Nea ekdosi rockhard

Σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα μιας κι αναφερθηκαν οι Protest

http://www.rocking.gr/review1742.php

Εδω θα βρεις review της τελευταιας τους δουλειας. Κατ εμε ειναι σκληροπυρηνικη δισκαρα:!: Τωρα γι αλλους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Και btw κατανοω την οπτικη σου γωνια, εχοντας -κατα ενα μερος- συγγενη μουσικα γουστα.

Ναι ξέρω την έχω δει αυτή την κριτική και όντως είναι στα καλύτερα της χρονιάς. Παρεπιπτόντως μάλλον έχουμε και αλλού κοινά γούστα, ο Mum-Ra είναι ο κορυφαίος καρτούν evil character.

Ναι εμείς είμαστε on topic!! :lol: Οκ θα τεστάρω! Αν κατάλαβα καλά σε μένα απευθύνθηκες για τα συγγενή μουσικά γούστα οπότε σου απαντώ καλωσήρθες στα μοναχικά μονοπάτια…8)

Σημερα βγηκε στο περιπτερο η νεα εκδοση με εξωφυλλο slipknot.

Ομως ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KISS CD???OEEOOOOOOO!!!

Ποτε θα βγει τελικα?

…με αποκλειστικότητα SLIPKNOT!!!

…με καλοκαιρινό αφιέρωμα τα “Καλύτερα τραγούδια του hard rock & heavy metal”… γράφουν το παρασκήνιο οι συντάκτες του περιοδικού, μιλάνε οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί των συνθέσεων…

…και με τον Μικρό Κθούλου!!!

…και με το ΔΙΠΛΟ CD “Greek-tures of the Night” tribute στους KISS (αλλά όχι σε όλο το τιραζ του περιοδικού)

Sirjim thanks for the info.

Που μπορούμε όμως να βρούμε το τεύχος με το cd tribute στους kiss?
Βασικά, σε όσα περίπτερα έχω ψάξει, μόνο την έκδοση με τα 4,5 ευρώ βρήκα…

Και με το cd την ίδια τιμή έχει!!

Εγώ το βρήκα στο αεροδρόμιο πάντως, στην Πεύκη που μένω δεν υπήρχε πουθενά με το cd.

κατά βάση κέντρο είναι τα τέυχη με το CD, αν το στέλναμε σε μεγάλη διασπορά θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το βρεί κανείς, τώρα όμως που ρίξαμε τον όγκο στο κέντρο της Αθήνας που έχει και την μεγαύτερη κίνηση, μπορεί κανείς να το βρεί πολύ πιο εύκολα.

Επίσης, αν πάτε και στα κεντρικά δίσκάδικα θα το βρείτε και εκεί…

Επίσης, από Τρίτη στα περίπτερα ΚΑΙ η ΕΙΔΙΚΗ ROCK HARD έκδοση με τα heavy metal σταυρόλεξα, κουίζ, κρυπτόλεξα, γρίφους, ερωτήσεις, παιχνίδια κλπ… σε φθηνή τιμή και με 3 CD!!!

Και φυσικά τέλος Αυγούστου… το ειδικό τεύχος METALLICA!!!

Τελικά, Δημήτρη επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.

το περιοδικό σκέτο υπάρχει.
με το Dynamit επίσης.
με το Kiss υπάρχει και αν ναι μόνο κέντρο Αθήνας?

την Τρίτη κυκλοφορεί τι ακριβώς?
το ίδιο τεύχος αλλά με παιχνίδια και 3 cd?

Το τεύχος για τους Metallica πότε περίπου θα κυκλοφορίσει;
Το αφιέρωμα με τα καλύτερα τραγούδια γέμισε αυτό το ανιαρό για μένα καλοκαίρι, καταλαβαίνω την υποκειμενικότητα του θέματος, γιατί ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις, απλά θα μπορούσαν να προστεθούν και τυραγούδια από Ελληνικά συγκροτήματα.
Όχι για την μαγκιά της φυλής, αλλά επειδή πιστεύω ότι μερικά το άξιζαν.

Υπαρχει ηδη καποιο τευχος που να περιεχει κριτικη στο Death Magnetic και αν οχι ποτε θα κυκλοφορισει το περιοδικο με την συγκεκριμενη κριτικη? :-k
Ευχαριστω.

καλημέρα!!

Η ειδική έκδοση METALLICA είναι κάτι το εκπληκτικό! Έχω την αίσθηση πως σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο! Χώρια το φωτογραφικό υλικό που περιέχει και για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότηατας. :band:
Φυσικά και υπάρχει συνέντευξη με τον JAMES HETFIELD, παρουσιάση του άλμπουμ και πάρα πολλές εκπλήξεις!!

Α, να συμπληρώσω πως θα κυκλοφορήσει με 4 διαφορετικά εξώφυλλα, ένα για κάθε μέλος της μπάντας + φυσικά τον Cliff Burton! Θα πάθετε πλάκα!!
Παρασκευή λογικά θα το μοιράσω στα καταστήματα του κέντου (δισκάδικα) και απο Δευτέρα ή Τρίτη στα περίπτερα!

Αντε ανυπομονούμε…

8O8O8O
:yahoo::yahoo:
Υπέροχα!!!:D:D:D

Ωραία πράγματα!:smiley:

Τελεια… ωραια πραγματα!!! :smiley: Δεν το χανω με τιποτα!!!

Κυκλοφορησε η οχι ακομα?

Στον καιρό:wink:

εφτασε ηδη στα χερια μου…ενταξει δεν υπαρχουν λογια…πολυ καλη δουλεια…θα το παρω κ με τα 4 εξωφιλα…