Nea ekdosi rockhard

Μήτσομ!

Δεν με αφήνουν να φύγω!
Αχ, εμπλοκή στα γεράματα και έχω κουβαλήσει τη δισκογραφία του Matos μαζί μου…
Φασισμός, προδωσία, αίσχος!
Γαμώ την ατυχία μου…το παλεύω όμως…

Ωραίο τεύχος!!!

Γαμάτο το αφιέρωμα για την Ελληνική σκηνή…

Αρχίζω μελέτη… να θημιθούμε τα παλιά με τους FLAMES και άλλα “καλόπαιδα”

…με τα 40 πιο χαρακτηριστικά άλμπουμ από την Ελληνική Σκηνή!!!

η αλήθεια είναι πως ακούγοντας ξανά κάποια απο αυτά τα 40 ξανά, μετά απο ποοοολλά χρόνια πάλι, με έπιασε μια έντονη νοσταλγία για εκείνες τις εποχές…

Να είμαστε όλοι καλά!! :rockon: :metal:

Χαιρετώ !!! Πότε κυκλοφορεί το καινούργιο τεύχος ???

στην Αθήνα κυκλοφόρησε (εξώφυλλο In Flames).

στην επαρχία αναζητείται…

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΟΚΑΔΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ KISS,BON JOVIE…KAI ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ8)

παιδια μπραβο 2 χρονια τωρα ειστε φοβεροι…τωρα με την καινουργια εταιρια περιμενουμε ακομα περισσοτερα!!

Το τεύχος με τους IN FLAMES είναι και σε Αθήνα και εκτος Αθηνών (με CD).

Ετοιμάζεται ήδη το νέο τεύχος… να πάνε όλα καλά και θα περιέχει και το CD του πρώτου Ελληνικού tribute στους KISS, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ακόμα εκπλήξεις!!!

SirJim,
Keep up the good work!!!

Ρε παιδια, ποτε κυκλοφορησε το τελευταιο τευχος με τους KISS στο εξωφυλλο?? CD εχει εκτος Αθηνων και αν ναι αυτο με τα KISS tributes???

κυκλοφόρησε αρχές της εβδομάδας…
cd νομίζω είναι μόνο για Αθήνα.
ΔΕΝ είναι το tribute στους KISS.

Ωραίο το νέο τεύχος! Ενδιαφέρουσες οι συνεντεύξεις Whitesnake και Circle II Circle, και ωραίο αφιερωματάκι σε KISS και τις διάφορες περιοδείες!

καλημέρα! Εχώ πολύ καιρό να γράψω ε;

λοιπόν, το cd tribute στους KISS θα ειναι ΔΙΠΛΟ!!! Θα κυκλοφορήσει σύντομα με το περιοδικό, θα είναι jewel case, θα έχει 16 σελίδες booklet, τρομερό art work και θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τους αναγνώστες του περιοδικού!! Θα πάθετε πλάκα!!! Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!

Μέχρι τότε όμως, όσοι θέλετε να απολάυσετε μια JUDAS PRIEST βαρδιά, να ακούσετε το νεό τους αλμπουμ ιδού…

ολοκληρο το album??

Για να πω την αλήθεια εγω διαβάζω Metal Hammer… Και έχουν πέσει στα χέρια μου κάποια τεύχη από Metal Invader και μπορώ ν πώ πως μ’ άρεσε αρκετά. Αλλά το Rock Hard δν τό 'χω διαβάσει ποτέ…

Αν σε παίρνει οικονομικά διάβασε και τα 2!
Φιλτράροντας όσα διαβάζεις μέσα από τα δικάσου γούστα και την δική σου προσωπικότητα έχεις καλύτερη ενημέρωση. Πάνω απ’όλα είναι για μένα τουλάχιστον διπλή απόλαυση…

εμ τι το μισό? αλλά σκέφτομαι να κόψς τις εισαγωγές… είναι πολλές…
θα κοιτάξω να έχουμε και προβολές στον projector-α να μην είναι μόνο μουσική … μουσική… μουσική… να έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον η βραδιά!!

σεβαστό, μπορείς κάποια στιγμή να δώσεις μια ευκαιρία και στο ROCK HARD, αν θέλεις!

+1000

Sirjim μηπως μπορεις να μας πεις ποτε θα βγει το cd Kiss Tribute???

Επίσης αν δεν μπορουμε να βρουμε το τευχος με το cd στα περιπτερα απο που το τσιμπαμε?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

BTW συγχαρητηρια το περιοδικο γινεται ολο και καλυτερο.