Nba

προς το παρόν πάντως φαίνεται να το χειρίζεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

[B]ομαδα [/B]το νταλλας. αυτο ειπε και καρλαιλ μετα. 1/12 ο ντιρκ στο πρωτο ημιχρονο, αλλα τον σηκωσαν οι συμπαικτες τους και φυσικα 3η και ειδικα 4η περιοδο δεν μπορει να μη τα εβαζε (επρεπε να βαλει πανω απο 20αρα πως να το κανουμε). ειναι τεραστιος παικτης ομως που να παρει, απο το 8% (!) που σουταρε στο πρωτο, συνεχιζε να παιρνει τις προσπαθειες που επρεπε χωρις να εκβιαζει τιποτα και στο δευτερο ανεβηκε στο 53%!

παντως συγκινηθηκα και γω και για αυτον και για τον κιντ που το πηρε στα 38 του και για τον πετζα και τον τερρυ και τον μαριον, δεν ειναι και λιγοι οι βετερανοι :lol:. ειδικη μνεια σε μπαρεα και μαχιμνι, παραγοντες χ για νταλλας και βεβαια τσαντλερ που χωρις αυτον δυσκολα θα ειχαν τετοια αμυνα.
το αξιζαν παντως, επαιξαν πολυ καλυτερο μπασκετ απο το μιαμι.

Ήθελα νά 'ξερα, επικοινωνιολόγους δεν έχουν;

Γιατι τώρα μπορεί να είναι μικρός και να μιλά δημοσίως εν θερμώ, αλλά τέτοιες δηλώσεις σε στιγματίζουν για όλη την καριέρα.

Αν εξαιρέσεις πάντως το άλλοθι της ηλικίας, αλίμονο αν τέτοιοι παίκτες θεωρούνται οι διάδοχοι του MJ. Γιατί οι ιστορικά μεγάλοι αθλητές εκτός από άπειρο ταλέντο έχουν και σωστή νοοτροπία νικητή -και ηττημένου όταν χρειάζεται-.

Oνειρευόμαστε το big three με Lebron, Σπανούλη και Μπουρούση. :lol:

Mπράβο στο Νταλας, πολλά κιλά @@ κτλ.

Νοβιτσκι αν θέλει να πάρει και το αντίστοιχο δαχτυλίδι της ευρώπης ξέρει σε ποια ομάδα πρέπει να πάει.8)

μην λερωνεις το θρεντ με περι ευρωπης σε παρακαλω…:stuck_out_tongue: σιγα το κινητρο για το νοβιτσκι. εδω το πηρε ο χατζηβρετας και ο νακιτς…

συμφων για τσαντλερ με τον απο πανω. επισης η κινηση του να εχουν και τον πρωτο ιδιοκτητη ηταν εξισου καλη.

Ποιος διαδοχος του ΜΑΙΚΛ,γελαει ο κοσμος,ο Τζορνταν στα 23 του εβαζε 63 ποντους στην τοτε υπερομαδα των Σελτικς και ολοι τριβαν τα ματια τους.Οκ ο Λεμπρον ειναι πολυ καλος μπασκετμπολιστας,αλλα μεχρι τωρα εχει καταφερει να ειναι γνωστος κυριως για την αλαζονεια του και να εχει φορτωθει την ταμπελα του λουζερ.

Το είχα προσέξει στο τέλος του αγώνα αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν το έβρισκα στα σαιτ. Τελικά το βρήκα εδώ

http://www.sport-fm.gr/article/481665

[B]Ο Νοβίτσκι έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια[/B]

Το πόσο μεγάλος παίκτης είναι δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς κι ένας μεγάλος παίκτης δεν φαίνεται μόνο στο παρκέ. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έδωσε ένα μάθημα στους καλομαθημένους σούπερ σταρ κι αντί στο τέλος να τους κοροϊδέψει όπως έκαναν αυτοί, έφυγε κλαίγοντας για τα αποδυτήρια.

Ο Γερμανός δεν έκατσε ως το τέλος του τελικού αλλά ξαφνικά αποχώρησε για τα αποδυτήρια και δεν ήθελε να επιστρέψει ούτε για την απονομή και όπως ο ίδιος είπε λίγο μετά στο ESPN: Ήθελα μια στιγμή, έκλαιγα λίγο. Είχα φορτιστεί λίγο συναισθηματικά. Στην πραγματικότητα δεν ήθελα να βγω για τρόπαιο, αλλά τα παιδιά με έπεισαν να το κάνω.

Τώρα κατάλαβε ο φίλος που με ρώτησε τις προάλλες γιατί είπα τον Bron Bron κωλόπαιδο;

Γιατί αυτό είναι φίλε μου. Ένα ταλαντούχο (κανείς δεν το αμφέβαλλε) αλλά μυξιάρικο, κακομαθημένο κωλόπαιδο. Που οι επιλογές του δεν του επιτρέπουν να βγει και να πει σαν άντρας “χάσαμε από μια καλύτερη ΟΜΑΔΑ”-λογικό, μετά από ολόκληρο Decision, τι να πεις; Σας τα έκανα να για το που θα πάω για να πάρω δαχτυλίδι, και όταν σφίξανε τα γάλατα απέδειξα τι πουτάνα είμαι; Αρκείσαι στην εννέα ετών απάντηση “όλοι εσείς που χαίρεστε είστε φτωχοί κι εγώ είμαι πλούσιος, νια-νια-νια-νια”.

Άντε, του χρόνου πάρτε Rose στον άσο, Howard στο 5 και Red Auerbach για προπονητή μπας και δείτε άσπρη μέρα νερόκοτες. Και κατά τα άλλα…

[SPOILER]BE[/SPOILER]

[SPOILER]LIKE[/SPOILER]

[SPOILER][B]DIRK[/B][/SPOILER]

Καλά μιας και είδα το “ποστ”,θυμάμαι κάτι καθυστερημένους που έβγαιναν και έλεγαν ότι θα έρθει ο Ντιρκ Ευρώπη,πριν 3 χρόνια κιόλας,και άλλα τέτοια ηλίθια#-o

Τώρα ο Λεμπρον ξέρει πολύ πολύ μπάσκετ και θεωρώ ότι ο ίδιος πολλές φορές αδικεί τον εαυτό του με τις επιλογές του.Και μην ξεχνάμε πως και ο Αέρινος στα πρώτα χρόνια του στην λίγκα σούταρε στις οικοδομές:roll:
Ούτως ή άλλως ο Λεμπρον για εμένα είναι άλλη κοψιά παίκτη,δεν μοιάζει τόσο με τον Jordan όσο με άλλους,πιο παλιούς.
Γαμώτο θέλω όταν βρω τον χρόνο να κάτσω να γράψω τις σκέψεις μου για τον Λεμπρόν(αφού κάνω σύσκεψη με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ).Λογικά τις μέρες αυτές θα το πράξω

αχααχαχαχαχαχααχχαχααχαχ επικο

I’m takin’ my talents to Space Jam

Και κάτι -σχετικά- επίκαιρο με τον Shaq

κλίκ

:lol:

ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΑΛΛΑΣ

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“4”][B]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΘΕΟ .![/B][/SIZE][/COLOR]

δεύτερη φορά στη ζωή μου που έκλαψα βλέποντας αθλητικό γεγονος…μια στο φουλαμ - αμβουργο οταν ισοφάρισε ο Simon Davies το γκολ του πετριτς, και μια σήμερα…και ας μην είναι η ομάδα μου το νταλας.! όταν ο dirk 18,5 δεύτερα πριν το τέλος κρατούσε το κεφάλι του, δεν άντεξα.

χίλια μπράβο…στα γεράματα ο κιντ(θα παίξω αλλά 2-3 χρονια με αυτούς τους τύπους.!!) πήρε πρωτάθλημα, όπως και ο στογιακοβιτς που μπορεί να μην βοήθησε στους τελικούς αλλά θα έχει να το λέει οτι βρέθηκε σε αυτήν την ομάδα και έχει τώρα δαχτυλίδι, όπως και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ dirk όπου κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα…και κατάφερε να αναστρέψει την εικονα του μεσα στο παιγνίδι με τα καλάθια στο τέλος…όποιος ξαναδεί τις φάσεις θα δει ότι ο μπος ακόμη ψάχνει να βρει πως βάζει αυτά τα καλάθια…

και τι να πούμε για μπαρεα και τερι.! που αν πάρεις τα πρώτα 3 ματς και τα συγκρινεις με το τι κάναν στα υπόλοιπα σε πιάνει τρέλα…!! ειδικά ο τερι μπάλωσε κάθε τρύπα επιθετικά που είχε δημιουργηθεί απο την αστοχία του dirk…

μεχρι και ο Μαϊνμί βοήθησε.!!!

τελειώνει το δεύτερο δεκάλεπτο και ένιωθα λες και εχω δει 2 αγώνες ήδη.!!
τελείωσε το ματς και είμαι “γεμάτος”…
μαγεία

όσο για τον λεμπρον, πιστεύω ότι θα τις συμμαζέψει τις (άτυχες τουλαχιστον)δηλώσεις του…
ειναι μεγάλος παίχτης αλλά πρέπει να μάθει πολλά ακόμη για να μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις μέσα και έξω απο το γήπεδο.

*παρατήρησε κανείς οτι ο προπονητής του νταλας στην απονομή παραλίγο να λιποθυμήσει?!! δεν την πάλευε μια

:lol::lol::lol: Επικο!!!

ξεθάβοντας διάφορα…

*ο αμυντικός ακόμη ψάχνει…

edit
Το 2006 είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία για να στεφθούμε πρωταθλητές, αλλά αποτύχαμε. Εχω χάσει πολλές μέρες ύπνου λόγω εκείνης της σειράς, όμως [B][U]πλέον είμαι εντάξει.[/U][/B]

Ενα τεράστιο χαμόγελο είναι συνεχώς σχηματισμένο στο πρόσωπο του Nowitzki. Κρατά στο ένα χέρι το βραβείο του MVP των τελικών και λέει ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι για τους συμπαίκτες του, που έχουν ζήσει τόσες απογοητεύσεις στα playoffs: ?Κοίτα το ρόστερ μας. Δες πόσοι από εμάς είχαμε φτάσει κοντά στο στόχο, αλλά ουδέποτε καταφέραμε να πατήσουμε στην κορυφή. Από τον Kidd, που έπαιξε σε δύο τελικούς του ΝΒΑ, αλλά ήρθε δεύτερος. Τον Terry, που ζήσαμε μαζί την πίκρα του 2006. Τον Peja, που έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο με τους Kings. Tον Marion και τον Chandler με τόσα χρόνια εμπειρίας. Τώρα όλοι τους θα θυμούνται αυτήν την μέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Είμαστε πρωταθλητές και δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει. Αυτό το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας είναι ανεκτίμητο και θα μείνει για πάντα?.

Τον χορεψε καλα!!!Μεγαλος παιχτης :respect:

http://www.sport-fm.gr/article/481767

Τίποτα λιγότερο από ΘΕΟΣ

Μπορουμε πλεον να πουμε με βεβαιοτητα οτι [B]ο Nowitzki ειναι ο κορυφαιος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας ολων των εποχων[/B]. :!:

Καταφερε το απολυτο:
Να παρει το πρωταθλημα του NBA οντας ο απολυτος ηγετης μιας ομαδας που μαλιστα δεν ειχε κανεναν συμπαικτη ‘‘κλασσικο σουπερ σταρ nbaer-πηδαω-στον-ουρανο αθληταρα’’. :bow:

Απλα μπορει να βαλει με καθε τροπο την μπαλα στο πλεκτο χωρις φανφαρες και σταριλικια. 8)