Necrophobic Revulsion - Infertile - Mess Your Mind - Massive Pain @ An Club 1/4/2012

Κυριακή 1η Απριλίου 2012
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Live Show με τους:
Necrophobic Revulsion (Αθήνα/Καλαμάτα)
Infertile (Κόρινθος)
Mess Your Mind (Κόρινθος)
Massive Pain (Κόρινθος)

Είσοδος: Μόνο 6 ευρώ
Έναρξη:20:00

Necrophobic Revulsion: Οι Καλαματιανοί Necrophobic Revulsion επιστρέφουν στο An Club για ένα show που θα σας καταπλήξει! Μετά το grind promo “Eat Your Brains” που κυκλοφόρησε μέσω της Deathforce Records τον Σεπτέμβριο του 2008, η μπάντα με νέα μέλη αλλά και με νέο ήχο σε old school death metal μονοπάτια, ακολουθώντας επιρροές από μεγάλες μπάντες του χώρου, όπως Bolt Thrower, Morbid Angel, Napalm Death, Malevolent Creation, Obituary και άλλους. Κυκλοφόρησε το πρώτο full length άλμπουμ της με τίτλο “Brigades Of Subjugation” το οποίο ηχογραφήθηκε στα Made In Hell Studios στην Καλλιθέα, από τον David Prudent. Αρκετό καιρό μετά το τελευταίο live τους επί Αθηναϊκού εδάφους σας γεμίσουν με τις death metal συνθέσεις όπως τα “Slaughter The Leaders” και “Buried Nations”, προωθώντας το νέο άλμπουμ τους!
Official Link:


Infertile: Ερχόμενοι από την Κόρινθο, μετά από 2 χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά και διαφόρων αλλαγών στο lineup τους, το κουαρτέτο θα βρίσκεται την 1η Απρίλη στο An Club για το πρώτο του show. Μετά το EP “Humanity Lost” που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008,όπου έλαβε εντυπωσιακές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο Τύπο, οι Infertile θα σας μαγέψουν παίζοντας παλιό αλλά και νέο υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορίας τους μέσα στο έτος. Ετοιμαστείτε λοιπόν για γερές δόσεις headbanging με τις thrash metal/hardcore συνθέσεις τους.
Official link:
http://www.reverbnation.com/infertile

Mess You Mind: Οι Mess your Mind ή αλλιώς Μ.Υ.Μ. ,με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Lamb of God, Pantera, Down, Slayer, Soulfly, κ.α. έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τα διάφορα στύλ και να κάνουν έναν μοναδικό, ατόφιο και γεμάτο όγκο ήχο που μπορεί να αφήσει συντρίμμια στο πέρασμά του. Στόχος τους είναι να θίξουν κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και να αφυπνίσουν την μάζα προσδιορίζοντας την σε ένα επίπεδο αναζήτησης και προβολής των εσωτερικών πτυχών της. Ένα instrumental palylist των Κορίνθιων με κιθάρα, μπάσο και τύμπανα, μιας και τους τελευταίους μήνες το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση τραγουδιστή.
Official Link:
http://www.facebook.com/MEssY0urMInd

Massive Pain: Νέοι στο χώρο, δημιουργήθηκαν το 2011 με σκοπό να παίξουν τη μουσική που αγαπούν, επηρεασμένοι από τους “μεγάλους” του heavy/ thrash/metal Metallica, Iron Maiden, Slayer, Kreator, Anthrax, Motorhead, Venom και άλλους, στην πρώτη εμφάνιση τους εκτός Κορινθίας, θα σας πωρώσουν με τραγούδια από το “Demo 2012” που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο, αλλά και με γνωστές διασκευές!
Official Link:
http://www.facebook.com/pages/Massive-Pain/226124240743990

Με πολύ χαμηλό εισιτήριο σε (6 ευρώ) σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 1η Απριλίου στο An Club για μία πολύ δυνατή metal βραδιά. Να είστε όλοι εκεί!!!

Ο μισός εαυτός μου έχει ήδη διαλυθεί στις άλλες grind/death συναυλίες.
Θα σύρω τον υπόλοιπο εαυτό πάλι 1/4 στο ΑΝ…

se 2 meres paidia!!!

Αν και ήταν να σαπίσω μέσα σήμερα με έβαλε στην πρίζα ένας φίλος και με βλέπω να κατεβαίνω για καμιά μπυρίτσα.:slight_smile:

δεν τα κατάφερα :frowning: λόγω συμμετοχής μου στη [B]COMICDOM[/B]…

[I]Για πείτε τι παίχτηκε…;;;[/I]

Εγώ κατέβηκα τελικά αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη κάποιου άλλου…

para polu kalo live mpravo se oles tis mpantes an kai o hxos tis adikhse oles!!

Χμμμ, μου φαίνεται καλύτερα να κάνω τουμπεκί εγώ. Αν ο κόσμος πέρασε καλά, αυτό μετράει και τίποτα άλλο.:slight_smile:

pes thn gnwmh sou gia to xthesino live.

Παίδες με εντελώς φιλική διάθεση και χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω κανένα εγώ απογοητεύτηκα πλήρως από το χτεσινό live.

Εκτός των Necrophobic Revulsion που δε με τρέλαναν αλλά παρουσίασαν κάτι τίμιο και ειλικρινές και γούσταρα με αυτό, οι υπόλοιπες μπάντες δεν. Αυτό που είδα εγώ ήταν απροβάριστες μπάντες, μπάντα χωρίς τραγουδιστή η οποία δεν ένιωσα ποτέ τι ήθελε να βγάλει και ένα γενικότερα χαβαλετσίδικο κλίμα που δε χρειαζόταν. Πχ μεγάλες παύσεις ανάμεσα στα κομμάτια, εντελώς “σχολικό” mood κλπ.

Και πάλι φιλικά όλα αυτά και χωρίς να θέλω να “κράξω” κλπ. Ίσα ίσα που με χαρά κατέβηκα να στηρίξω αυτή την προσπάθεια.:slight_smile:

thanks gia thn parousia sou sto live! einai pragmatika polu kalo pou sthrizeis tis egxwries mpantes. efxaristoume gia thn eilhkrinh apanthsh sou ws melos twn Necrophobic Revulsion. pistevw pantws oti o kakos hxos epaikse kai arketo rolo sthn apodosh twn mpantwn. :slight_smile:

Σίγουρα φίλε ο ήχος δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και δε βοήθησε αλλά ήταν και λίγος ο κόσμος και “άπλωνε” γενικά ο ήχος.

Εκτός αυτού αν τύχει πχ να είστε σε κάποιο καλό local livάκι δεν είναι καθόλου απίθανο να ξανακατέβω να σας δω. Αυτό που έριξε νομίζω κάπως το live ήταν τα παλικάρια (δε θυμάμαι καν ποιοι ήταν) που βγήκαν να παίξουν χωρίς τραγουδιστή και απλά έπαιξε guestιλίκι από ένα σημείο και μετά. Δε θέλω ούτε κακός να ακούγομαι, ούτε τίποτα τέτοιο εννοείται. Απλά καταλαβαίνεις πως φαίνεται σε κάποιον τρίτο αυτό που δεν ξέρει και τη μπάντα. Αυτό βέβαια δεν αφορά εσάς σα μπάντα στο ελάχιστο αλλά κουβέντα να γίνεται. :slight_smile: