Nea ekdosi rockhard

Oκ σε αυτο εχεις δικιο που λες … το ακυρο ομως ειναι οτι το αναφερες … δεν χρειαζοταν καν να το πεις αυτο … την στιγμη που δεν το συνεχιζεις … εκτος αν το εκανες για δημιουργια εντυπωσεων.[/quote]

To παίζει μούρη κι αυτός…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πρώτα τον εαυτό του πρέπει να διώξει…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

:-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Δημήτρη, το να περιγραφεις καταστασεις οντως καλα πρατεις και το κανεις, και γω μαζι σου και καλα είναι να λεγοντε μερικα πραγματα .
Και γω γνωριζω καταστασεις αλλα ποτε δεν βγηκα να μιλησω γενικολογοντας , είναι κατι που δεν το εκανα ποτε , και ουτε θα το κανω.
Απλα όταν ειπα ότι κατ?εμε επρεπε να συνεχισεις λιγο παραπανω είναι για τον εξης απλο λογο. Όλα αυτά τα χρονια που γραφεις στα περιοδικα , εχουν υπαρξει συντακτες που και αυτό που καναν το καναν καλα , αλλα προτιμησαν να φυγουν να μην συνεχισουν την συνεργασια τους με τα εν λογω περιοδικα . Όταν όμως το γενικευεις το ολο ζητημα πολύ απλα, μαζι με τα ξερα καιγοντε και τα χλωρα , δλδ τους παιρνει ολους η μπαλα. Δεν νομιζω να είναι δεοντολογικο αυτό ?

Τωρα για τον Aor η τον Outshined όπως αναφερεις δεν με νοιαζει με ποιους μιλανε και αναφερουν αυτά που αναφερουν , αλλα με νοιαζει ο δικος σου ο λογος γιατι πολύ απλα τυγχανει να εισαι εκδοτης ενός από τα περιοδικα που αναφερεις ? και σαν εκδοτης πρεπει κατ?εμε να τα λεγομενα σου να εχουν πυγμη, πραγμα το οποιο για μενα δεν το καταφερνεις σε αυτην την περιπτωση.

Εγω απλα ποσταρισα για το θεμα ότι δυο από τους συντακτες που συνεργαζοσασταν μαζι ηταν και είναι φιλοι μου , και στο ξαναλεω , όταν γενικολογεις τους παιρνει ολους η μπαλα , οποτε δεν καταλαβαινω για τι κινητρα λες , εγω μιλαω για μενα και πως το βλεπω απο την δικη μου σκοπια.

Ο Τελης , πιστευω ότι ειπε αυτό που ειπε σαν αναγνωστης ? αφου όπως εχει πει πολλες φορες αγοραζει το περιοδικο. Οποτε και σαν αναγνωστεις μπορει να κρινει και να τιμωρει με τον τροπο του τα ατομα που γραφουν και το παιζουν ειδημονες , το πως θα τους τιμωρησει είναι κατι που αφορα αυτόν και όχι εσενα ? γιατι η δικη σου δουλεια είναι μεχρι εκει που εκδιδεται και βγαινει το περιοδικο εξω .

Για σενα το θεμα αυτό μπορει να μην εχει αλλα για μενα εχει οπως ισως και για πολλους αλλους (ευελπιστω δλδ) .

Oκ σε αυτο εχεις δικιο που λες … το ακυρο ομως ειναι οτι το αναφερες … δεν χρειαζοταν καν να το πεις αυτο … την στιγμη που δεν το συνεχιζεις … εκτος αν το εκανες για δημιουργια εντυπωσεων.[/quote]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

:-({|= :-({|= :-({|= :-({|=[/quote]

Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες

Κύριε Σειρηνάκη ένας ταπεινός αναγνώστης σας από την εποχή του INVADER θα ήθελε να μάθει, ποιοι τον κορόϊδευαν τόσα χρόνια

το θέμα ξέφυγε χωρίς ουσία.

Από τη λάθος νοοτροπία που καλλιεργήθηκε, πιθανόν και λόγω της αλαζονείας που φένρει το μονοπώλιο, στο χώρο της μουσικής που μας αρέσει μιλάμε για τις προσκλήσεις σε συναυλίες.

Το Rock On και μετέπειτα το Rock Hard είχαν το δύσκολο ρόλο του να απενεχοποιήσουν κάποια είδη μουσικής στην Ελλάδα. Τώρα, βέβαια, αν αυτές οι μουσικές έχουν ψωμί θα τις δούμε και τις κωλοτούμπες…

υπάρχει και ένας κίνδυνος που είναι καλό να αποφευγχθεί…

“Then it all comes into the frame
The struggle- It just isnt worth it
We think we are the originality
We overdo it and become just the same”

Όχι Αντρέα, να το ξαναπώ, εδώ περιγράφουμε καταστάσεις για το συμβαίνει … δεν προσωποποιώ καταστάσεις, ούτε είμαι εδώ για να δικάζω ανθρώπους που ενήργησαν έτσι ή αλλιώς… Αν θέλουν κάποιοι το σέβονται αυτό, αλλιώς δε μπορώ να κάνω κάτι… Μη ψάχνετε ευκαιρίες να προσωποποιείτε ότι γράφεται, και να το μεταφέρετε σε γνωστούς και φίλους σας, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο…
Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις.

Ερώτηση προς Outshined και Αor…

Είστε συντάκτες σε κάποιο site ή περιοδικό…;

Αν ναι, θα με ενδιέφερε να μου στείλετε σε pm που; Θα ήθελα να διαβάσω δουλειά σας…

:-({|= :-({|= :-({|= :-({|=[/quote]

Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες Μύγες

Κύριε Σειρηνάκη ένας ταπεινός αναγνώστης σας από την εποχή του INVADER θα ήθελε να μάθει, ποιοι τον κορόϊδευαν τόσα χρόνια[/quote]

Κούραση και διάθεση για κόντρα χωρίς λόγο… Δε θα παίξω ρε Τέλη… sorry…

Sorry ρε Δημήτρη αν έπσρωξα και εγώ να πάει σε λαθος δρόμο η κατάσταση. Δεν είναι σοβαρό να προσπαθείτε να πιέσετε τον Δημήτρη να σας πει για άλλους. Ξεκολλάτε…

Και για να το κάνω πιο κατανοητό…Δεν έχουν σημασία τα ονόματα και καταστάσεις. Η σημασία βρίσκεται στο τι κάνεις για να αλλάξεις μια κατάσταση.

Ευτυχώς, η προσπάθεια του Δημήτρη και του Σάκη, δηλαδή το Rock Hard, κάνει ΠΟΛΛΑ. Και απλά ελπίζω να μην αλλάξει νοοτροπία…

Εγώ, Τέλη πάντως δεν γράφω πουθενά, αλλά και να έγραφα δεν θα άλλαζα κάτι…

Δεν νομιζω πως ο Δημητρης χρειαζεται δικηγορους … και δεν καταλαβα να τον πιεσε κανεις να κανει κατι που δεν ηθελε , και στην τελικη δεν του εβαλε κανενας κανα οπλο στην μουρη … συζητηση κανουμε … και πανω στην συζητηση και στην τροπη της , δημιουργουντε με τον ενα η τον αλλο λογο ερωτηματα …
αν πω δλδ … υπηρχαν μαλακες σε αυτο το σαϊτ , ευλογο δεν ειναι να με ρωτησει καποιος ποιους εννοω ??? Εσυ το βλεπεις πρεπον αυτο που ειπα ? Αν ναι παω πασο …
Και για να στο κανω πιο κατανοητο μερικες φορες οταν θιγεις μερικες καταστασεις οφειλεις να τις φτασεις μεχρι τελους , μεχρι εκει που δεν παιρνει αλλο .
Για σκεψου φιλε μου μεσα σε αυτους τους μαλακες να ηταν καποιος φιλος σου που τον ξερεις και 17 χρονια ? Θα σου αρεσε αυτο ???
Για αυτο αστο … αν δεν θελει ο Δημητρης να απαντησει ειναι καθαρα δικαιωμα του οπως και δικαιωμα μου ειναι να ρωτησω αυτο που με ενδιαφερει …χωρις πολλες σαλτσες και σιροπια …

συμφωνούμε απολύτως… αλλά έχει πλάκα η υπόθεση…

Δικαίωμα να μιλάνε έχουν μόνο όσοι θέλουν να πουν κάτι “κατά” του sirjim… οι υπόλοιποι …στην άκρη…!!!
χα.χα.χ…αχ…αχ…α.χ.α.χ.α…α.χ.α.χ.α.α…αχ.α…α.χ.α.χ.α…

Φίλε Angel In Black μόνο μηχανικός του Sijim μπορώ να είμαι λόγω επαγγέλματος… :stuck_out_tongue:

Αναφέρθηκε ότι στον χώρο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με λάθος νοοτροπία. Ο Δημήτρης απλά σημείωσε ότι λόγω της ενασχόλησής του έχει γνωρίσει και αυτός κάποιους και μάλιστα τους κατέκρινε. Δεν είναι λογικό με τόσα χρόνια που είναι στο χώρο (δεν είναι σπόντα για την ηλικία :stuck_out_tongue: ) αυτό που λέει? Και δεν θα ήταν ψεύτικο να έλεγε το αντίθετο?

Τέσπα…

H υποθεση φιλε Δημητρη μπορει να εχει πλακα οπως λες … αλλα μαλλον μερικες ερωτησεις πονανε και τσουζουν πολυ …
Μαλλον δικαιωμα θες να πει οτι εχουν μονο οσοι πανε με τα νερα σου … και οχι αυτοι που σε στριμωχνουν με τα πραγματα που ρωτανε … ε τοτε βεβαια το θεμα εχει πολυ πλακα ισως γιατι δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο.
Δεν απαευθυνεσαι σε παιδακια 12 χρονα οπως θες να νομιζεις αλλα σε ατομα που εχουν εμπεριστατωμενες αποψεις σε πολλα και ποικιλα θεματα .
Στην τελικη οταν εκδιδεις κατι και το υπγραφεις εκτιθεσαι σε καθε ειδους κριτικη , ειναι κατι αναλογο της δισκοκριτικης ας πουμε … για οτι λες και γραφεις , πρεπει και να το αιτιολογεις ειτε μεσα απο το περιοδικο ειτε μεσα απο δω, αν θες να λες πως σεβεσαι τους αναγνωστες σου. Εγω μπορει να μην ειμαι , στο εχω πει αλλωστε , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω αποψη ουτε το περιοδικο που γραφεις και εκδιδεις και το οποιο εχω διαβασει κατα καιρους,η αυτα που λες απο εδω περα .

το πήρα κι εγώ το καινούριο rockhard…συμπαθητικό,τουλάχιστον…
α,ρε sirjim,τι έγινε??δεν υπάρχει άλλος για τις συνεντεύξεις με metal queens???
έχεις αναλάβει τη δύσκολη δουλειά ε???
αυτού του μήνα δε μου άρεσε πάντως…

Μονο στον sirjim μιλανε, γιατι μονο αυτος τις ριχνει!!! :wink:

Αντρέα, ξέρω πολύ καλά ότι όταν γράφω σ’ ένα έντυπο η κρτική καλή ή κακή είναι μέρος της καθημερινότητας. Δεν αμφιβάλω καθόλου επίσης ότι μπορείς να έχεις απόψεις και γνώμη για πολλά θέματα. Στο θέμα που αναφέρεσαι, για τους φίλους σου συντάκτες, σου απάντησα ήδη πιο πάνω. Οπότε δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Αν έχουν οι ίδιοι κάποιο άλλο πρόβλημα με ότι έχω γράψει, ας αντιπροσωπεύσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

θες να τις κάνεις εσύ? :lol: :lol:

ναι, αλλά μετά τα σηκώνω τα κορίτσια…

:smiley: :lol: :lol: :lol:

Etsi kanoun oloi oi gentlemen.
Mono enas gentleman 8a mporouse na egrafe auth th sthlh :slight_smile:

telisvas ,εγω ουδεμια σχεση με το αντικειμενο

Δημητρη για τις γαργαρες …να χρησιμοποεις γαργαρο νερακι … και οχι εμφιαλωμενο … !!!