Nba

[B][COLOR=“Blue”][SIZE=“4”]ΕΤΣΙ ΡΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ !!! [/SIZE][/COLOR][/B]

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

Τεραστια νικη, εκπληκτικα ποσοστα στα τριποντα, γενικα πολυ μεστη αποδοση και αν και το Μαιαμι κερδιζε με 4 καποια στιγμη 5 λεπτα πριν το τελος, σε ολη τη διαρκεια του αγωνα εδειχνε οτι το Νταλας το ειχε πιο πολυ το ματς. Επαιξε πολυ καλυτερο μπασκετ, και το παραδεχθηκε και ο Σποελστρα μετα το τελος του ημιχρονου. Ηταν τυχερο το Μαιαμι που δεν εχανε με περισσοτερους ποντους στο ημιχρονο.

Νοβιτσκι, Μπαρεα, Τερρυ συγκινητικοι, Μαριον και Τσαντλερ τιμιοι.

Ο Λεμπρον αν και δε φανηκε, εκανε τεραστια εμφανιση αφου εκανε triple double με 17 ποντους, 10 ασιστ και 10 ριμπαουντς. Ο Wade βεβαια ηταν που γυαλιζε το ματι του περισσοτερο οπως παντα σε αυτους τους τελικους, αλλα ελπιζω να μην παιξει την Κυριακη, καθως τραυματιστηκε.

YΓ. 13/19 τριποντα λεει το Νταλας…

Ρε ο Μπαρέα στο τέταρτο παιχνίδι μου φαινόταν σαν ο Νικ Καλάθης των Μάβερικς, μιλάμε έριχνε τρελά τούβλα ο τύπος. Τι έγινε σήμερα και μεταμορφώθηκε έτσι; :lol:

Στο προηγουμενο ματς μπορει να ‘‘τελειωσε’’ το παιχνιδι ο Ντιρκ,στο σημερινο μπορει να ταν ο Barea αυτος που μας εκανε να σηκωσουμε το φρυδι(παρολο που 2-3 φορες στα καπακια καλων ενεργειων του εκανε επιπολαιοτητες)αλλα αν επρεπε να δειξω καποιον ως κυριο υπευθυνο την επικρατησεων των Mavs,θα δειχνα τον Terry.Πολλα κιλα αρχιδια,ψυχη της ομαδας και ταυτοχρονα κρυο αιμα οταν χρειαζεται να δωσει κομβικες χαριστικες βολες.Φαινεται στα ματια τους οτι ειναι ενωμενοι και αποφασισμενοι,αν και εγω ακομα θεωρω φαβορι το Μαιαμι.Καλα για ποσοστο στα τριποντα δε μιλαω,δε το βλεπεις συχνα αυτο το πραμα=P

edit: Kidd κλασσικος,αλεπου απο τις λιγες

τεραστια νικη, παω να την πεσω, αυριο θα τα πω

Ο παγκος του Dallas επιτελους εκανε το αναμενομενο για πρωτη φορα στους τελικους. Μεχρι και ο ξεχασμενος Brian Cardinal, εβαλε ενα τριποντακι και τραυματισε τον Wade. O James κατορθωσε να κανει triple-double και να τον κραζουν και παλι…

1 νικη ακομα…

αντε ακομα μια νικη για την στιγμη που περιμενω πολυ καιρο απο τοτε που παρακολουθω εν μπι εη και ειμαι με νταλλας (2002)

Ναι ναι! Και εγω απο τη σεζον 2001-2002 στηριζω Dallas. Ειδα τον Nowitzki στο Ευρωμπασκετ του 2001 (Τουρκια) και απο τοτε ενας αδιακοπος ερωτας γεννηθηκε:lol:

και εγω για τον ιδιο λογο αρχισα να παρακολουθω nba :stuck_out_tongue:

NBA “παρακολουθουσα” και πιο πριν, δεν το “ανακαλυψα” τοτε. Μαλιστα οσο και αν ακουγεται περιεργο, οι πρωτοι τελικοι που ειδα ποτε (σε επαναληψη την επομενη μερα) ηταν Bulls - Suns του 1993 και απο τοτε ειχα ονειρο να δω απο κοντα παιχνιδι ΝΒΑ (Το καταφερα τον περασμενο Οκτωβριο). Απο το 1993 ολο και προσπαθουσα να ενημερωνομαι απο καμια Sportime κυριως, περιστασιακα ομως. Αλλα ψυχακιας με το ΝΒΑ σε υπερβολικο σημειο, ναι εγινα τη σεζον 2001-2002 λογω Nowitzki

Ξυπνουσα να παω στο σχολειο και επειδη δεν ειχα ιντερνετ, ανοιγα το teletext του CNN να δω τι εκαναν οι Dallas και το μεσημερι περιμενα σαν τρελος να δω 30" φασεις απο το ιδιο καναλι και την αλλη μερα να διαβασω σε αθλητικη εφημεριδα στατιστικα και σχολια

Καιρος να δικαιωθουν ολα αυτα, για να δουμε…:!:

Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω.

Στο 2ο ημιχρονο που ειδα, τουλαχιστον, το Μiami ειχε αρκετα καλυτερες επιλογες κι οι Mavs “κολλουσαν” επιθετικα.

Απλα τα “μεγαλα” σουτ τους εδωσαν το ματς …και γενικα και στο τελος με τα 3 σερι των Τερι Κιντ.

Οσο για τον Τζεημς, σιγουρα δυνατη εμφανιση, αλλα και παλι αρκετα αστοχος.

Πάντως το ότι η Τιτίκα Στασινοπούλου κατέβασε 10 ριμπάουντ δεν είναι και τόσο παράξενο.Αναλογικά με την δύναμή του,την θέση του και τον όγκο του εξηγείται λογικά.
Στα συνολικά στατιστικά όμως βρίσκεται 3ος στους πόντους και πρώτος στα ριμπάουντ,με μικρή διαφορά από τον Wade όμως(ο οποίος κατεβάζει και περισσότερα επιθετικά!Η Τιτίκα παίρνει περισσότερα αμυντικά και όπως είπα παραπάνω είναι πολύ λογικό καθώς πλέον ανοίγουν άλλοι στα φτερά)και έχει και την καλύτερη ευστοχία στις βολές.Εδώ ο Wade θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτερος.
Αυτό που για εμένα μετρά και είναι ίσως το μόνο θετικό που θα καταλογίσω στην Τιτίκα είναι οι ασίστ.Πάντα έβλεπε καλά γήπεδο και εδώ είναι με διαφορά ο καλύτερος στις ασίστ.Επίσης είναι πρώτος στα κλεψίματα(ένα διαφορά με τον Wade) και πρώτος στα λάθη,πράγμα πολύ λογικό άμα είσαι ο Ευθύμης Μπακατσιάς σε μαύρη έκδοση.

Ποσο μεροληπτικη κριτικη #-o

Εεεεεε λίγα τα λόγια σου για τον Θύμιο

Χτύπα το κεφάλι σου όσες φορές επιθυμείς,εγώ σε παίκτες που αυτονομάζονται “βασιλιάδες”,διατηρούν οι ίδιοι ένα κλίμα γύρω τους που υποδηλώνει ότι είναι “οι καλύτεροι όλων των εποχών”,κινούν γη και ουρανό προκειμένου να γίνει η μεταγραφή τους κοινωνικό γεγονός και χίλια δυο ακόμα θα ασκώ κριτική έτσι.
Αλλιώς ας παραδεχτούνε όλοι οι χτυπημένοι ότι δεν είναι όσα νομίζουν και όσα θεωρεί ο ίδιος,και όλα μέλι γάλα.

I asked Lebron James if i could borrow a dollar…he gave me 75 cents…then i remembered…He never gives u the 4th quarter.:roll:

μόλις είδα και εγω το ματς…
η χαρά μου δεν περιγράφεται…

ο μπαρεα μεταλλάχθηκε μέσα σε 4 μέρες…τρίποντα, σοβαρές επιλογές όταν πλησίαζε το καλάθι(σε σχέση με τις άλλες φορές, πολύ κάλο παιγνίδι…
και ο τερρυ μεγάλη βοήθεια…
αλλά αυτός ο νοβινσκι…εγω επιμένω οτι το μεγάλο ματς δεν το έχουμε δει ακόμη…περιμένω δαχτυλίδι με κάτι εξωπραγματικό…
πάντως εκεί που έβαλε το τρίποντο ουράνιο τόξο(:p) και το κάρφωμα στο τέλος χοροπηδούσα σαν χαζός.

[SIZE=“5”][B][COLOR=“DarkRed”]poetry in motion[/COLOR][/B][/SIZE]8)

άντε ρε όνειρο.!!!

Μου θυμισες εποχες 1993 που ξεκινησα να βλεπω ΝΒΑ και εγινα με τη μια φυσικα Chicago, ενω το 1994-1995 ημουν με τους Rockets στους τελικους, που το πηραν κιολας. Ανειπωτη χαρα απο 1996-1998 που γυρισε ο Jordan και εγινε το δευτερο three-peat, αγαπη σε Kukoc, Pippen, Rodman, Steve Kerr και λοιπους… καθε Σαββατο μεσημερι 14:30 ειχε ΝΒΑ το Σκάι θυμαμαι και περιμενα πως και πως να το δω ακριβως μετα τα Γερμανικα μου.

Ισως να εχεις δικιο για το δευτερο ημιχρονο, αλλα εμενα μου εμεινε πολυ η εικονα του πρωτου ημιχρονου και μπορει να επηρεαστηκα απο αυτο. Γενικα οταν το σκορ ηταν 96-95 δε μπορουσα να καταλαβω πως γινεται να χανεται αυτο το ματς. Δε μαρεσει το Miami σαν ομαδα γιατι δεν εχει βαθος, γιατι δεν εχει συστηματα οπως οι αλλες ομαδες (καθως δεν τα χρειαζεται) και γιατι δεν εχει σοβαρο προπονητη, παραδεχομαι πως ειμαι προκατειλημμενος.

Γελουσα δυνατα επι μισο λεπτο :smiley:

+1000

Χαχ, πολυ καλο :stuck_out_tongue:

Ωραια τοτε ξεκολλα απο τα υπολοιπα και δες καθαρα το αγωνιστικο κομματι.

0 (ΜΗΔΕΝ) ποντοι στα 4 τελευταια λεπτα του καθε τελικου. χθες πχ ενα αστοχο τριποντο, ενα επιθετικο φαουλ και απο 100-97, εγινε 100-105

ευχαριστημενος? ασε μας ρε μπιλροκι να πουμε