Nba

Χαχα οντως!:stuck_out_tongue:

γκουλιας λεει χαχαχαχαχαχα μυθικες μορφες εχουν περασει απο το θρυλο

[SPOILER]
προτεινω να φτιαξουμε θρεντ με πολλ για τις 10 πιο μυθικες μορφες που εχουν περασει οχι απο α1, αλλα μονο απο θρυλο ε :p[/SPOILER]

Ψηστε το:!:

O τιτλος του MVP των τελικων, καλως ή κακως παει ΠΑΝΤΑ σε παικτη απο την ομαδα που το κατακταει, ποσο μαλλον φετος που ειναι δυο ομαδες με σουπερσταρς.

Mονο μια φορα πηγε σε παιχτη της χαμενης ομαδας, το 1969, τη χρονια που καθιερωθηκε το βραβειο. Το πηρε ο Jerry West των Lakers

Εντάξει κακό street μπάσκετ χθες ουσιαστικά και σαν φαν του ευρωπαικού ώρες ώρες με πόνεσαν τα μάτια μου.

Ανέκδοτο χθες ο Lebron που ειδικά σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο ξεπέρασε Αλβέρτη και Τεοντοσιτς μαζι σε θέατρο για να πάρει ένα φάουλ, μπας και βάλει κανένα πόντο έστω με βολές. Ωραίο το σχόλιο του ΒανΓκάντι σε εκείνο το σημείο.

Κατά τα άλλα ο Wade κάνει απίστευτα πράγματα μεν αλλά σε ολόκληρο το 'β ημίχρονο δεν έδινε την μπάλα πουθενά μιας και ήταν φανερό πως δεν είχε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, ούτε καν στον Lebron. Σε αντίθεση με το Dallas που άλλαζε πάρα πολλές πάσες στις περισσότερες επιθέσεις του και κατάφερνε να μπαίνει στο ματς και χωρίς Ντιρκ.

Λίγα παραπάνω να δώσουν οι παγκίτες των Mavs (που την έχουν την ευκαιρία τους και από τον προπονητή και από το παιχνίδι της ομάδας σε αντίθεση με τους παγκίτες των Heat) και ο τίτλος θα έρθει.

Αυτός ο Barea τα έχει σπάσει σε τέτοιο βαθμό (κάπου 8/33 σουτ έχει στους τελικούς) που είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον πως Καρλαιλ θα έπαιρνε και τώρα τον Καλάθη για τα υπόλοιπα ματς αν μπορούσε :lol:

Μη γραφετε για Α1 εχω αλλεργια :stuck_out_tongue:

Λιγα στατιστικα ετσι προχειρα:

22/46 σουτ ο Barrea στον προηγουμενο γυρο, 8/32 προς το παρον σε αυτον.
30% ποσοστο στα σουτ ο Terry οταν τον παιζει αμυνα ο Wade, 60% οταν ειναι παγκο ο Wade.
26 συνεχομενες βολες ειχε βαλει ο Nowitzki πριν χασει μια χθες.
Ως τωρα στους τελικους ο Wade εχει 119 ποντους και ο James 69.

μήπως είναι παραπάνω…?

Παραπάνω είναι σίγουρα. Νομίζω γύρω στις 37 ήταν το σερί.

39.νομιζω

Ε κάπου εκεί χάθηκε το μέτρημα βασικά :lol:

Παιδια σορρυ λαθος, 26 ηταν στους τελικους, νομιζω οι υπολοιπες δεκατρεις που λετε ηταν απο τον προηγουμενο γυρο. Επισης αν θυμαμαι καλα σε ενα παιχνιδι μονο με την Οκλαχομα (νομιζω στο πρωτο) ειχε 24/24. Εκπληκτικος.

Α μιλάς μόνο για τελικούς… σορρυ τότε ναι τόσες είναι περίπου. Εγώ βασικά αναφερόμουν γενικά στο σερί του.

Κι εγω αυτο ηθελα να ποσταρω, απλα το διαβασα λαθος στο site του ΝΒΑ… τωρα βαριεμαι λιγο να το ψαξω, αλλα πρεπει να ειναι καμια 40αρια οι συνεχομενες.

Αυτός και ο Ζίζιτς με την Μακάμπι:!:

Πάντως,είδα ότι ειπώθηκε,το supporting cast θα παίξει μεγάλο ρόλο για το Ντάλας

Παμε δυνατα σημερα!!
Ξεκινησαμε με 15-8, καλα παμε 8)

60-57 το Ντάλας χμ:wink:
Λέτε να νικήσει το Ντάλας σήμερα…παίζει ψυχωμένα…

ΥΓ
Ο Γουιέντ μετά το τραυματισμό του είναι εκτός μάχης

αν μπορει ας κανει καποιος την καλη και ας στειλει και απο εδω…:wink:

Ναι ρε μαγκες, που στο διαολο το βρισκουμε…

Χασαμε διαφορα 9 ποντων και τωρα ειναι 100-100 τρια λεπτα για το τελος.
Θριλερ.

Σορρυ παιδια δεν εχω λινκ εγω.

EDIT: Καρφωμα απο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ντιρκ και τριποντο απο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κιντ και 105-100 εναμιση λεπτο για το τελος ρε, ετσι ρεεεεε :slight_smile:

Μεγαλα σουτ απο τους Mavs, που τους εδωσαν τη νικη παροτι στο 9-0 σερι οι Heat εδειχναν πιο ψυχραιμοι και συγκεντρωμενοι.

Μία νίκη για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη. 8)