προχειροδουλειά σ’αυτό το έντυπο και παραπλάνηση του κόσμου με τις αναγραφές στο εξώφυλλο περί metal queens…
βρε ουστ,ναι ρε,extra έκδοση θέλω,η φάτσα του murray καλύτερη είναι που βγάλατε τον Αύγουστο??
βρε απατεωνα τι φωτο ειναι αυτη που εβαλες? τις metal queens ετσι τις φωτογραφιζετε? με τζην και t-shirts???ευτυχως που εβαλες και τον Φραγκο και βελτιωσε το τοπιο 8O 8O
άργησα να το ποοστάρω… λόγω ασθενείας…
Καταρχας περαστικα στον ΣερΤζιμ
Καντε κατι γιατι το περιοδικο δε το βρισκω στην περιοχη μου και στις γυρω περιοχες.Κερατσινι,Ασπροπυργος,Ελευσινα δεν υπαρχει πουθενα και τα περιπτερα δεν ξερουν καν την υπαρξη του περιοδικου.Οι σκατοβλαχοι… thnks :lol:
δεν φταίνε αυτοί φίλε… άλλοι φταίνε… που το περιοδικό δεν πάει εκεί που πρέπει… δεν θα τους περάσει ομως…
πές μου που ακριβώς θές να το βρίσκεις… δώσε μου ακριβή διεύθυνση όμως σε παραακλώ…
Υπαρχουν 2 κεντρικα περιπτερα στη λεοφορο σχιστου απεναντι απο το γηπεδο του κερατσινιου που εχουν οτι παπαρια μπορεις να φανταστεις.Του εχω πει του ενος εδω και 4 μηνες να μου φερνει ενα τουλαχιστον για εμενα (μιας και παω καθε μερα για τσιγαρα) και με εχει γραψει στα τριχωτα του @@ :lol:
Υ.Γ Αν επιτρεπεται… διανομη κανετε με το “Αργος” ή με το “Ευρωπη”?
με το Άργος φίλε… και μάλιστα για τα συγκεκριμένα σημεία μου έχουν παραπονεθεί και άλλοι…
nothing can stop this malevolent creation
Sirjim το περιοδικό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στην Νέα Σμύρνη…Για λάβε αυστηρότατα μέτρα … :lol:
κε Σειρηνάκη ,
1)πως μπορούμε να προμηθευτούμε το τρομερό επετειακό τεύχος Iron MAIDEN ,πού είχατε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο 2006 με το AMOLAD…
Μετά από τέτοια Maiden-ολαγνία μήπως πρέπει να γίνει περιορισμένη επανακυκλοφορία ,με εκείνα τα τρομερά αφιερώματα κλπ…κλπ
-
Στο τελευταίο τεύχος με το αφιέρωμα στο επικό μέταλ, μήπως πρέπει να γινόταν η σύνδεση με την επική εντελώς heavy metal ταινιά [SIZE=“5”]300,οπου όλοι μαζί παραδίδουν μαθήματα, ΠΩΣ ΞΕΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΟΙ, του Ξέρξη με τα πίρσινγκ του ντιγκι νταγκα , και των φλώρων που δεν ήταν TRUE Metalheads [/SIZE]#-o [-X 8O 8O :lol:
-
Σας το φυλάω που είσαστε μονοφάηδες στο hard rock cafe ,με τη κόρη του Steve Harris ,και δε τη φέρατε και μετά γιά μπύρες στο Lazy…
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ και ΚΟΛΑΣΗ!!!
πιθανότατα… το καλύτερο τεύχος μέχρι σήμερα…
plus cd με ολοκαίνουργια τραγούδια από MEGADETH… PORCUPINE TREE… 18 το σύνολο!!!
μέχρι και εγώ το ρεμάλι… έχω κάνει συνεντεύξεις… με WASP… JOE LYNN TURNER (τα χώνει άσχημα στους DEEP PURPLE!!)… CORNERSTONE… KEN HENSLEY… από Sweden listening session LIONS SHARE… WASTED YEARS αφιερωμένο στους θεούς TALISMAN…
τις επόμενες μέρες στα περίπτερα…
Ω ρε καρφιά που έχουμε να διαβάσουμε…
:lol: :lol:
Kykloforhse h 8a kykloforhsei prosfata?Sta 6e perilamvanetai kai to cd h einai extra?
Από εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και 6Ε είναι η τιμή με το cd…
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Στην παρακμιακη μου περιοχη και στα γαμοπεριχορα της ακομα να ερθει το περιοδικο
ωραία πράγματα:D
ο σειρηνακης που εγραφε στο metal invader τωρα γραφει στο rock hard?
γαματο το αφιερωμα του metal invader τοτε για 30 χρονια heavy metal…to χω ακομα…
Βασικα αυτος το βγαζει μαζι με το Φραγκο.
ε,ό,τι κάνει ο Φράγκος δηλαδή:lol: :lol: