Nea ekdosi rockhard

αμα εχει τετοια εξωφυλλα καθε μηνα θα ακους πολλα :lol: :lol:

Αθλιο, απαισιο γελειο και το χειροτερο απ’ ολα, φιλακα προσκυμενο στον ολυμπιακο. :stuck_out_tongue:

μια ,και εχουμε διαφωνησει καποιες φορες , παντα φυσικα σε 'κοσμιο ’ επιπεδο ,να
σου πω κατι που πιθανων θα ξερεις .Αν κανεις-κανετε οσο μπορεις πιο καλα την δουλεια σου ,και εχεις την συνειδηση σου καθαρη οτι εχεις κανει το καλυτερο δυνατο (γιατι τελειο δεν υπαρχει) ,δεν εχεις αναγκη να φοβασαι κριτικες ,καλες η κακες ,καλοπροαιρετες η κακεντρεχεις .Ενα αλλο κριτιριο ειναι τα νουμερα , αν
αυτα σου δειχνουν θετικα πραγματα ,τοτε σημαινει οτι κατι κανετε καλα . Γιαυτο ,
ασχετα αν το αντικειμενο των περιοδικων δεν με αφορα ,σας λεω να μην κολλατε
σε σχολια οπουδηποτε τυπου ,αμα πιστευετε κατι ,μην σταματατε για κανενα.

Αγαπημενη στηλη???Metal queens σαφως :lol: :lol: :lol:

Αντε να δουμε και τα δικα μας κοριτσια σε αυτη τη στηλη 8) 8)

μια ,και εχουμε διαφωνησει καποιες φορες , παντα φυσικα σε 'κοσμιο ’ επιπεδο ,να
σου πω κατι που πιθανων θα ξερεις .Αν κανεις-κανετε οσο μπορεις πιο καλα την δουλεια σου ,και εχεις την συνειδηση σου καθαρη οτι εχεις κανει το καλυτερο δυνατο (γιατι τελειο δεν υπαρχει) ,δεν εχεις αναγκη να φοβασαι κριτικες ,καλες η κακες ,καλοπροαιρετες η κακεντρεχεις .Ενα αλλο κριτιριο ειναι τα νουμερα , αν
αυτα σου δειχνουν θετικα πραγματα ,τοτε σημαινει οτι κατι κανετε καλα . Γιαυτο ,
ασχετα αν το αντικειμενο των περιοδικων δεν με αφορα ,σας λεω να μην κολλατε
σε σχολια οπουδηποτε τυπου ,αμα πιστευετε κατι ,μην σταματατε για κανενα.[/quote]

καλημέρα, όσο καλά και αν την κάνεις τη δουλειά σου, οι καλές ή όχι γνώμες πάντα μετράνε αρκεί να είναι διατυπωμένες σωστά. Έστω και στον ηθικό τομέα, ένα καλό λόγο όλοι τον χρειαζόμαστε, είναι ανθρώπινο νομίζω. Τα νούμερα δε λένε πάντα την αλήθεια. Δείχνουν οικονομική ευημερία ή όχι, δείχνουν πορεία και πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ?όψιν, αλλά δεν αποδεικνύουν και την ποιότητα πάντα, έτσι; Υπήρξαν τρομερά ποιοτικά περιοδικά που έκλεισαν γιατί δεν πουλούσαν καθόλου, υπάρχουν περιοδικά που όλοι τα βρίζουν αλλά τα αγοράζουν. Προσωπικά όμως, νιώθω την ανάγκη να πω ένα “ευχαριστώ” σε ανθρώπους που θα πουν ένα καλό λόγο, είτε γραπτά είτε προφορικά. Τα σχόλια που βρίζουν τα γράφω στα πα*** μου, τα σχόλια που εμπεριέχουν σοβαρή κριτική και άποψη έστω και αρνητική με ενδιαφέρει να τα συζητώ.

όσο για το αν διαφωνούμε πολλές φορές, νομίζω ότι έχουμε πιο πολλά πράγματα να μας ενώνουν παρά να μας χωρίζουν…

ποια είναι τα δικά σας κορίτσια;

ποια είναι τα δικά σας κορίτσια;[/quote]

Οι τραγουδιαρες μας…
Και η πληκτρου μας…

Δε θες να βαλω και τη μαπα μου γιατι θα ξενερωσεις :lol: :lol:

sirjim,σιγουρα ,υπαρχουν πραγματα και κοινες εμπειριες για ολους μας εδω ,και μαλιστα τοσες οσες δεν φανταζομαστε (λογω της ανωνυμιας για τους περισσοτερους ). Οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια , οταν προσπαθεις να προσεγγισεις ομως ενα κοινο με καποιο εντυπο , σιγουρα σε ενδιαφερει και η αποδοχη , και αν εχεις θετικα μηνυματα αριθμητικα ,σιγουρα νιωθεις οτι κατι
εγινε .Τα ποιτικα εντυπα που δεν πουλησαν ,ισως δεν ειχαν υποψιν τους οτι το κοινο τους δεν ηταν τοσο ‘ποιοτικο’ και οτι η αγορα δεν σηκωνε κατι τετοιο .Πρεπει να 'μπαλαντζαρεις ’ απο την μια μερια κρατωντας ενα επιπεδο, απο την αλλη να ξερεις σε ποιους απευθυνεσαι .

ποια είναι τα δικά σας κορίτσια;[/quote]

Οι τραγουδιαρες μας…

Και η πληκτρου μας…

Δε θες να βαλω και τη μαπα μου γιατι θα ξενερωσεις :lol: :lol:[/quote]

α… ω… ε… ναι…

αν θέλουν τα κορίτσια… δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα!!!

απόλυτα σωστό!

Σημερα το πηρα να δω και γω τι λεει και μπορω να πω οτι το βρηκα οκ.Δεν διαβασα πουθενα τις βλακειες και τις ακροτητες που με εκαναν να σταματησω να διαβαζω hammer. Σαν στηλες μου αρεσαν οι “Monsters of Rock” και “Wasted Years” αλλα μου φανηκαν λιγο ασκοπες οι “Battle of the bands” και “Ladies Series” (που δεν καταλαβα ακριβως τι ρολο βαραει). Γενικα δεν μου δωσε αυτο το κατι που θα θελα σε ενα περιοδικο για να το αγοραζω καθε μηνα αλλα δεν μου φανηκε και ασχημο. Κρατησα απο το editorial το ερωτημα “γιατι το heavy metal απορριπτεται απο την υπολοιπη κοινωνια” και θα μου αρεσε να διαβαζα τη γνωμη καποιου συντακτη η και ολων πανω σε αυτο το θεμα, αλλα και πανω σε αλλα παρομοια, σε καποιο αρθρο η σε μια τετοια συγκεκριμενη στηλη.

Δε νομιζω να εχουν και προβλημα 8) 8) :lol:

Το αφιέρωμα του Στανή για το metalcore είναι περιεκτικότατο και αναλυτικότατο…Λέει τα πράγματα με το όνομα τους…Συγχαρητήρια… 8) (Και επίσης το νέο Lamb of god γαμάει…ΕΠΙΕΙΚΩΣ… 8) )

Γενικά ο συγκεκριμένος συντάκτης είναι κατά την άποψή μου από τους καλύτερους και πιο open-minded!

Ρε παιδιά αυτό το κάτι-core τι είναι; Metal πάντως για μένα δεν είναι… Τουλάχιστον όχι το metal πού ξεκίνησα να ακούω πριν κάτι χρόνια και πού ακούω ακόμη.

δεν χρειάζεται κατι να σου αρέσει ή να σου θυμίζει κάτι για να το πεις metal.

μην προσπαθούμε να οικιοποιηθούμε όρους και ταμπέλες.

το αν εσένα σου ακούγονται μίλια μακρυά οι Vicious Rumors με τους Killswitch Engage, δε σημαίνει πως για τον τρίτο άσχετο δεν είναι η ίδια βαβουριάρικη μουσική, “πώς μπορείς και το ακούς αυτό το πράμμα βρε παιδάκι μ?”…

Δεν οικειοποιύμαι καμία ταμπέλα. Αντιθέτως δεν αντέχω άτομα πού το κάνουν αυτό το πραγμα. Και δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το hardcore η emocore κλπ πού το λένε τώρα Έστω κι ελάχιστα μου αρέσει (βλ. Pantera - Far Beyond Driven) Αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Το emo είναι μια μόδα που περισσότερο έχει να κάνει με το style και λιγότερο με τη μουσική. Πάντως δεν έχει και πολύ επαφή με το metalcore ή πως διάολο το λένε (και εγώ μπερδεύομαι). Δες π.χ. τους Lost Prophets από τη μια , ποιές είναι οι επιρροές τους και σε ποιούς απευθύνονται και δες και τους Unearth.

Και το ότι κατατάσσεις το Far Beyond Driven σε αυτή την κατηγορία δείχνει πως κάπως λάθος έχεις εκλάβει τους όρους. Οι Pantera περισσότερο ή λιγότερο έπαιζαν metal. Αν στο μυαλό μου έχω ότι metal = number of the beast ή metal = hail to england, sorry πάλι στενεύεις τον όρο χωρίς λόγο. Επίσης, αν οι Pantera ήταν ο βασικός λόγος που αναπτύχθηκε ένα κίνημα (δύο και τρια…) δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτοί metal έπαιζαν.

Ναι οι Pantera έπαιζαν metal σε 3 δίσκους (Power Metal, Cowboys From Hell, και ίσως και το Vulgar Display of Power) Πριν θα τους έλεγα hard rock και από το Far beyond… και μετά hardcore. Όπως και να έχει γι’αυτό είπα ότι ίσως παίζουν metal αλλά όχι έτσι όπως το πρωτοάκουσα. Οι εποχές αλλάζουν, στα 70’s μπάντες όπως οι Rainbow, Scorpions, θεωρούνταν metal. Μετά οι Iron Maiden, Manowar και πολλοί άλλοι. Έτσι και τώρα αυτές οι μπάντες θεωρούνται metal. Περισσότερο θέμα ηλικίας αλλά και “προσαρμογής” όπως και γούστου είναι.

ούτως ή αλλιώς ο όρος metal πόσα δεν καλύπτει υπό τη σκέπη του;

από TWISTED SISTER έως CRADLE OF FILTH και από MANOWAR εως FATES WARNING και THEATER OF TRAGEDY…

αλλάζουν τα χρόνια και οι εποχές…