Nea ekdosi rockhard

Iπτάμενος και gentleman!!

να ξεκαθαρισω ,αν τυχον εχει παρερμηνευτει ,οτι αναφερω καποια πραγματα σε αυτο το σημειο του forum ,επειδη διαβασα θεματα σχετικα ,δεν αναφερομαι στα ατομα του συγκεκριμενου περιοδικου η αλλων ,την επικεφαλιδα του τοπικ συνηθως την ξεχναω .Οποτε δεν λεω την αποψη μου για να μου απαντησει ο sirjim που εμπλεκεται με το περιοδικο ,ουτε και υποννοω οτι φταιει καποιος συγκεκριμενος για το θεμα των προσκλησεων,αφου δεν ξερω το συστημα ,επισημανση κανω απο οτι βλεπω .Μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα , μπορει και να μην ειναι ετσι . Ουτε το λεω με την οπτικη ,'πηρε αυτος προσκληση και οχι εγώ, η γιατι πηρε αυτος ο ασχετος ’ .
Ελευθερα τα σχολια ,γιαυτο ειναι τα forum ,και για μενα δεν παιζει ρολο ποιος ειναι ο καθενας ,ολα τα σχολια τα θεωρω σεβαστα . Απλα επειδη βλεπω τον sirjim να υπεραμυνεται συνηθως ,καποιων πραγματων,σαν συντονιστης της συζητησης,η υπευθυνος , τα σχολια μου ειναι γενικα ,ασχετα με την επικεφαλιδα του θεματος , θα μπορουσαμε να κανουμε αυτη την συζητηση αλλου . Το υφος σου sirjim μου
φαινεται καποιες φορες ‘καπως’ αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξεκινησα το θεματα που αναφερθηκα για να δωσεις κανενα λογο .

Προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί σου, aor, κ’ αν το ύφος μου είναι “κάπως” μερικές φορές είναι ίσως επειδή δε μπορείς “εύκολα” να χρωματίσεις ότι γράφεις, κάτι δηλαδή που λέω με καλή διάθεση, αυτή δε περνά σ’ ένα γραπτό διάλογο που γίνεται εδώ στο forum και σίγουρα δε διεκδικώ το αλάθητο.
Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις ήταν από την αρχή κατανοητά και ευνόητα, νομίζω, για όλους μας.

san neos sto forum eho na po, oti to Rock Hard to diavazo, opos diavazo kai to Metal Hammer, kai pistevo oti einai poly kalo edika sta teleytaia teyxh. Poly kalh h idea toy edikou tefhous ton Iron Maiden. Den nomizo na to exei xanakanei kaneis sthn Ellada.
paidia kai kana cdaki me diafora group valte. Kai as exei kati parapano sthn timh to periodiko. Ama einai kalo, o allos to plhronei. den exei problhma.
Afta.

άμα είναι καμιά καλή,θα θυσιαστώ ρε sirjim…
με τρικλοποδία ή σπρωξιματάκι τις ρίχνεις ρε?

welcome to show!

ε, αν είναι να σου πω και τα μυστικά της δουλειάς… :lol: :lol: :lol:

κατά βάση μετ τάκλιν!!!

ε, αν είναι να σου πω και τα μυστικά της δουλειάς… :lol: :lol: :lol:

κατά βάση μετ τάκλιν!!![/quote]

ο ανατολάκης είσαι;;; :stuck_out_tongue:

(για ολυμπιακό σε έχω κόψει…εξου και ο χαρακτηρισμός)

(πανάθα ρε :stuck_out_tongue: )

γαυράκι και ποζέρι bonjovάς είναι ρε…!!!

Η συνέντευξη του Portnoy στο νέο Rock Hard είναι όλα τα λεφτά… 8)

ναι ναι…πολύ καλή…

Καλό θα ήταν οι συγκεκριμένες ψωνάρες να ονοματίζονται για να τιμωρούνται παραδειγματικά… Διότι έτσι όπως το γράφεις, δηλαδή αόριστα, το μυαλό μου πάει σε αρκετούς, που έχουν φύγει κατά καιρούς από το περιοδικό…[/quote]

αγαπη μου Τελη, δεν ειναι αναγκη να παιδευεσαι…τον Θωμα και τον Ηλια εννοει…δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το μαντεψεις, ρε ηλιθιο… :smiley:

πάντως στη συνέντευξη Theater ο Portnoy με ξενέρωσε κάπως…

Πολύ σωστά ρωτήθηκε για Tate, Mastodon κλπ αλλά πολύ διπλωματία ρε γαμώτο. Περίμενα λίγο πραπάνω πυγμή. Ρε διάολε, εσύ είσαι ο φτασμένος… Θα μου πεις ανωτερότητα…ok…αλλά μέχρι ένα σημείο. Κατά τα άλλα σωστά συνήθως τα λέει ο Mike.

Ρωτηθηκε για Tate??? Παλι, το κομπλεξ εχει ο Portnoy με τον Tate??? Ολο τον κραζει χωρις λογο, ελεος!

pou eida thn synenteuksh tou mountai king.

ante pes ta kalanta allh mia :stuck_out_tongue:

mh bgaleis allo disko megale :stuck_out_tongue:

den bgazei osa gafra osos o santa on lsd.

καλησπερα περα για πέρα…
1)γεια σου rudolf ή michael…Θα τα πούμε στους UFO…
2) Χριστινα,Τέλη και Aντρέα…Προτείνω εντελώς φιλικά επειδη είστε όλοι καλά παιδιά, να ηρεμισει λίγο το κλίμα ,ωστε με τον ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ να δωθεί ώριμη λύση της τυχον παρερξήγησης…Δεν ΄΄εχει νόημα σε ένα μικρό χώρο που είμαστε ΄΄ολοι να υπάρχουν αντιπαραθέσεις η να τις διατηρούμε κι όλας…
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος φταίει και γιατί σε όλα αυτά τα προηγούμε να ποστ που έριξα μιά ματιά , άλλα νομίζω ότι αν παραμερίζονται οι αντιπαλότιτες ,πάντα υτπάρχουν λύτσεις…
3) Outshined πως πάει η Πάτρα…Σϊγουρα όλα καλά…και με πολύ δουλειά…
4)karja_kurunen…Ειχες δίκιο…Το νέο Glyder ,όπως τα λέιει και στη κριτική του Σειρηνάκη στο Rock Hard είναι φρέσκο και δυνατό,Κλείσαν είδα και περιοδεία με Thunder UK…Εχουνε μέλλον και το αξίζουν ανα γράφουν τέτοια …
Ακουσα τα δείγμα από το site τους και μου τίναξε τα μυαλά…Το αγοράζω με κλειστά μάτια…

Γεια σου και σένα Βελισάριε!
Πώς πήγαν οι ψήφοι?
Ψοφόκρυο στην Πάτρα, φαντάζομαι Αθήνα ακόμα χειρότερα…:lol:
Ωραίοι οι Glyder, οι The Answer με αρέσαν περισσότερο. Ωράια πράμγατα η Ιρλανδία…

εμ, εσύ τι άλλο θα έλεγες σαν γνήσιος βάζελος;; :lol: :lol: :lol: :lol:

το site θα αγοράσεις βρε;;; καλημέρα και καλή εβδομάδα sir!

χαρούμενο σε κόβω εσένα σήμερα! μαζί σου και ο Rychehead και ο Rudolf…

βρε σεις, ένας γαύρος σας έδωσε χαρά, ο Κωστούλας!!! :lol: :lol: :lol: