Nea ekdosi rockhard

8O 8O 8O 8O 8O
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ρε, οποτε ειναι να βγει αυτο ειδοποιηστε απο την προηγουμενη ετσι?
Θα παω να την στησω απ’εξω και θα περιμενω τον περιπτερα:twisted:

To kalutero teuxos … mexri to epomeno.
To opoio epomeno, AN EINAI etsi opws to kobw egw apo thn pleura mou, tote o SirJim 8a exei mia duskolh xronia, afou ta STANDARDS 8a aneboun para polu pshla.

ναι, να δυσκολέψει κ΄άλλο να μην προλαβάινουμε ούτε στο σπιτι να πηγαίνουμε πια… :slight_smile: :slight_smile:

Κάλλιστο είναι!

Γενικά με ελκύουν πολύ τα ωραία εξώφυλλα. :wink:

Απ’οτι ακουσα, το Sabbath τευχος βγαινει την Τριτη!!
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ε? Ε? Σωστα?
:drunk: :drunk:

όλα τα πιάνει το αυτάκι σου! ΟΛΑ!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Sabbath μόνο με Ozzy… Δεν υπάρχουν Sabbath με Dio…

:stuck_out_tongue:

γράψε διαθήκη, κανόνισε τα κληρονομικά σου και ετοιμάσου γιατί θα σε βρω σύντομα… :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

ego exo ta prota 6 teuxi tou rock hard alla den mou fanike poli kalo
px den pezi katholou houmor sta artha ok lew metal me sovarotita alla alla periodika ta sindiasoun kai ta dio poli kala giauto stamatisa na to perno pia
kai sta afieromata px kalitera album
ta album pou eida ekei HTANE toso gelia
eixane valei 8 album ton maiden 7 ton metallica 4 ton megadeth kai polla alla kai etsi olo to afieroma edixne metallica kai maiden
tetia album tha psifise ena paidaki 12 xrono
min me kraksete tin gnomi mou apla ithela na po

Υπεραμύνομαι το περιοδικό καθώς τυγχάνω συντάκτης του περιοδικού.

Σαφώς οποιαδήποτε κριτική τεκμηριωμένη που θα βοηθούσε την βελτίωση του είναι καλοδεχούμενη και σε καμία περίπτωση δεν κράζουμε όποιον έχει αντίθετη άποψη ή γνώμη από το περιοδικό.
Όσο αφορά την επισήμανση σου σχετικά με τη χιουμοριστική διάθεση που επικρατεί στα κείμενα, είναι υποκειμενικό πόσο χιουμοριστική μπορεί να είναι μια έκφραση για τον καθένα μας. Επιπλέον εμπεριέχεται έντονα ο κίνδυνος για δημιουργία παραπόνων από άτομα με έλλειψη χιούμορ, που μπορεί να θεωρήσουν ότι εμπαίζεις τα γκρουπ που τους αρέσουν. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, αλλά κατανοώ το σκεπτικό σου.

Όσο αφορά το αφιέρωμα για τα 100 καλύτερα άλμπουμ, αυτό ήταν βάση της ψηφοφορίας που έγινε ανάμεσα στους συντάκτες του περιοδικού. Σαφώς υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί δίσκοι και σίγουρα κάποιοι ίσως δεν μπορούν να θεωρηθούν metal. Αλλά είναι ο μέσος όρος των δίσκων που μας άρεσαν όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα μέσα στις λίστες του κάθε συντάκτη, θα μπορέσεις να βρεις άλμπουμ που τα θεωρείς πιθανά πιο σημαντικά από κάποιο τον Megadeth. Και εγώ το ίδιο, μαζί σου. Αλλά από την άλλη αναλογίζομαι ότι αυτά τα γκρουπ (Iron Maiden, Metallica, κλπ) είναι συγκροτήματα πολύ μεγάλα, με πολύχρονη παρουσία, με κυκλοφορίες πολύ πάνω του μέσου, και είναι φυσικό να έχουν οπαδούς που να ξεχωρίζουν τις κυκλοφορίες τους. Δεν ακούω, εδώ και χρόνια, πολύ κλασικό Heavy Metal. Αλλά στα 80’ς αγαπημένοι δίσκοι ήταν και δίσκοι των Metallica και των Iron Maiden και του Ozzy κλπ. Στα 90’ς άκουγα και άλλα. Τώρα ακούω και άλλα. Για τους περισσότερους συντάκτες που έχουν διαγράψει μια πορεία μέσα στο μουσικό ιδίωμα του Heavy Metal πιστεύω ότι κάπως έτσι λειτουργεί. Αλλά τελικά το ωραίο ξέρεις πιο είναι; Ότι παρά του ότι όλοι έχουμε, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, κοινές “ρίζες”, κάθε μήνα κυκλοφορεί ένα περιοδικό που καλύπτει ΟΛΟ το φάσμα της μουσικής του heavy metal και όχι ένα περιοδικό που έχει “ριζώσει” στους Iron Maiden, στους Judas Priest και σε άλλα μεγαθήρια του Heavy Metal. Και οι συντελεστές του είναι αυτοί που ψήφισαν Iron Maiden σαν αγαπημένο δίσκο και όμως τρέχουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης για να δουν (support πολλές φορές) μια death metal μπάντα.

Πιστεύω να μη θεωρήσεις το μακροσκελές γράμμα μου ως κράξιμο. Απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφέρω τη γνώμη μου σχετικά με ένα θέμα που δεν μου το σχολιάζουν πρώτη φορά και πιθανά όχι τελευταία.
Και πάλι ευχαριστούμε για τα σχόλια σου.

Πέτρος Καραλής

Γεια χαρά και καλώς ήρθες. Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ πριν συνεχίσεις να γράφεις. Τα greeklish απαγορεύονται.
Καλή συνέχεια!

προτων σορρυ για τα greeklish… αλλα ειδα οτι οι μισοι τιλτοι τον threat που ειναι greeklish
Λοιπον σεβομε που απαντισες… γτ ενας αλλος θα μπορουσε να μην απανταει σε κατι τεοιουσ σαν και μενα που ερχοντε και λενε αρνιτικι γνομει για σας
Λοιπον πρωτον εκανα λαθος που μηλισα για το χιουμορ σας οπος ειπεσ και ο ιδιοσ ειναι εντελος αντικιμενικο
τορα οσο το αφιερομα μπορει να εχο αδικο ενας 15χρονος ειμαι και εσοις ανθροποι με πειρα αλλα θα ηθελα να πω συνιθος ανθροποι περνουν το περιοδικο να μαθουνε μπαντες και γενικα album που θα αψισουν δινοντας αλμπουμ απο μπαντεσ που συνιθος γνοριζουν (πχ. maiden, slayer και sabbath) τους δινετε θαροσ οτι ξερουνε απο μπαντεσ ενο υπαρχουν αλλες χιλιες μπαντεσ που οταν τις ακουσουνε θα ποροθουν…
πχ
στην θεσι 54 εχετε βαλει tool και μεσα στο περιοδικο δεν εχετε βαλει τα αλμους Heartwork (Carcass) Seven Churches (Possessed) και αλλα πολλα αλμπουμς διλαδι οταν ψηφισατε καποιοι προτιμισαν τα αλμπουμς τον tool παρα αλλον μπαντον και ειναι πολλεσ οι μπαντεσ και πραγματικα αψισουν παρα πολα
γιαφτο μου φανικε περιεργο
ΦΙΛΙΚΑ γιώργος
σινοχοριστε για τα χιλιαδεσ λαθοι μου αλλα εχο συνιθισει greeklish και ολα τα γραφο με ενα “ι” και με ενα “ο”. :slight_smile:

Παλιά στο forum επιτρέπονταν τα greeklish, γι’ αυτό οι τίτλοι αρκετών παλιών threads είναι γραμμένοι έτσι.

Φίλε Γιώργο,

σαφώς και υπάρχουν συγκροτήματα που αξίζουν πολλά και δεν συμπεριλήφθηκαν στα 100 του αφιερώματος.
Και οι Carcass και οι Possessed είναι σημαντικά συγκροτήματα καθώς και καμια 15αρια από αυτά που εγω ψήφισα και δεν τα είδα μέσα στα 100. Και τα δύο άλμπουμ που ανέφερες κάποιοι τα ψήφισαν σαν αγαπημένα (ιδιαίτερα το 7 Churches) αλλά κάποια άλλα τα ψηφίσαν περισσότεροι.

Πάντως μέσα από τις σελίδες του περιοδικού δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάζονται όλα τα είδη και όλα τα συγκροτήματα, χωρίς μεροληψία.
Ήταν ένα αφιέρωμα σαν όλα απου κάνουν τα περιοδικά του χώρου ανα την υφήλιο, και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσεις.
Μέσα στις σελίδες του περιοδικού μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και πληροφορίες για νέα και παλιά groups. Οπότε μην στέκεσαι αν βρίσκονται μέσα στα 100 όλοι οι δίσκοι που θα ήθελες να είναι, γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβει για κανένα μας. Το αφιέρωμα αυτό περιέχεκι παρα πολλές λεπτομέριες για το πως έγιναν αυτά τα άλμπουμ και πιστεύω ότι είναι ωραίο να ξέρουμε και δύο πράγματα παραπάνω για την μουσική που αγαπάμε.

Ισως να μην είμαστε πολύ χιουμορίστες αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά ενημερωμένοι.

Φιλικά
Πέτρος

το 7 Churches ειναι το αγαπημενο μου αλμπουμ…:stuck_out_tongue:
αλλα οκ αφου λιθικαν ολα ασ τιν τελιοσουμε εδο τιν συζητιησει
τουλαχιστον βαλατε Bathory γτ με προτι ματια νομιζα οτι δεν ειχε 8O

ευτυχώς που είχαμε BATHORY και το θέμα λύθηκε… :slight_smile: :slight_smile:

άλλωστε σ’ εκείνο το θρυλικό τεύχος, δεν είχαν ψηφίσει μόνο οι συντάκτες του περιοδικού, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με την μουσική. Ακόμα και μέλη από μπάντες συμμετείχαν (πχ SHADOW GALLERY, KREATOR, MONNSPELL, RAGE, FATES WARNING, GAMΜA RAY κ.α)
Υπάρχει η σχετική αναφορά για αυτούς στην εισαγωγή του αφιερώματος. Να σημειώσω πως ήταν τα 100 αγαπημένα μας άλμπουμ… τα οποία φυσικά έχουν βάση το Metal, αλλά όχι μόνο…

πάντως είναι eυχάριστο πως η μπογιά του κρατάει ένα χρόνο τώρα…

παιδια εκτως απο το sabbath τευχος θα κυκλοφωρησει και κανονικο ή μπα?(το sabbath τευχος δε θα εχει cd ε?)

Αύριο η ειδική έκδοση BLACK SABBATH θα είναι στα περίπτερα και περίπου στις 25 του μήνα το καινούργιο τεύχος… (με cd…)

ok thnx παλι καλα γτ πιστευω οτι το cd μεχρι τωρα ειναι πολυ γαμω(αντιθετα με το αντιστιχο του hammer αυτου του μηνα,που οι επιλογες δε μου φανικαν και πολυ σωστες)

το forum ειναι του περιοδικου Rock Hard???
νιωθω σαν να πατισα σε εχθρικι περιοχει… :lol: