Nea ekdosi rockhard

είσαι …Παναθηναϊκός;;;;!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εγώ είμαι ρε… Θες τίποτα?
Φάε τα προφιτερολ σου και μη μιλάς.:lol: :lol: :lol: :lol:

εμείς ο Γαύροι τρώμε κορνέδες… τα προφιτερόλ θα σας τα κεράσουμε το Ιούνιο που θα σηκώνουμε πάλι τις κούπες… για να γλυκάνουμε τον πόνο σας… :lol: :lol: :lol:

(και μια που με ρώτησες αν θέλω τίποτα, πιάσε κάνα μιλφέι πάλι, αν πας από Κυψέλη…:stuck_out_tongue: )

on topic: To BLACK SABBATH special edition κοσμεί τα περίπτερα της Ελλάδος από σήμερα…

Καλά ρε αθεοφοβε… τα έφαγες όλα?
Δεν συμφέρεις… Δεν λέμε του ζαχαροπλάστη να βάλει καμιά διαφήμιση στο περιοδικό και να πατσίσουμε με μιλφειγ και προφιτερολ?:lol: :lol: :lol: :lol:

Ίσως πάω Πέμπτη από Κυψέλη…

κατι οφφ…
ολοι αυτηη ι ζυσητησει με εκανε να πεινασω…

προσωπικά προτείνω/παρακαλώ τους κατέχοντες το ευγενικό τούτο φόρουμ, να επιτρέψουν τα greeklish ξανά… :–

Πλάκα πλάκα! :lol:

To πηραμε, το πηραμε, πρωι πρωι κιολας!!:smiley:
Μαλιστα επεσα και σε μεταλλα περιπτερα που μου ειπε πως εχει ηδη κρατησει και ενα για τον εαυτο του!:metal:
Black Sabbath το Αναγνωσμα…:bow:

Και γω ειμαι ρε Παναθηναϊκος:evil: :evil: :evil: !!
Αντε τωρα μην τα χαλασουμε:p …

…και αρχισω να περνω αλλο περιοδικο!:har:

:bow2: :bow2:

PANATHA reeee.

offtopic:
Sirjim pragmatika elpizw to signature sou na mhn einai eirwniko gia ta gegonota sth lauriou…
Den se exw gia tetoio atomo…

πάντα όταν μιλάω για ομάδες Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς κλπ, κάνω χαβαλέ και πλάκα…
Για το όνομα του Θεού…

το signature μου, το έχω σχεδόν δυο χρόνια και φυσικά δεν έχει καμία απολύτος σχέση με χουλιγκανισμούς, φανατισμούς, ηλίθιες συμπλοκές ανεγκέφαλων κοκκινων και πράσινων και λοιπές αηδίες…

Άσ’ τα τώρα αυτά, σε ξέρουμε τι παλιοχουλιγκάνος είσαι! :stuck_out_tongue:

Ωραία, κάντε και ένα αφιέρωμα στους Zeppelin τώρα.
:slight_smile:

ναι, αλλά εγώ δεν πρόκειται να γράψω ούτε λέξη!! Γιατί άμα γράψω…

scorpions με matthias τότε

Να κάνουμε ένα BLACKSNAKE? Αμα θες το γράφω μόνος μου!!!
Έχω για τη γούνα του Coverdale…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Πολυ καλο απ’οσο εχω προλαβει να διαβασω μεχρι τωρα.
Αν και πολλα πραγματα που αναφερετε εγω δεν τα γνωριζω οποτε μαλλον δεν ειναι αληθεια!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το επομενο αφιερωμα του χρονου τετοια εποχη σε… Lake of Tears ΕΕΕΕ!!! Αφηστε τους αλλους τους αμπαλους!!:lol: :lol:

Εχει και ενα μειονεκτημα:
Πολυ μικρα γραμματα και με κουραζουν οταν το διαβαζω τα μεσανυχτα υπο το φως των κεριων και τους ηχους του Heaven&Hell!!
Πως θα καταφερει ρε αλητες να το διαβασει ο πατερας μου που εχει και πρεσβυωπια??8O
Χαθηκε μια γραμματοσειρα Times New Roman 86?:stuck_out_tongue:

Edit: Καλα, ξεχασα το πιο σημαντικο να αναφερω!!
H απαντηση του Ozzy σχετικα με την εμπορικη απηχηση του Technical Ecstasy: “Μπηκε στη θεση 301 των charts της Μογγολιας”!! χαχαχαχα :bow: :lol3: :lol3: Ακομα γελαω…

Νέο τεύχος Rock Hard πότε να περιμένουμε.

Κορυφαίο το τεύχος Black Sabbath όπως και το αφιέρωμα Αυγούστου

λογικά την άλλη Τρίτη ή Τετάρτη θα είναι στα περίπτερα … (με αποκλειστικά θέματα και νέο cd)

το extra τεύχος (SABBATH φέτος, MAIDEN την περασμένη χρονιά) όπως και το καλοκαιρινό αφιέρωμα είναι πάντα τα πιο δύσκολα… χαίρομαι που πέρνουν καλά σχόλια…

αύριο στα περίπερα όλης της Ελλάδας (στην Αθήνα με νεό cd)…
και δυο εκπληκτικούς διαγωνισμούς…

και … έρχονται οι επίσημες ανακοινώνσεις για τις εκδηλώσεις - live - acoustic sets - dj sets γνωστών καλλιτεχνών που διοργανώνει το ROCK HARD στο άμμεσιο μέλλον… :metal: