Nea ekdosi rockhard

όχι οι μπάντες, οι εταιρίες τους δεν θέλουν!

Κάποια cd δε τα βρίσκεις ούτε αλλού, τις ημερομηνίες που τα θέλεις για το soundcheck!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!!

logiko einai na mhn 8eloun oi etaireies :slight_smile:

για ολα υπαρχει και η πρωτη φορα… ακομα και για τα ελληνικα μου… επειδη θελω να ειμαι κατανοητη απο ολο τον κοσμο, γι αυτο και διαλεγω πατριδα. τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ομως, και μονο αυτο δεν ειμαι… ο λογος που μπηκα ειναι να παραδεχτω οτι μαλλον εχει γινει καποια παρεξηγηση με τον κυριο Σχιστοματη (ή αλλιως Τζακι Τσαν…χαριτολογω προς Αλλαχ)… ζητω συγγνωμη για την οποια αναστατωση προκαλεσαν τα λεγομενα μου εν γραπτω και επειδη ειμαι κι εγω φιλειρηνικό κοριτσι, μα πανω απο ολα αθωο και ευκολοπιστο, καλω τον φίλο μας Τζακι Τσαν, να παραβλέψει και να διαγραψει δια παντος οτι διαβασε αλλα ο νους του δεν το χωραγε… και τον προσκαλω να βγουμε καποια φορα για καμμια μπυρα ή ούρσους ή σμιρνοφ νορθ… ο,τι προτιμαει… εγω κερναω… ετσι για να τα πουμε και απο κοντα…περιμενω την απαντηση σου, φιλε μου…
συγγνωμη αν ειμαι ολιγον εκτος του θεματος, αλλα θεωρησα οτι εδω μεσα επρεπε να γραφτει η απαλλαγή μου απο οποιεσδήποτε προστυχες σκεψεις…παρακαλω οπως δεν με σβησετε… το ποστ αυτο θα μεινει στην ιστορια…λογω ελληνικών χαρακτηρων… :slight_smile:

Αφού κερνάς, μπορώ να έρθω κι εγώ;

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

χα.χ.αχ…αχ…αχ…αχ.α.χ.α.χ.α.χ.αχ…αχαχα.χ.α.χ.α.χ.αχ…αχ…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έχω καλυτερο “φυλλο”…

χαχαχαχα… κολαση!!!

Έχω καλυτερο “φυλλο”…

χαχαχαχα… κολαση!!![/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: Ετσι με την αρμύρα… :smiley:

γιουπι για για γιουπι γιουπι για…

απλά έκανα ένα τσεκ μαιτ!!!

:wink: :wink:

Το μονο που υπηρχε στο περιπτερο ηταν το special edition και αν και προς το παρον εχω διαβασει μονο τις συνεντευξεις- με μια γρηγορη ματια μου φανηκε πολυ καλο και πληρες…keep up… :wink:

Ρε Joe…Ο Μίλτος δεν είσαι;;; Αν ναι: Χίλια μπράβο. Επιτέλους ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους και έξω από τα δόντια (προφανώς αναφέρομαι στο bastards)!!!

ομολογώ ότι το batards, αποτελεί εξαιρετικά πετυχημένη στήλη…

όταν υπογράφεται φίλε Δημήτρη… Γιατί το να κάνει κανείς τη metal Τατιάνα ανυπόγραφα είναι λίγο…ε…τζάμπα μαγκιά?

Θα μπορέσω να το βρω το περιοδικό με cd ή να πάω να πάρω το απλό να ησυχάσω? χεχεχεχε…

Τι στο καλό, εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα ή δεν ήρθε καθόλου?

έχεις δει σε κανένα τεύχος του rockhard να μην υπογράφεται;
Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, απλά έχει ξεχαστεί το όνομα του Μίλτου κατά τη σελιδοποίηση, αλλά δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, κάτι τέτοιο να έχει συμβεί…
οπότε καλό θα ήταν να κοίταζες πριν το αναφέρεις…

Πάτρα ήρθε, κοίταξα χτες τις διανομές.

test

σκατά…

προσπαθώ να απαντήσω μα δεν μπορώ γ&%$ τα πρέκια μου…

τέσπα Δημήτρη, ξέρω τι λέω και είχε συμβεί αυτο με το bastards την περίοδο του rock on. Προς Θεού έτσι θα το έλεγα?

Εδώ υποστηρίζουν πως δεν τους ήρθε έκδοση με cd στα περίπτερα.

Thanks, sorry και καληνύχτα…

Ρε κάντε ένα μπαν τον Outshined ψάχνει ευκαιρία να σπαμάρει λέω γω.

Στην πλατεία 3 συμμάχων επί της Αγίου Ανδρέου στο μεγάλο περίπτερο κοίταξες?

@Unholy
ε?
δεν πιστεύω να το εννοείς.
το τελυταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι spam
απλά είναι κουραστικό να γράφεις 10 φορές το ίδιο πράγμα και να μην το δέχεται…

davidian εννοείται…
το περιοδικό υπάρχει, αλλά στην έκδοση χωρίς cd

τι λες ρε :****