Έχω αδυναμία στον Neal Morse. Η διαρκώς ίδια θεματολογία του είναι που κουράζει λίγο αλλά η μουσική του είναι εκπληκτική…Βεβαίως η προσωπική αδυναμία λέγεται Transatlantic.
Δε νομίζω πως κατηγόρησα σε κάτι το αφιέρωμα. Και το θέμα των συγκροτημάτων είναι δευτερεύον. Καλά έκανε και έβαλε αυτές που γουστάρει περισσότερο. Τώρα αν εγώ θα έβαζα τους Dredg αντί για τους Cave In είναι λεπτομέρεια προσωπικού γούστου. ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ που αναφέρει πως οι Mastodon “τσουτσεκίζουν” στις δηλώσεις τους (μιλάμε για την πλέον κατάλληλη λέξη). Οι φορές που συμφώνησα είναι περισσότερες. Απλά θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και λίγο οι επικριτικές πλευρές. Π.χ. νομίζω είναι αρκετοί που βρίκσουν πολύ ενδιαφέρουσα τη μουσική κάποιων συγκροτημάτων, αλλά δεν την παλεύουν με τα φωνητικά. Αν εξαιρέσουμε τους Tool,τους Mars Volta και λίγους ακόμα, θα βρεις πολλούς να ισχυρίζονται ότι οι τραγουδιστές περισσότερο “γκαρίζουν” παρά τραγουδάνε.
Όσο για το King Crimson / Rush. Θεωρώ μεγαλύτερη την επιρροή των Rush με σεβασμό στους King Crimson. Απλά θεωρώ όταν αναφέρεις 1 σχήμα τότε αυτό είναι οι Rush.
Αυτό που με αγγίζει τρελά στους ACT είναι πως μερικά γυρίσματα στη φωνή μου θυμίζουν υπερβολικά Matos. Όπως και η χροιά… Γενικά είναι πραγματικά πρωτότυποι και διαφορετικοί, άρα όπως είναι και επόμενο όχι easy listening μπαντα.
Den eipa oti kathgorhses to afierwma. Kanoume suzhthsh kai analush or not? Auto einai to 8ema. Sumfwnw sxedon me ola osa les, alla oxi me auto gia tous King Crimson kai Rush. Katalabainw th logikh sou, ALLA sou lew pws akomh ki egw an egrafa kati tetoio DEN 8a ebaza Rush kai sou eipa to logo - nai einai oi korufaioi, ALLA. Einai san na grafei kaneis ena afierwma gia tous Black Sabbath. TI NA GRAPSEIS? Kai mono pou to skeftomai konteuei na me parei o upnos.
Kalimera.
“νοτ του μπι μισαντερστουντ” που λένε και στο χωριό μου…
αν νομίζεις πως ο μέσος έλληνας ροκ οπαδός έχει τόσο καλή γνώση των Rush, τι να πω…μακάρι. Αμφιβάλλω πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να σου πουν 5 δίσκους των Rush με χρονολογική σειρά.
Συνέντευξη με τον Halford, μιλάει για τα πάντα!!! Από τους FIGHT μέχρι και το νέο JUDAS PRIEST άλμπουμ!
Ειδικό special flash back, όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Halford από τους PRIEST παρουσιάζονται απόψεις απ’ όλα τα εμπλεκόμενα, τότε, πρόσωπα. Ο ίδιος, ο K.K., οι τότε υποψήφιοι αντικαταστάτες, δημοσιογράφοι που είχαν ακολουθήσει τους PRIEST στις τελευταίες τους εμφανίσεις με τον Halford, στην περιοδεία του “Painkiller” μαζί με ANIHILLATOR και PANTERA και άλλοι.
Ο David Coverdale, μιλάει για τον εαυτό του, τους WHITESNAKE και όχι μόνο, σε μια super συνέντευξη…
TOOL, πρώτη τους συνέντευξη σε Ελληνικό μουσικό περιοδικό ever…
Special METALCORE! Η νέα τάση στο metal…
(και στο WASTED YEARS… -γκουχ…γκουχ…- παρουσιάση της συνεργασίας και του άλμπουμ που είχαν βγάλει κάποτε ο Brian May των QUEEN και ο Eddie Van Halen!)
σιγά… εδώ μου έχουν σούρει τόσα και τόσα και σε θέματα πυ δεν είχα την παραμικρή ανάμιξη, να με πουν και “ρατσιστή” δε θα κάνει δα και καμιά διαφορά βρε Χρήστο! :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά που να δεις τι θα έπρεπε να σου καταλογίσουν με το “σκανδαλοθηρικό” εξώφυλλο του Halford που έχετε αυτό το μήνα.Ούτε αφίσα στο Blue Oyster να ήταν… :lol: :lol: :lol:
έχε χάρη που τα μαζεύεται κάπως με τον Coverdale στο οπισθόφυλλο… :lol: