δεν πειράζει θέλει χρόνο να πιάσεις το νόημά τους! νασαι καλά!!!
YEEEEAAAAAAAHHH, χάρηκα τώρα!!! Κρίμα που τα φόρουμ δεν έχουν δυνατότητα ακουστικής παρέμβασης, να σου πω ένα ωραίο, βαρβάτο “καλώς ήρθες” και να το ακούσεις!
Που είναι το κόκκινο χαλί γαμώτο? Ωπ, να το.
[FONT=“Comic Sans MS”]WELCOME![/FONT]
δεν απαιτειιδιαιτερο χρονο απλα τελικα δεν ειναι στο στυλακιμου, γουστα ειναι αυτα! οι dream theaterωσ τα σπανε :band:
τέλεια!theater είναι μέσα στην πεντάδα των favourite groups μου!καλά γούστα είναι αυτά…σε άλλους κάτι αρέσει και σε άλλους όχι…παρεπιπτόντως Παναγιώτης
αλεξανδρε τι κανεισ??? χαχαχααχχαχχααχαααα αρε γμτ αυτη η φωνη ειναι θεικηηηη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[FONT=“Comic Sans MS”][COLOR=“Purple”]Δημητράααααα! Καλή χρονιά!!! Χρόνια πολλά!!!
Ευτυχισμένο το 2008!!!
Καλώς σε βρήκαμε!
(η Βικεντία είμαι :roll: )
Και να πω σε εσάς τους υπόλοιπους… πως είναι αυτό που λέει το νικ της [/COLOR][/FONT]
ναι πεσ βρε! χαχααχα
καλη χρονιααααααααα
λοιπον αν θελεισ πεσ μου τα παιδια που συναντησαμε επανω , ποιοι ειναι απο δω μεσα να του ξερω να τουσ μιλαω κιολασ
εσυ ολα καλααΑΑΑ???:-k
Εισαι η Δημητρα που ηρθες εδω πανω ε? Νικος χιαρ. Καλωσηρθες μπλα μπλα μπλα.
γεια σου Νικο ναι η Δημητρα ειμαι εσυ ολα καλα? χααχχα:band: :rockon:
Απλά φαντάσου οτι σου μιλάω:
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Καλώς όρισες Δήμητρααα, χε-χε-χεεε… Ήρθες στο κατάλληλο μέρος, μην ανησυχείς, χε-χεε-χεε… Όλα τα παιδιά είναι καλά εδώ. Όλα. Είναι πολύ αργά πια[/SIZE][/FONT]. (ωχ, δεν έπρεπε να το πω αυτό το τελευταίο, πες οτι δε το πα ποτέ, απλά ξέχασε το). [SIZE=“2”][FONT=“Palatino Linotype”]Αυτά απο μένα, χεεε-χεεε-χεεεε…![/FONT][/SIZE]
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε στο ειπα να πασ για ηθοποιοσ!
πεσ πωσ λεγονται οι υπολοιποι που ειδαμε επανω, μεχρι στιγμησ βρικα τον χιππη τον ζεπελιν και τον θεριον
οι υπολοιποι πωσ λεγονται?
μήπως είσαι ο thats why? 8O 8O
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλό…
Είναι ο that’s why…
οχι δεν ειμαι βρε :lol: :lol:
Kαλωσηρθες στην παρέα μας Δήμητρα και καλή χρονιά…
Υ.Γ Δεν ηταν τυχαίο που γραφτηκες Πρωτοχρονιά,ε?
γεια σου davidian τι νεα? ευχαριστω και καλη χρονια ελπιζω να κανω καλο ποδαρικο
τελειοοο και χιπικο! σευχαριστω!! αλλα θα πιστεψεισ οτι εχω τετοιο? χωρισ πλακα!
8O 8O
την επομενη φορα θα ερθετε με αυτο κ θα κανουμε περιοδια σε ολη την ελλαδα!