αυτο απο τα πολλα λαθη στο δευτερο δεκαλεπτο και τις απο 2 κακες επιθεσεις στο τελος, μια με τον τερρυ που εριξε ενα βεβιασμενο τριποντο με τον λεμπρον πανω του και μετα με ενα λαθος του νοβιτσκι)