Προς Sirjim.Πως και δεν έχει χριστουγεννιάτικο οδηγό αγοράς cd το νέο τεύχος όπως έγινε πέρισυ.?..(Για ενημερωτικούς λόγους περισσότερο,για να δούμε τι μας έχει ξεφύγει από cd μες την χρονιά)
Θα έχει τέκνον μου… το επόμενο στις 21 ή Δεκεμβρίου… όλα θα τα έχει!
όπως και θα έχει ειδικό άρθρο - συνεντεύξεις και ερωτήσεις προς τους διοργανωτές συναυλιών για ότι καλό και κακό συνέβη μέσα στην χρονιά και για ότι παράπονα έχει ο κόσμος από αυτούς και τις συναυλίες που διοργανώνουν…
sirjim μόνο σε εμένα φαίνεται κάπως η αναδημοσίευση συνεντέυξεων μετά από λίγο καιρό του Rock Hard σε webzine (για ευνόητους λόγους) και μάλιστα η αναπραγωγή από ξένα, πιο δημοφιλή, μέσα ως είδηση/νέο του webzine?
Μου φέρνει λίγο σε κατάσταση ότι τα “έχουμε μισακά” τα πράγματα…Το έχει ανάγκη αυτό το Rock Hard?
Anyway, no big deal.
κάτι σημαντικό,θέλουμε μια metal queen της προκοπής την επόμενη φορά…
δεν κατάλαβα βρε Χρήστο τι εννοείς… ότι γίνονται αναδημοσιεύσεις άρθρων του περιοδικού σε webzines; που είδες κάτι τέτοιο;
re paidia ELEOS,apo pote oi lacuna coil einai kalyteroi apo NIGHTWISH???mouxei sygrish to rockhard.ti na sygrinoume tis mousikes;;tis fwnes;;tous diskous;;mhn xexname pws to eidos auto oi prwtoi htan oi nightwish k meta"ema8an "oloi…kalyteres kritikes thn allh fora k antikeimenikes!!!
Δηλαδη επειδη δεν συμφωνεις δεν ειναι αντικειμεικη η κριτικη?
Αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να προσεξεις σε ενα περιοδικο. Αυτα γουστα του καθε συντακτη ειναι. Και επειδη ειπε οτι ειναι καλυτεροι οι ταδε τι να λεει? γνωμη ενος ατομου ειναι.
swstoooos…opou mou valan to pouro,8a mou peis:h gria kota exei to zoumi,alla entaxei twra… :lol: :lol: :lol:
to prohgoumeno eixe kalo mwro…gia na doume!!! 8)
ιδού και το νέο τεύχος!!
καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας…
Το αφιέρωμα στον Chuck είναι γαμάτο…Chuck R.I.P… (Και ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών cd επίσης πολύ καλός…)
Ελα Τζιμ, μι ακους???
οταν θυμαμαι χαιρομαι σαν παιδι και εγω…τι εγινε τελικα με το διαγωνισμο για τις νεες μπαντες?
Έλα κοπελιδ’ μου!
Οι DIRT SPAWN DISEASE κιρδισαν… σι αυτούς Η ΕΜΙ … θα βγάλει το δισκάκι τους…
μόνο 2 σελίδες με metal queens ρε?? τι είναι αυτά??? αίσχος και ντροπή 8O 8O
Έλα κοπελιδ’ μου!
Οι DIRT SPAWN DISEASE κιρδισαν… σι αυτούς Η ΕΜΙ … θα βγάλει το δισκάκι τους…[/quote]
καλημερα
οκ δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι εληξε αλλα μη με παρεξηγεις, η ηλικια βλεπεις…
δε με λες καρντασι, μονο metal queens εχει; κανενα αγορακι δε θα δουμε;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατι ρε μάστορα; τι ήθελες δηλαδή; να βγάλουμε κάνα ειδικό τεύχος μόνο με metal queens; ΧΑ…Χ.Α.Χ.Α…
Έλα κοπελιδ’ μου!
Οι DIRT SPAWN DISEASE κιρδισαν… σι αυτούς Η ΕΜΙ … θα βγάλει το δισκάκι τους…[/quote]
καλημερα
δε με λες καρντασι, μονο metal queens εχει; κανενα αγορακι δε θα δουμε;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Θα σου στείλω δικές μου… μετά δεν θα θες ούτε να ξανακούσεις για αγόρια!!!
:lol: :lol: :lol:
Έλα κοπελιδ’ μου!
καλημερα
δε με λες καρντασι, μονο metal queens εχει; κανενα αγορακι δε θα δουμε;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:[/quote]Mi re eglimatia!
Έλα κοπελιδ’ μου!
καλημερα
:lol: :lol: :lol:[/quote]Mi re eglimatia![/quote]
:lol: :lol: προτεινω να ποσταρεις μερικες εδω, ξερεις με πετσινο σωβρακακι και τετοια…να μην εχω μονο εγω την τιμη να σε δω :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O
παρε αυτο για αρχή και αν είσαι καλό κορότσι, θα σου δείξω κι άλλες!!!
(…και πέτα τον Φράγκο έξω από την φώτο!!!)
χα…χα.χ.α.χ.α
:lol: :lol: :lol: :lol: