Nea ekdosi rockhard

ta ellinika se maranan liako? mipos ftaine ta greeklish kai den katalavaineis tin pragmatikotita? ti na sou po ksekathara? oti kapoioi mpainoun me diplo user name edo mesa kai tin lene se kapoious? afto to ksereis idi, giati apo oti ksero tsekareis syxna pykna ta i.p…opote ti theleis akrivos? na sou po kati pou ksereis idi?
mikroi den eimaste, alla sigoura mikroteroi apo allous pou aggizoun ta 38 kai ypokinoun katastaseis… kai to provlima einai ksekatharo poios to exei ilia… kai poios to fernei sto forum. den prokalesa prosopika kanenan. alla dextika eironeia apo kapoion kyrio jackie chan…o opoios tin elege kai ston teli… aftos o kyrios to ksereis oti mpainei kai me allo psevdonimo edo mesa kai einai kai syntaktis periodikou… loipon? poios to fernei to provlima tou sto forum? emena afto pou me peirazei einai otan ethelotyfloun aftoi pou eprepe na exoun ta matia tous anoixta… ta post peiraksan pou einai off topic?
telos panton, isos to oti den eisai 30 pou eimai ego, alla 20, na kathista dyskolo to na syniditopoieiseis kapoia pragmata!!! isos pali na ftaine ta greeklish mou…

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Είσαι Θεός
Πήρες θέση τόσο εύκολα…
Δεν νοιώθω ότι μου κάνεις κάποια χάρη, που μπαίνω στο forum… Ούτε φυσικά σε απειλώ… Ούτε με έχεις, ούτε σε έχω ανάγκη? Τα forum είναι για συζήτηση και επικοινωνία? Όλες ο μορφές συζήτησης μπορούν να εκτραπούν? Δεν λέω, ότι πρέπει να είναι όλα μπάχαλο? Πρέπει να μπαίνουν κανόνες?
Ωστόσο όταν ένας user δέχεται ομαδική επίθεση από συγκεκριμένους ανθρώπους, με διπλά και τριπλά accounts χωρίς να τον προστατεύεις, τότε παίρνει πάνω του το δικαίωμα της άμυνας?
Ποια είναι η ομαδική επίθεση, να καταλάβουμε κι εμείς οι φτωχοί στο πνεύμα; Μήπως εκείνη με τα διπλά και τα τριπλά accounts;
Η σοβαρότητα είναι τρόπος ζωής και αποδεικνύεται από τα έργα του καθενός… Την σοβαροφάνεια την χαρίζω σε όσους την έχουν ανάγκη?
Θα μου ήταν πολύ εύκολο να βάλω μπροστά την ιδιότητα μου για να δώσω βαρύτητα στη γνώμη μου…
Δεν το κάνω… Δεν το έχω κάνει εδώ και 4 χρόνια που μπαίνω στο forum…
Ο πρώτος που μπαχαλεύω είναι ο ίδιος μου ο εαυτός…

Με εκτίμηση

Aχα επιτελους αρχισες να ξεσπαθωνεις και να ακολουθεις, απο οτι βλεπω τις ιδιες τακτικες που εχουν ατομα η ατομο (διλαλεξε και παρε) που γραφουν στο περιοδικο (για να ειμαι και οntopic και να μην το ξανασβησεις παλι)

Aχαριστια ??? Για ποια αχαριστια λες Ηλια ???
Μαλλον τινεις να ξεχασεις και εσυ (αφου το forum του Rocking εγινε “μεγαλο”) . Αν και αυτο το οφειλεις σε αυτους τους 4-5 users που λες, που σε στηριζουν απο το 2004 αν θυμαμαι καλα.

Αχαριστια ??? Ξεχνας μαλλον τον Νοεμβριο του 2004 ??? Που εψαχνες για υλικο Tyketto και δεν εβρησκες τιποτα ??? Μηπως θυμασαι και ποιος user στο ειχε στειλει πανω στην Κομοτινη ? και δεν ζητησε απολυτως τιποτα ??? (ναι εγω ημουν αυτος, ο αχαριστος !!!).

Μηπως θυμασαι στους Black Sabbath που σε ειχε πιασει ο “Chakie” και σου
ζηταγε να τον κανεις εμμεσως συντακτη ??? Για τον ιδιο user μιλαμε λοιπον , ναι αυτον με το 2πλο account …και που δεν εισαι 100 % σιγουρος, και το σχολιασες κοροιδευτικα μαζι μου και γελαγαμε ???
Το ειχες ξεχασει ??? Κριμα …

Ομαδικη επιθεση ??? Σε ποιον ??? Ελπιζω να εννοεις στον telisvas !!! Δεν το ειδες ? Μηπως εθελοτυφλεις σκοπιμα ???

Απο την μια λες πριν δυο ποστ οτι το Rocking ηταν μια παρεα , και ενω βαζεις και τον εαυτο σου μεσα , αμεσως μετα τον βγαζεις … οπως και με τα διπλα accounts ενω στην αρχη δεν ξερεις τιποτα μετα δεν ησουν 100 % σιγουρος … Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος ο σκοπος σου ???
Να κρατας ισσοροπιες ??? Σορρυ αλλα δεν το καταφερνεις και τοσο καλα τωρα τελευταια …

Ανθρωποι 35 χρονων … ε ??? Ειδες κατι πραγματα ??? Μηπως αυτοι οι ανθρωποι των 35 χρονων εχουν τα “αντερα” να ξεσκεπαζουν και να μην παραμυθιαζοντε , και να εχουν το θαρρος της γνωμης τους … και να λενε και τα πραγματα με το ονομα τους , επειδη βαρεθηκαν να ακουνε τα φουμαρα του καθε τυρχαπαστου ???

Καλο ειναι να κοιταξεις το πως εχεις γινει εσυ . και μετα τους αλλους …

Χμ να πάρω μέρος κι εγώ επειδή είμαι φιλήσυχος με σιωπηλό τρόπο, και απλά να πω πως αυτά τα 4-5 άτομα (που ναι, είμαι κι εγώ μέσα σε αυτά θέλω να πιστεύω) που ήταν απ την αρχή και αγαπιόμασταν, δε μπορεί να φταίνε για όλα τα κακά του φόρουμ.

Μην τα ρίχνουμε όλα σε κάποιους επειδή αυτούς ξέρουμε , αυτούς εμπιστευόμαστε.

Αποσύρομαι και αγαπώ.

Το 'σβησα όλο και συνοψίζω, γιατί τα πολλά λόγια…

Όταν μια κατάσταση έχει δημιουργηθεί εκτός forum, δεν έχεις απαίτηση από τον άλλον να μαντέψει τι έχει γίνει και να πάρει ανάλογη στάση. Αυτό με το οποίο βγάζω προσωπικά τα συμπεράσματα μου είναι η θέση του καθενός εδώ μέσα. Γιατί έξω γνωρίζομαι το ίδιο πάνω-κάτω με όλους. Εάν ήμουν παρών τις ημέρες που διαδραματίστηκαν τα περισσότερα (με chucky_chan) πιθανόν να είχε λήξει το θέμα μια ώρα αρχίτερα. Μετά από τρεις βδομάδες που κάθισα και τα είδα δεν υπήρχε νόημα να ξεθάψω το θέμα. Αντιθέτως, εσείς το φαίρνετε συνεχώς στην επιφάνεια. Ποιο το κέρδος; Αυτή είναι η “συζήτηση και επικοινωνία” που υποτίθεται γίνει στο forum;

Ακόμα και να είμαι λάθος, τι έχετε να χάσετε; Το πρόβλημα είναι εξωτερικό, δεν είναι δυνατόν να λυθεί εδώ. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Στο forum απλά δίνονται αφορμές. Συνεχίστε…

+1

Δεν θα μπορούσα να πω περισσότερα… με κάλυψε ο φίλος μου ο Γιάννης!

Εξαρετικά εμψυχωτικό ποστ από τον Σύντροφο Θανάση. Ο κλοιός δε θα σπάσει! Ο αγώνας θα καρποφορήσει! Νίκη στην Ιντιφάντα!

και μία φάντα.

α… και για να είμαστε on topic να πληροφορήσω 'οσους δεν το γνωρίζουν ακόμα, πως το νεό τεύχος του ROCKHARD κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με cd (δυο τίτλοι στην επαρχία και ένας στην Αθήνα) και χωρίς cd για όποιον δεν θέλει να πληρώσει 1,5E παραπάνω.
Τα cd (κανονικές εκδόσεις σε jewel case) που συνοδεύουν το περιοδικό στην επαρχία είναι τα DUSKFALL “Source” και NIGHTFALL “I am Jesus” και στην Αθήνα το DASKFALL"Frialty".

Τα i.p. τα ελέγξατε?

thanx Karvou…
βεβαίως έγινε έλεγχος των ip, των προσωπικών δεδομένων, των πολιτικών φρονημάτων και του παρελθόντος όλων όσων εμπλέκονται με το ROCKHARD. ειδικά των συντακτών (σε αυτούς πήραμε και δείγμα αίματος και ούρων μάλιστα…). Έγιναν ειδικοί επιστημονικοί έλεγχοι των τευχών και στις δυο εκδόσεις αλλά για σιγουριά και για να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο, ζητήσαμε και περιμένουμε από CIA και FBI τον φάκελο με τα πολιτικά στοιχεία / πιστεύω των συγκροτημάτων που έχουμε στο τεύχο, όπως φυσικά και τα IP τους…χα.χ.α.χ…ααχ.χ.αχ.α.χ.αχ…

:lol: :lol: :lol:

Το πήρα το πήρα και είναι supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Off-Topic: Τα post τα έσβησα εγώ. Για απορίες κτλ…pm

Οn Topic: Το τσίμπησα κι εγώ με το cd των Duskfall αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να διαβάσω τπτ. Όσοι το πάρετε τσεκάρετε την τελευταία σελίδα :wink: !!!

ti cd exei mesa?

ta sygkrotimata exoun i.p.!!! interesting…kai poly asteio fysika…

Οκ … αλλα δεν εχω τουλαχιστον εγω να κρυψω τιποτα οποτe δεν υπαρχει χρησιμοτητα του pm … pm εξαλλου σε τετοιες περιπτωσεις δεχοντε και στελνουν αυτοι που θελουν να κρυψουν κατι … που δεν θελουν δηλαδη να το δουν οι αλλοι για χ, ψ λογους .

Οποτε το θεμα ειναι γιατι τα εσβησες ??? την λογικη πανω στην οποια το εκανες θελω να μαθω.

Ον τοπικ τωρα … δεν διαβαζω metal περιοδικα … τα θεωρω προπαγανδιστικα …

Εγώ ζήτησα να συνεχιστεί με pm για να σταματήσουν τα off-topic. Οκ λοιπόν, αφού έτσι θέλεις όμως θα απαντήσω εδώ.
Έσβησα τα Post για τους εξής λόγους: Είχα εξ’αρχής πει στη Χριστίνα ότι ήθελα το θέμα να μείνει εκτός forum. Ένας από τους λόγους ήταν και πως η όλη κατάσταση με τις ip δεν ήταν επιβεβαιωμένη. Διαλέξατε να βάλετε το θέμα στο forum ενώ εγώ είχα πει να μη γίνει. Σβήσιμο. Τόσο απλά.
Λοιπόν, αφήνουμε 2-3 μέρες περιθώριο για να προσθέσετε αν θέλετε κάτι και μετά το θέμα κλείνει.

Να ταν μονο αυτο

Enas mhnas perase kai akoma asxoleiste me emena?
sorry pou argisa na apanthso alla den eixa internet.
Me ton Aristotelh tou ta exosa-mou ta exose, kala kanei kai to synexizei.An kai h sygxoresh pou mou egrapse einai dekth. O Angel in black kai h chillin giati? Afou den antallaksame “filofronhseis”. Ektos an epimenete oti eimai kapoios pou grafei sto rock hard kai exete prosopika. Tote ok, alla tha to po teleytaia fora oti den grafo se kanena periodiko kai “mh varate”. Antedrasa poly apotoma ston aristotelh kai ton sirjim giati nomiza oti einai klika kai me koroidevoun, kai htan lathos.

Tha synexiso na grafo sto rocking alla na mhn apanto sxetika me to thema gia na mhn einai ektos topic kai giati nomizo oti kalyfthike to thema (toulahisto apo merias mou).

Sorry an dhmiourghthike thema alla den ftaio oute kai eixa prothesh. Alloste ektos ton teleytaion 2-3 post se ola ta alla edeixa fileirhnikes protheseis.

To Rock hard to phra, alla den to diavasa. Tha po kai ego thn gnomh mou molis toy rixo mia matia.

Ta leme soon.

Καθήστε και τσακωθείτε δικτυακά όσο θέλετε και αν βγάλετε άκρη…

Εγώ πραγματικά από καρδιάς να δηλώσω χαρούμενος που γνώρισα τον γαμάτο τύπο που λέγεται Δημήτρης Σηρεινάκης. Την Παρακευή rockαρε όπως έπρεπε, αλλά μου την έφερε και πρέπει να τον περιμένω στην Πάτρα για να ανταποδόσω… :wink: :lol:

Είμαι σίγουρος πως θα τα ξαναπούμε σύντομα…

Όσον αφορά το περιοδικό του είπα τι ήταν το πρώτο πράγμα που πραγματικά ευχαριστήθηκα…

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ και εύγε στην κριτική του Σάκη Φράγκου για το νέο Theater. Ξέρει πολύ καλά για τι λέει ότι λέει…

Μόνο μια ερώτηση ρε συ Δημήτρη. Γιατί δίσκοι όπως το Maiden και το Slayer μένουν εκτός soundcheck? Έχει γίνει στο παρελθόν και με αρκετούς δίσκους (π.χ. το Octavarium)?

Οι Παρακευές στο TEXAS είναι δεδομένα super. Μακάρι να έχω ξανά την ευκαιρία να πάω σύντομα.

να είσαι καλά φίλε και ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα στα μέρη μας, ή να έρθω εγώ Πάτρα να τα πιούμε! Να είσαι καλά!

Κάποιες μεγάλες κυκλοφορίες δεν μπορύν να μπούν στο soundcheck γιατί είτε δε θέλουν οι εταιρίες τους και το λένε από την αρχή, είτε γιατί τα promo που στέλνουν πρίν από την ημερομηνία κυκλοφορίας είναι cd τα οποία είναι κλειδωμένα, δεν αντιγάφονται, και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουν περισσότερα από ένα ή δυο το πολύ. Μάλιστα αυτά είναι και ονομαστικά και με μοναδικό αριθμό. Για παράδειγμα, πχ νεο SLAYER, πάνω το cd promo γράφει: No 234 ROCKHARD GREECE, Dimitris Sirinakis. Έχει επάνω υδατογράφημα και μόλις του γίνει αντιγραφή ή βγεί στο Internet πάει ο σειριακός του αριθμός κατευθείαν στην εταιρία και σου έρχονται συστημένοι μετά…
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιπλέκονται τα πράγματα, κυκλοφορίες για το soundcheck κάθε μήνα υπάρχουν δεκάδες… και ίσως να είναι καλύτερα για κάποιες πιο μικρές μπάντες να μπάινουν…

Σε ευχαριστώ πολύ…Το είχα πραγματικά απορία…

Το να μη θέλουν να μπαίνουν οι ίδιες οι μπάντες το καταλαβαίνω και δεν το καταλαβαίνω…

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο ξέρω ότι είναι λίγο λεπτό το θέμα, αλλά ε…κόπιες βρίσκουν άμα χρειαστεί και από αλλού νομίζω…χεχε.

Cheers!