καλά πετάει αλλά στη φάση κάτω από το καλάθι έψαχνε να βρει πως έβαλε το δίποντο ο dirk
Εγώ με αυτόν τον Billrocki θα τσακωθώ ε.Άσε μας αγόρι μου με την Τιτίκα Στασινοπούλου:!:
χαχαχαχα θεος:p:lol:
ολοι οι ηθοποιοι εχουν οικογενειακα προβληματα
[B]
edit:[/B]
wtf ? σε λαθος θρεντ το εγραψα
να δεις ποσο περισσοτερο θα σπαστει ο Lebron, γιατι αμα το παρει το Miami, o MVP των τελικων θα ειναι μαλλον ο Wade και οχι αυτος…:lol:
Τα παντα θα κριθουν στο Miami σε 6ο η 7ο τελικο οπως φαινεται. Ουτε οι Miami θα κανουν 3 σερι νικες, ουτε οι Dallas δειχνουν μεχρι στιγμης ικανοι να πανε με το 3-2 στη Florida. Ειχα γραψει πριν τους τελικους που θα κριθει η σειρα. Ενω ο Lebron εχει περιοριστει κατα καποιον τροπο απο τον Marion, ο Wade κανει πλακα αφου το μαρκαρισμα του Kidd δεν εχει πετυχει μεχρι στιγμης και ο 29χρονος Wade εχει στριμωξει στη ρακετα τον γεροKidd. Ο παγκος των Dallas ενω με Lakers, Thunder ηταν συγκλονιστικος, στους τελικους απογοητευτικος
Για να δουμε, τπτ δεν εχει κριθει, απλως το Miami εχει αβανταζ
Μακραν η πιο ωραια φαση στο παιχνιδι.Κυριως γιατι ηταν στον αιφνιδιασμο και ο Ντιρκ παιρνοντας τη πασα ποσταρε με απιστευτη υπερενταση.Πανευκολα γινεται το λαθος σε τετοιες ταχυτητες οποιος και να σαι…ο Λεμπρον ακομα προσπαθει να καταλαβει τι παιχτηκε.Και 2 λεπτα μετα,παλι αιφνιδιασμος(2-1),κακο timing πασας Terry στον Dirk(του φυγε και λιγο)αλλα ο τελευταιος τη κανει γκολ φαουλ.Εδωσε παρασταση ο πουστης…
Οκ μπορεί να λέω και μαλακίες αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι μερικές φάσεις που βλέπουμε στο ΝΒΑ να γίνονται στην Ευρωλίγκα ξέρω 'γω και να τραβάμε τα μαλλιά μας. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο εκατό baseball πάσες έχουν κάνει στου διαόλου τη μάνα. Μάλιστα σε μία φάση παίρνει επιθετικό rebound ένας τον Mavericks (ο Τερρυ νομίζω ήταν), και χωρίς να καταναλώσει καθόλου χρόνο να οργανωθεί η επίθεση, πετάει πάσα στο άλλο άκρο του γηπέδου, που κατέληξε άουτ. :lol:
Δεν λες μαλακιες, απλα ειναι θεμα γουστου. Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να δω Ευρωπαικο μπασκετ. Επειδη ξερω ακριβως σε ποια φαση αναφερεσαι, καλυτερα να εχω την πασα του Τερρυ και να καταληξει κατευθειαν αουτ 2/5 φορες και τις αλλες 2 να εχω εντυπωσιακο αιφνιδιασμο και αλλη μια να καταληξει σε κοντρολ επιθεση, παρα να πρεπει ολες οι επιθεσεις να κρατανε 30 δευτερολεπτα μεχρι να βρεθει το ελευθερο σουτ μετα απο εφαρμογη 3 συστηματων.
Ωραιο κι αυτο το μπασκετ, αλλα εγω οι μονες φορες που γουσταρα να βλεπω Ευρωμπασκετ και γενικοτερα ευρωπαικο μπασκετ, ηταν για να δω ομαδες οπως η τρελο Λιθουανια, η Σερβια του 1995, η Ζαλγκιρις, η Ελλαδα στο τουρνουα που κερδισε την Αμερικη (που επαιζε πολυ καλη αμυνα αλλα ηταν ομαδαρα με επιθετικες λυσεις απο ολους τους παικτες) και διαφορες αλλες ανα τις εποχες.
Γκραν κινιολ το σημερινο ματς, ΕΥΤΥΧΩΣ εγινε το 2-2 και θα παρακολουθησουμε αλλους 2 αγωνες τουλαχιστον, καθως προκειται για εκπληκτικη σειρα, κι ας ειναι σχετικα χαμηλα τα σκορ. Παιζει ρολο και η σκοπιμοτητα. 8 ποντους για το βλακα το Λεμπρον σημερα, φοβαμαι οτι στο επομενο θα επιστρεψει μαστουρωμενος και καυλωμενος.
Αν το παρει το Μαιαμι το επομενο παιχνιδι, παιρνει πρωταθλημα 100% πιστευω.
Αν το παρει το Νταλας, μαλλον παιρνει πρωταθλημα αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

Καλά ε, ηδονή όταν έβραζε το γήπεδο και ο Λεμπρόν αστόχησε και στις δύο βολές … 8)
Ντάξει δε μπορώ να πω, στο τελευταίο εξάλεπτο είδαμε ματσάρα αφού η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω με τους Μαβς όμως να σπάνε σίδερα. Το ένα τέταρτο των σουτ να βάζανε που λέει ο λόγος ώστε να παίρνανε ένα +6/7 ας πούμε, θα το είχαν καθαρίσει το ματσάκι με σχετική άνεση αφού οι Χιτ επιθετικά ήταν τρομερά δυσκοίλιοι προς το τέλος (βέβαια έπαιξε και καλή άμυνα το Ντάλας, δεν αφήσανε σουτ χωρίς πίεση).
Για MVP ποιον βλέπετε; Απ’ τη μία έχουμε τον Ντιρκ που ‘χει καθαρίσει και τα 2 ματς που πήρε η ομάδα του, το ένα μάλιστα άρρωστος, χωρίς όμως να κάνει πραγματικά μεγάλα παιχνίδια όπως στις προηγούμενες σειρές κι απ’ την άλλη ο Wade κάνει πραγματικά όργια. Βέβαια μετά απ’ τα περσινά, δεν πιστεύω να εκπλαγεί κανένας αν ο τίτλος καταλήξει σε καναν Λεμπρόν … :lol:
Άντε να εμφανιστεί υγιής ο Ντιρκ την Πέμπτη να γίνει το 3-2!
O τιτλος του MVP των τελικων, καλως ή κακως παει ΠΑΝΤΑ σε παικτη απο την ομαδα που το κατακταει, ποσο μαλλον φετος που ειναι δυο ομαδες με σουπερσταρς. Αν το παρει το Νταλας, δεν υπαρχει αμφιβολια, ο Dirk θα ειναι ο νικητης. Αν το παρει το Miami, προβλεπω Wade προφανως ως τωρα, καθως εχει σκοραρει ακριβως 50 ποντους παραπανω απο τον Lebron μεχρι τωρα, και μαλιστα με 20 λεπτα συμμετοχης λιγοτερα…
Κανονικα πρεπει να βγαλουν mvp τον Wade απο τωρα ξερω γω μετα και τα σημερινα κι ας εκανε το λαθος στο τελος.Δηλαδη εκει με το ταπιδι και στα καπακια το καλαθι που βαλε στον αιφνιδιασμο παραλιγο να ξυπνησω μανα και αδερφο που κοιμοντουσαν.Αυτο με το ‘’[U]παιξιμο[/U] που μετα τον MJ θυμιζει MJ οσο κανενος αλλου’’(οχι καθαρα σαν αξια γιατι εκει θα διαφωνησουμε τρελα-αν και προσωπικα τυχαινει να ναι και ο αγαπημενος μου παικτης-,αλλα σαν παιξιμο…δηλαδη απο θεμα ψυχραιμιας,αναδειξης συμπαικτων,τρελης συγκεντρωσης μεχρι και το στυλ του ακομα ακομα που ειναι αψογο-οχι του ντυσιματος προφανως στον συγκεκριμενο:lol:)που λεγαν οι σχολιαστες εμενα με βρισκει συμφωνο.Οπως και το οτι σε αυτη τη σειρα εχει περασει σε επιπεδο χτυσιματος μυθου κι εχει ξεφυγει απ το ‘‘μεγαλος παικτης’’.Προσωπικα το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να παν τα δαχτυλιδια στο Νταλας,βλεπω ξεκαθαρη διαφορα ανεσης στο πως αμυνονται οταν πρεπει,στο πως ελεγχουν το παιχνιδι και στο ποσο ευκολα κλεινουν διαφορες οι 2 ομαδες.Αλλα δε ξερω ποιος θα θελα να το παρει,πραγματικα.Heat εγινα μικρος λογω σηματος(συνηθες κριτηριο για επιλογη ομαδας NBA οταν εισαι πιτσιρικος:D)και το 2006 το θυμαμαι αρκετα καλα,αλλα απο την αλλη οταν αρχισε το σημερινο ματς να πηγαινει προς Heat κι εβλεπα τον Ντιρκ να βλεπει παλι τον τιτλο να απομακρυνεται στενοχωριομουν πραγματικα.
Καπως ετσι παει η δουλεια…
O Lebron ακομα και να το παρει, δεν το γλυτωνει το κραξιμο απο την κοινη μπασκετικη γνωμη απ’οτι φαινεται, εκτος εαν κανει τρομερα παιχνιδια απο εδω και περα. Ο Marion εχει κανει καταπληκτικη δουλεια πανω του.
game 5 το πιο σημαντικο της σειρας (καλα παντα συμβαινει αυτο)…μακαρι να ειναι καλα ο ντιρκ και να το παρει το νταλλας
Όποιος και να το πάρει πλέον θα κοιμάμαι ήσυχος.
Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι εμφανές ότι κατέβηκε επίπεδο με την φετινή επιλογή της.
Αλλά θέλω Ντιρκ για ακόμα περισσότερα δάκρυα.
Ασε μας ρε…
Τα είχα πει και το προηγούμενο καλοκαίρι για την κυρία,θα τα πω και πάλι όταν τελειώσουν οι τελικοί.
να θελεις ντιρκ γιατι ειναι κριμα να μην εχει δαχτυλιδι ρε αμπαλε! στο game 3 μονο τα κλαματα δεν με πιασαν. σε αυτο εδω με 38,3 πυρετο λεει και με το γνωστο προβλημα στο δαχτυλο πηρε την πιο σημαντικη επιθεση και γεια σας(εδω εχασε βολη τι να λεμε τωρα). μονο ο jordan τετοια πραματα, το να τα κανει ευρωπαιος ειναι απιθανο (και οσο σκεφτομαι πως παλι καποιοι θα λενε για γκασολ κορυφαιο ευρωπαιο, λογω δαχτυλιδιων τρελαινομαι)
Όχι,όχι σας παρακαλώ μην αναφέρετε την πιο κομψή εκδοχή του Γκούλιας δίπλα στον Ντιρκ.
Αμαρτία είναι…
Καλα δεν παει να παρει και κολιε.Δεν θα πεσω και σε καταθλιψη!
Κλαίω με τους κατά καιρούς χαρακτηρισμούς του Ισπανού θαλασσοπόρου από Floydized
Κομψή εκδοχή του Γκούλιας λέει…:lol2: