αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα των περιοδικών βρε aor, το κατά πόσο μπορούν να αντιπαλέψουν αυτές τις καταστάσεις…
Όσο και να υπάρχει αυτή η αλληλεξάρτηση (που την καταλαβαίνω…), το θέμα είναι να είσαι 100% αληθινός και έντιμος σε αυτό που κάνεις, να μην υπάρχει γραμμή, ούτε τπτ…
ΥΓ. Παρότι πάντως δεν τα αγοράζω είναι μάλλον καλό που έχουμε τα 2 μεγάλα περιοδικά στη χώρα μας.
άντε ρε Sirjim καιρός ήταν, έχεις και καιρό να εμφανιστείς.
εμφανίζομαι όταν υπάρχει λόγος και λόγος φίλε…
να σου πω ότι έχεις άδικο τώρα?
τι να μου πεις; όταν έρθεις στα μέρη μας θα μου πεις ότι γουστάρεις…
brighter than a thousand other suns…
μα αυτό λέω…ότι δίκιο έχεις και δεν έχω να σου πω κάτι…
ο καιρόc γαρ εγγύc…
2310521010…και προσοχη γιατι ο κηπουρος δεν ξερει τιποτα…
2310521010…και προσοχη γιατι ο κηπουρος δεν ξερει τιποτα… :P[/quote]
Γρηγορα, γιατι το πακετο τελειωνει, λιγα κομματια εμειναν!
Παρτε και τα DVD!!!
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Θεά…
Τζίνι σε έκανε ο δάσκαλος… Όχι ότι δεν ήσουν… Αλλά βλέπω εξέλιξη…
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Θεά…
Τζίνι σε έκανε ο δάσκαλος… Όχι ότι δεν ήσουν… Αλλά βλέπω εξέλιξη…[/quote]
E … με οποιον δασκαλο καθησει τετοια γραμματα θα μαθει … και ναι ειμαι περηφανος για το δημιουργημα μου !!! Σας αγαπω ολους …!!! και αυτους που λενε αρλουμπες !!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Mmmmmmmm.
Den kserw pote 8a to labw gia na to diabasw, alla eida kati poluuuuuuuuu kalo kai orektiko sto front cover. Mou arese.
ti itan afto pou sou travikse tin prosoxi…??? kapoio endiaferon mousiko thema? moirasou to me emas…
pali svistikan post??? kala pou sas prostatevoun vre, apo ta asxeta post… mipos na mpo me allo user name?
Σβηστηκαν και αλλα ποστ ??? ΩΩΩ και τι συμπτωση ηταν ενα δικο μου μεσα σε αυτα ??? Γιατι μηπως θεωρηθηκε και αυτο Offtopic η σκιαγραφουσε καποιον user που τυγχανε να εχει 2πλο account ???
Βαρέθηκα να διαβάζω για διπλά accounts στο ένα και το άλλο topic. Όποιος έχει να πει κάτι να βγει και να το πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Δείτε πόσες σελίδες έχει φτάσει αυτό το topic και πόσες αφορούν το περιοδικό αυτό καθ’ αυτό.
Οι περαιτέρω διαφορές μπορούν να λυθούν εκτός forum.
Kαι ομως το διπλο account εχει αμεση σχεση με το περιοδικο … αφου το ξερεις και το ξερω … οπως και το ξερουνε και αλλοι .
Διαφορες ??? Ποιες διαφορες ??? Αν υπαρχουν διαφορες , αυτες εχουν προκληθει απο αλλους οπως ειχα αναφερει σε ποστ μου που εσβησες . Και εκει ξεκαθαριζονταν μερικα πραγματα οχι βεβαια οπως θα ηθελες εσυ .
Και οπως λες διαφορες εκτος φορουμ , διαφορες με ποιους ??? Γιατι προσωπικα σαν Αντρεας δεν εχω διαφορες με ανυπαρκτα ατομα που προτιμανε να σιωπουν … οταν λεγοντε αληθειες .
Τωρα για το ΞΕΚΑΘΑΡΑ που λες … μην παιρνεις και ορκο … οτι δεν ξερεις τιποτα …
Όταν ξέρω κάτι και έχω 100% αποδείξεις ότι είναι αληθές το αναφέρω χωρίς καθυστερήσεις. Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση δεν ήταν 100%. Παρακάτω…
Δε μπορώ να κάνω το διαιτητή για θέματα που προκύπτουν εκτός forum και μεταφέρονται εδώ. Στην αρχή ήμασταν 10 άτομα, τώρα αρκετές δεκάδες (μιλάω για τους ενεργούς). Είναι πολλά που θέλω να πω αλλά θα θιχτούν πολλοί, αν όχι όλοι όσοι έχουν γράψει σε αυτό το θέμα.
Αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα με κάποιον άλλον, ας φροντίσει να το λύσει σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί το πρόβλημα απ’ ότι καταλαβαίνω είναι προσωπικό. Αρκετά έκανα τον κινέζο πιστεύω.
pali svistikan post??? kala pou sas prostatevoun vre, apo ta asxeta post… mipos na mpo me allo user name?
Ας αφήσουμε το άλλο username και να γράψουμε ελληνικά λέω γω…
Kαλά ρε Ηλία αυτό το 100% τι το θέλεις; Ολίγον έγκυος; Τι να λέμε τώρα… Όπως έγραψα και πολύ πριν στο ίδιο topic το διπλό account βγάζει μάτια… Tώρα αν εσύ δεν είσαι σίγουρος δεν με νοιάζει… Εγώ είμαι 1000%… Και είμαι 5000% ότι έγινε με σχέδιο και σκοπιμότητα, που έχει σχέση με την δυναμική που αναπτύσσει το forum, σε συνδυασμό με την συχνη και δυναμική παρουσία κάποιων users εδώ μέσα… Το ότι υπάρχουν και προσωπικά δεν θα το αρνηθώ… Ωστόσο τα προσωπικά άλλοι τα μετέφεραν εδώ μέσα, χρησιμοποιώντας διπλά και τριπλά accounts για να την πουν στον telisvas οι ανόητοι… Τώρα αν εσύ θέλεις να κρατάς ισορροπίες το καταλαβαίνω… Xαζοισορροπίες κόντρα στο ίδιο σου τον εαυτό…
Προσωπικά θα ζήσω και χωρίς το forum…
Αν σβηστεί έστω και μια λέξη την έκανα…
Έλεγα κι εγώ πότε θα αρχίσουν οι απειλές…
Στο καλό και να μας γράφετε λοιπόν. Η αχαριστία μερικών δεν έχει όρια. Αηδία κατήντησε το θέμα με τις παρέες του καθενός. Άνθρωποι 35 χρονών και αντί να λύσουν τα προβλήματα τους μεταξύ τους τα κουβαλάνε στο forum. Μα βέβαια εδώ είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει ομαδική επίθεση. Κοιτάξτε το πως έχετε “γίνει” εσείς οι 4-5 που δημιουργείτε όλο αυτό το θέμα. Και να πεις ότι είστε και μικροί…