Τσίμπησα την έκδοση με τους μπασίστες (βαριόμουνα να ψάξω σε άλλα περίπτερα:p).
Λογικά πρόκειται περί ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΡΑΣ:!::!::!:
Και εγώ με τους μπασίστες πήρα. Καλή φάση φαίνεται.
Εγώ έψαξα για την έκδοση με τους μπασίστες …Πήγα σε 11 μαγαζιά και δεν βρήκα πουθενά , ενώ με τον Κιρκ υπήρχε μόνο ένα…ένηγουεη πλούσιο!
Σε αυτο το τευχος υπαρχει και η επισημη κριτικη του D.M η στο επομενο τευχος θα εχει την κριτικη?
Αν εχει σε αυτο την κριτικη τοτε τι βαθμο πηρε? :-s
Τι σημασία έχει τι βαθμό πήρε; Πες ότι πήρε ΜΗΔΕΝ … και τι έγινε;
Βασικα το λεει ξεκαθαρα, οτι ειναι προακροαση.
Να σας κραξει θελει.
πήρα εκείνο με τους drummer. πρόλαβα μόνο να το ξεφυλλίσω… πολύ πλούσιο. συμφωνώ κ στην κριτική του album…
μην το χάσετε παιδιά είναι πολύ καλό
:thumbup:
Ειδικά οι δηλώσεις Metallica - Mustaine έχουν πολύ γέλιο, σε μερικά σημεία τον λυπήθηκα τον κακομοίρη. Μα να στενοχωρηθεί περισσότερο για τους Μετάλλικα απο το εγκεφαλικό του πατέρα του? Δεν αυτοκτονούσε σαν τον Ingo καλύτερα?
δεν το βρηκα στο περιπτερο!!!ειχε το προηγουμενο τευχος?!
Kαι εγω ακομα το προηγουμενο τευχος βρισκω… :?
το περιοδικο δεν βγηκε ακομα …:-k
Καλά, το αφιέρωμα ήταν χορταστικότατο! Καταπληκτικό! Συγχαρητήρια για το εγχείρημα! Μπράβο!
:thumbup:
Aπλα γαμαει! Το βρηκα με εξωφυλλο τον Κιρκ!! 10 λεπτα προλαβα να το χαζεψω κ εχει παρα πολυ καλα πραγματα… METAL UP YOUR ASS!!!
Το πήρα!!! Ναι!!! Το έχω στα χέρια μου!! Πήρα εκείνο που έχει εξώφυλλο Cliff/Newsted/Trujillo.
Χορταστικό αφιέρωμα, κάποτε θα το διαβάσω…:)
Καλημέρα !!! Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το καινούργιο τεύχος ???
Κυκλοφόρησε με εξώφυλο Trivium:wink:.
Το πήρα το καινούργιο…Trivium απο την μία, Metallica απο την άλλη και αφίσα Trivium…Ενδιαφέρον !!
Με ιδιαίτερη χαρά το περιοδικό ROCK HARD σε συνεργασία με το IEK ΔΟΜΗ και το JACK DANIEL?S παρουσιάζουν μια από τις φωνές των RAINBOW για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Παρασκευή 5/12/2008, στο TEXAS Club ? πρώην Underworld-.
(Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα, Αθήνα)
DOOGIE WHITE
(RAINBOW ? MALMSTEEN)
Αναφερόμαστε στην ετήσια συναυλία του ROCK HARD, με επίσημο καλεσμένο τον Doogie White, μια από τις πλέον εντυπωσιακές rock φωνές, τραγουδιστή των RAINBOW και του Yngwie Malmsteen!
Πρόκειται μια για μια μοναδική εκδήλωση με έντονο χαρακτήρα πάρτι, αφού ο Doogie White θα ερμηνεύσει αποκλειστικά για λογαριασμό του ROCK HARD και των φίλων του, ένα ειδικά φτιαγμένο για την βραδιά set list, που περιλαμβάνει τραγούδια των RAINBOW, Yngwie Malmsteen, DEEP PURPLE, IRON MAIDEN, LED ZEPPELIN κ.α.
Στην συναυλία αυτή, τον Doogie White θα συνοδεύσουν μερικοί εκ των κορυφαίων Ελλήνων rock μουσικών σε μια συνεργασία που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας:
Άγγελος Περλεπές (Angelo?s Perlepes MYSTERY) - κιθάρες
Jimmy Sera ? μπάσο (BAD MEDICINE)
Γιώργος Λαγογιάννης ? πλήκτρα (REMEMBER LIZZY)
Μάνος Μάτσος ? drums
Σας περιμένουμε όλους!
Γενική είσοδος: 18?.