Άιντε επιτέλους, Ντιρκ τεράστιος, Τζέημς αδερφή κτλ.
Άξιοι.
ύπνο τώρα
Άιντε επιτέλους, Ντιρκ τεράστιος, Τζέημς αδερφή κτλ.
Άξιοι.
ύπνο τώρα
Και το ρητό γίνεται I wanna be like Dirk.
O James έχει πολλά να μάθει ακόμα…
Δε μπορω τους παρελθοντολαγνους. Οι Wade και Lebron και ο Kobe ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟΙ παικτες και δεν κρινονται απο μια σειρα τελικων. Ας περιμενουμε το τελος της καριερας τους να κανουμε την αποτιμηση. Αλλωστε ο Wade εχει παρει πρωταθλημα ηδη και μαλιστα με τεραστιες εμφανισεις. Η αξια του ηττημενου δινει αξια στο νικητη, και αυτο το Miami ειναι τεραστια ομαδα, εστω και ανορθοδοξη.
Κατα τα αλλα, ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για το σημερινο, μιλαμε εχω πωρωθει απιστευτα, αν και η ομαδα μου ειναι το Σικαγο. Τεραστια συγκινηση για τον Ντιρκ. Και τον Κιντ, και τον Τερρυ και ολους
Με λίγα λόγια, απ’ τις ωραιότερες αθλητικές ιστορίες. Συγκίνηση.

![]()
8)8)8)8)
:?:?:?
Κατανοώ ότι ήταν πολύ αργά πιθανώς όταν έγραφες και απάντησες σε άλλο πράγμα…δεν μίλησα για ποιότητα παικτών πόσο μάλλον για αποτίμηση καριέρας. Μίλησα για χαρακτήρα, προσωπικότητα, σεβασμό στον αντίπαλο, αυτοεκτίμηση. Έκρινα με βάση την παντελώς ηλίθια κίνηση για μεγάλους παίκτες (έτσι τους χαρακτήρισα στο πόστ μου) να κοροιδεύουν με τον αφελέστερο τρόπο τον αντίπαλο τους. Τους τιμώρησε ο Νοβίτσκι στο τέλος απότι φαίνεται.
Καμία διάθεση παρελθοντολαγνείας.
Κατα τ’αλλα χάρηκα πολύ το φετινό NBA. Άξια πρωταθλητές οι Ντάλας.
Α οκ, εγω καταλαβα οτι αντι για τεραστιους παικτες εχεις πλεον στο ΝΒΑ κακομαθημενα κωλωπαιδα, γιατι αυτο ειδα οτι εγραψες! Αν αναφεροσουν μονο στην προσωπικοτητα τους, μπορει να το πετυχες για Lebron και Wade (χρονια γκρινιαρηδες, ψωνισμενοι και προκλητικος ο πρωτος, θεατρινος ο δευτερος), αλλα στο ΝΒΑ υπαρχουν τεραστιοι παικτες που εχουν και αξιοσεβαστη προσωπικοτητα. Ενας απο αυτους ο Dirk, οι ανερχομενοι Kevin Druant και Derrick Rose, και διαφοροι τετοιοι στους Boston (Αλλεν, Garnett στα προχειρα) αλλα και παικτες οπως Carmelo Anthony. Μια χαρα ειναι ακομα το ΝΒΑ κατα τη γνωμη μου.
Μόνο συγκίνηση για έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασκετμπολίστα.Δικαίωση και για τους υπόλοιπους.Τι να πω.Άλλη ώρα περισσότερα…
Τώρα για την Τιτίκα τι να πω επίσης.Σπουδαίος παίκτης,ο καλύτερος της γενιάς του σίγουρα,αλλά δυστυχώς για αυτόν οι επιλογές του είναι πολύ πολύ άσχημες,όπως επίσης και ο τρόπος που διαχειρίστηκε μία μεταγραφή του.Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του τώρα ειλικρινά.
Αλλά καλά να πάθει,υπήρχαν παίκτες που μάτωσαν,όπως ο Ντιρκ,επί έτη για να φτάσουν ψηλά,όμως κάποιοι τρώνε από τα έτοιμα…
Βασικα ο Ντιρκ στο πρωτο ημιχρονο ηταν τραγικος,1/12 σουτ,και τοτε αν δεν υπηρχε ο Τερρυ να κρατησει τους Μαβς στο υψος τους το παιχνιδι θα ειχε χαθει ηδη.Επομενως για μενα MVP του τελευταιου ματς ειναι σιγουρα ο Τερρυ,και μετα ο Ντιρκ.Και πολλες καρδουλες στο λατρεμενο κοντοπουτανο τον Μπαρεα.
Μπραβο στους Μαβερικς,το αξιζαν.
ναι ετσι ειναι, απλα μετραει συνολικα οχι για το ματς αυτο και μονο. επισης και ο κιντ ηταν συγκινιτικος! εβαλε κατι κρισιμα καλαθια και μοιραζε καλα το παιχνιδι. παιξανε και καλη αμυνα κι ολα ενταξει.
Νιρκ ο πρωτος ευρωπαιος mvp 8)
εδιτ το ειχε παρει και ο παρκερ
Μπράβο ρε Πέτζα!!!
Είδατε ο ΠΑΟΚ,πάλι έκανε το θαύμα του! :lol:
Το πήρε και ο κλώνος μου,ο JJ Barea!
Μπράβο στο Ντάλλας
Πολυ το χαρηκα που το σηκωσαν οι Mavericks και πιο πολυ απο ολα που επιτελους πηρε δαχτυλιδι και βγηκε M.V.P. o Dirk Nowitzki. Του αξιζε του παικταρα, φετος ηταν η ευκαιρια του και την αρπαξε απο τα μαλλια. Πραγματικα [SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/SIZE] εδωσε τα παντα και ανετρεψε τις προβλεψεις που ηθελαν τους Heat φαβορι.

Μπραβο ρε μαγκα dirk πολυ το χαρηκα!!!Συγχαρητηρια στο Dallas 
Αξιοι πρωταθλητές. Άξιζαν να το πάρουν και τα κατάφεραν! Μεγάλος αγώνας χτες!
Μεγαλη ικανοποιηση που η αγαπημενη μου ομαδα κατεκτησε το πρωταθλημα !!! 
Δηλώσεις James
«Δε με πειράζει. Γιατί όλοι αυτοί που ήλπιζαν να αποτύχω, θα ξυπνήσουν αύριο με την ίδια ζωή και τα ίδια προσωπικά προβλήματα που είχαν σήμερα. Εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως θέλω να ζω και να κάνω τα πράγματα που κάνω. Μπορεί να χαρούν για λίγο καιρό επειδή δεν τα κατάφερα εγώ και η ομάδα μου, αλλά κάποια στιγμή θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα»
sore loser.
Απλά το πήρε η καλύτερη ομάδα. Η ομάδα που παρά το τραγικό πρώτο ημίχρονο του ηγέτης της κατάφερε να προηγείται στο ημίχρονο. Το come back του Dirk ειδικά στην τελευταία περίοδο ήταν η υπογραφή των Mavs στο παιχνίδι.
Barea Terry Stevenson από το 4 ματς και μετά έκαναν σπουδαία ματς και αν έπαιζαν έτσι από την αρχή μέχρι σκούπα μπορεί να έπαιζε.
Πάντως σε αυτό το ματς η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Wade. Το χειρότερο του ματς το φύλαγε για τον ποιο σημαντικό αγώνα. Όσο για τον Lebron η κριτική που πρόκειται να δεχτεί θα είναι τεράστια και καθόλου άδικη, στην σειρά αυτή ήταν απογοήτευση σκέτη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το διαχειριστεί του χρόνου όλο αυτό.
Κατα τα άλλα τα λινκ και μένα γαμήθηκαν χθες και το 4ο το είδα με αρκετές διακοπές δυστυχώς. Μεγάλη χαρά που παίκτες όπως ο Dirk Kidd σήκωσαν το τρόπαιο 
Αηδία.