Need / Karma Violens / Full House Brew Crew 28.11.2010 @ 7 Sins

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου κλείνουμε τον συναυλιακό κύκλο του δευτερου δίσκου μας “Siamese God” με ένα live στο Seven Sins παρέα με τους Karma Violens και τους Full House Brew Crew. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες, δελτίο τύπου και αφίσα προσεχώς στο forum της γειτονιάς σας :smiley:

:rockon:

ορίστε και η αφίσα μας αλλά και το δελτίο τύπου με όλες τις πληροφορίες και τα βιογραφικά για τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν…cheers!
:drunk:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

[B]Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010
Need / Karma Violens / Full House Brew Crew @ Seven Sins Club[/B] (Θεμιστοκλέους κ Γαμβέττα)
Ώρα έναρξης 20.30
Είσοδος : 8 ?

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου τρεις από τις πιο δυνατές live μπάντες της Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Seven Sins (ex-Sin City).

Οι NEED, έχοντας επιστρέψει από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους JON OLIVA?S PAIN και τους NEVERLAND και κλείνοντας 5 χρόνια από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση, θα δώσουν το τελευταίο τους live για την προώθηση του δεύτερου δίσκου τους ?Siamese God?, προτού επιστρέψουν στο studio για τη σύνθεση νέου υλικού για το τρίτο τους album.

Μαζί τους οι KARMA VIOLENS, οι οποίοι έχοντας έτοιμο το ντεμπούτο album τους ?Dormancy?, επιστρέφουν για live στην Αθήνα, το πρώτο μετά την εμφάνισή τους ως support στους FEAR FACTORY τον περασμένο Μάρτιο.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι FULL HOUSE BREW CREW, οι οποίοι αν και σχετικά νεοσύστατη μπάντα έχουν ήδη εμφανιστεί σε πολλές σκηνές της Αθήνας με πιο πρόσφατη την εμφάνισή τους ως support στους SPIRITUAL BEGGARS τον Οκτώβριο. Το ντεμπούτο τους με τίτλο ?Bet It All? μόλις κυκλοφόρησε.

www.myspace.com/fullhousebandathens

Βιογραφικά

[B]NEED
[/B]
Οι NEED ξεκίνησαν την πορεία τους το 2004 όταν το πρώτο line-up της μπάντας ηχογράφησε το promo cd με τίτλο ?avoidinme?. Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας, το line-up σταθεροποιήθηκε στις αρχές του 2006. Αμέσως μετά οι NEED έγραψαν και ηχογράφησαν το ντεμπούτο album τους ?The Wisdom Machine? που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς από την Burning Star records. Το album έλαβε εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και webzines στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Για να προωθήσουν το ?The Wisdom Machine?, οι NEED έπαιξαν πολλές συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ενώ έκαναν και το πρώτο τους mini ευρωπαϊκό tour με τους Δανούς ZENITH. Στην Ελλάδα μοιράστηκαν τη σκηνή μεταξύ άλλων με τους CANDLEMASS, JON OLIVA?S PAIN, THRESHOLD, DEADSOUL TRIBE. Το φθινόπωρο του 2007 οι NEED ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το γερμανική εταιρεία management και booking Redlion Music (JON OLIVA?S PAIN, EVERGREY, CIRCLE II CIRCLE, RAVEN κ.ά.)

Η μπάντα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2008 δουλεύοντας πάνω στο δεύτερο δίσκο τους με τίτλο ?Siamese God?. Το album ηχογραφήθηκε στο studio Soundflakes στην Αθήνα ενώ το mastering έγινε στο studio West West Side Music στη Νέα Υόρκη από τον Alan Douches. Το ?Siamese God? κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στο τέλος του 2009 από την Venerate Industries σε συνεργασία με το περιοδικό Rock Hard για τη διανομή. Το φθινόπωρο του 2010 οι NEED περιόδευσαν για 3 εβδομάδες σε 6 χώρες στην κεντρική Ευρώπη με τους JON OLIVA?S PAIN (Η.Π.Α.) και NEVERLAND (Τουρκία). Αυτό τον καιρό οι NEED δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό για τον τρίτο τους δίσκο.

Line-up

Jon V. - vocals
Ravaya - guitars, vocals
K.K. - bass, vocals
Pete - drums
Anthony - keyboards, vocals

[B]KARMA VIOLENS
[/B]
Οι Karma Violens ιδρύθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2002. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη απο όλο το φάσμα του ακραίου metal(death, thrash, black), συνδυασμένο με hardcore αισθητική και ιδιοσυγκρασία. Η μουσική της μπάντας αποφεύγει να κατηγοριοποιείται και αποποιείται κάθε μουσική ταμπέλα εκτός μόνο μίας η οποία αποκαλείται ?Metal?.
Οι πρώτες μουσικές ενδείξεις της μπάντας ήρθαν με την κυκλοφορία του mini-cd με την ονομασία ?Katara? το οποίο επιλέχτηκε ως ?Demo του Μήνα? τον Μάϊο τού 2007 στο Metal Hammer τής Αγγλίας και απέσπασε πολύ θερμές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως είναι γνωστό, κάθε μπάντα κρίνεται και αποδεικνύει την αξία της στα live, έτσι και οι Karma Violens συμμετέχουν όπου είναι αυτό δυνατόν, σε οποιαδήποτε συναυλία έτσι ώστε το όνομα της μπάντας να ακουστεί σε όσο περισσότερο κόσμο είναι αυτό δυνατόν. Οι Karma Violens έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές μεγάλες και αξιόλογες μπάντες του παγκόσμιου στερεώματος αλλα και της Ελληνικής σκηνης όπως Fear Factory(US), The Black Dahlia Murder(US), Rotting Christ, Septic Flesh, The Ocean(DE), Homo Iratus, Sickening Horror, SIC (DK), Rafferty Rules, Straighthate etc., σε Αθήνα και επαρχία.
Η νέα εποχή των Karma Violens έχει ήδη ξεκινήσει και αποτυπώνεται στο πρώτο album της μπάντας με την ονομασία ?Dormancy?. Το album περιέχει 9 τραγούδια ακραίας ομορφιάς, ηχογραφημένο στα Devasoundz studios με τη βοήθεια στη παραγωγή απο Φώτη Benardo(Septic Flesh) και Γιώργο Εμμανουήλ (Valet Parn). Η μίξη και το mastering έγινε αποκλειστικά στα Lambesis Studios(US) του Tim Lambesis (As I Lay Dying) και επιμελήθηκαν απο τον παραγωγό του studio Daniel Castleman (As I Lay Dying, Zao, Winds of Plague, Sworn Enemy). Η μπάντα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με δισκογραφικές εταιρίες ώστε να κυκλοφορήσει το album.
Line-up
Μάριος - Φωνή
Γιώργος - Κιθάρες
Στέφανος - Μπάσο
Νίκος - Τύμπανα

Website : www.karmaviolens.com
Myspace : www.myspace.com/karmaviolens
Email : info@karmaviolens.com

[B]FULL HOUSE BREW CREW
[/B]
Η μπάντα ξεκίνησε από τον Van Ace το 2009. Όλα τα μέλη των Full House Brew Crew έχουν μεγάλη εμπειρία από τις προηγούμενες μπάντες τους, με πολλά live στο ενεργητικό τους στην Ελλάδα και πολλές χώρες της Ευρώπης. Οι FHBC είναι παιδιά του heavy rock και η μουσική τους περιγράφεται ως “crushing Texas riff style, with classic blues shuffle”. Δυνατό σημείο τους είναι τα live performances.Μόλις κυκλοφόρησε ο δίσκος τους με τίτλο “Bet It All”, ο οποίος ορίζει και τη διάθεση της μπάντας για το τι είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Line Up
Van Ace - Lead guitar, Vocals
Sakis - Drums
Spirus - Rhythm guitar
Nick - Bass guitar

θα ειμαστε εκει

Holly Scotland!!!

Look who’s back!!!8O8O8O8O8O8O8O

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!

είμαι τρελός φαν των FULL HOUSE BREW CREW και καθώς έψαχνα πληροφορίες για το λάιβ έπεσα πάνω εδώ :smiley:

πάρτε μια γεύση από το live me SPIRITUAL BEGGARS

υγ: ρε συ στο λαιβ αυτο ειδα και τον rychehead, χρονια ειχα να τον δω!

Απορία…για ποιον πάει αυτό??:-s

Κατά τα άλλα, ορίστε και το link για το event στο facebook…

SPREAD THE WORD!!!:trombone:

Need και Karma και με τους δύο με καινούριο δίσκο στα μπαγκάζια ε; Όλος μέσα!:wink:

Aγαπάμε χρόνια τώρα και need και karma (άντε επιτέλους με καινούρια πράματα!), οπότε θα μας δείτε κι εμάς εκεί :stuck_out_tongue:

Εκεί πρέπει να είμαστε γιατί Karma Violens και Need τα σπάνε!!Δεν έχει και τπτ άλλο εκείνη τη μέρα οπότε και γαμώ!!Τους πρώτους δεν τους γνωρίζω αλλά οι άλλοι 2 είναι αξίες στην Ελληνική σκηνή!!

Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί πλησιάζει ο καιρός…8)

Για όποιον θέλει να τσεκάρει τη μουσική μας, έχουμε ανεβάσει όλα τα κομμάτια από το δεύτερο album μας “Siamese God” στο youtube για να είναι πιο εύκολο να τα ακούσει κάποιος αλλά και να τα ανεβάσει σε facebook, forum κτλ.

Μοιράστε τα ελεύθερα!

  1. Rainy pieces of hell
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/8/rLIDQ9tlu7g

  2. Soon
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/7/en8YqjgjxyU

  3. Lie before you sleep
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/6/6A6kSBGxEqA

  4. Flesh machines
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/5/J4ir7aDVslQ

  5. Siamese God
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/4/Ug60zJAZwws

  6. Inbetween
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/3/88Egn5VLS2k

  7. War/ning
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/2/RfVvcf1OhTE

  8. CMR
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/0/JNgfxSBCiTQ

  9. The lesson
    http://www.youtube.com/user/needband#p/u/1/I9xPEovNte8

Επίσης οι Karma Violens έχουν ανεβάσει 2 tracks από το album τους “Dormancy” που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό

Anima(l)

Christian lovers (made me do it)

Και τέλος ένα κομμάτι παίζει και από Full House Brew Crew

Να κάνουμε κι ένα ΒUMP γιατί έφτασαν οι μέρες!

Ελπίζω να σας δούμε όλους την Κυριακή στο 7 SINS!

Cheerz & beerz :smiley:

Δεν είχα απαντήσει εδώ? Ε οκ, εκτός απροόπτου θα είμαστε εκεί. 8)

Tha to timisoume to live!!!

Το χαζόψηνα να κατεβω, αλλά λίγο η ταλαιπωρια με τα κτελ, λίγο οι εργασίες που έχουν πλακώσει, άκυρο… κρίμα, γιατί θα λέει πολύ η κατάσταση.

Καλά να περάσετε όσοι πάτε!

Ε τι έγινε, κανείς δε θα πει?

[B]Full house brew[/B] crew πέτυχα από τη μέση και μετά, πολύ δεμένη μπάντα με καλή σκηνική παρουσία και ήχο. Παίζουν rock/metal με southern στοιχεία (πρόσεξα και κάποιες γκλαμ επιρροές). Ό,τι πρέπει για να πιεις τις μπύρες σου, νομίζω κι οι ίδιοι αυτό επιδιώκουν.
[B]
Κarma Violence[/B] εξίσου καλοί, στο γνωστό θρασοντεθομπλακ ύφος τους. Με τους Fear Factory ήταν λίγο καλύτεροι σε θέμα απόδοσης. Κάποια μικροπροβληματάκια στον ήχο δεν έλλειψαν. Φαίνονται και είναι έμπειρη μπάντα. Kάπου ανάμεσα στα δικά τους πέταξαν διασκευή Raining Blood, και μετά ένα medley[B]*[/B] με Freezing Moon (\m/) /Sabotage και κάτι άλλο που δεν έπιασα. Γενικώς χώσιμο πολύ, τουπα-τουπα όπως πρέπει και ξυλίκι. Παίξαν και το Death Is Symbolic που το χουν γράψει για τον Chuck κι έχει και ένα tribute ριφάκι που φέρνει σε Spirit Crusher στο σημείο μετά το σόλο. Και στο τέλος το χάος, με τη γκεστ εμφάνιση που έφεραν στη σκηνή και κάπου εκεί τα grind σκηνικά έδωσαν και πήραν! :lol::lol:

[B]*[/B]Κάπου εκεί εντόπισα και Almighty C να χτυπιέται σα χαζό στην πρώτη σειρά.:stuck_out_tongue:

[B]Νeed[/B] μετά στα γνωστά τους στάνταρ, πολύ καλή απόδοση, παρόλο που είχαν πάρα πολλά προβλήματα με τον ήχο, και φάνηκε πως σε στιγμές δεν άκουγαν σχεδόν τίποτα πάνω στη σκηνή. Ο οποίος ήχος έφτιαξε στα τελευταία 5 κομμάτια. Ντράμερ χταπόδι όπως πάντα, κιθαρίστας/μπασίστας ένα πράγμα και πολύ καλά δεύτερα από τον πληκτρά. Η φωνή του τραγουδιστή όχι πως έχασε πουθενά, αλλά μου φάνηκε εμφανώς κουρασμένη από τις πολλές εμφανίσεις της περιοδείας, πάντως ερμηνευτικά αρχηγός. Έπαιξαν τραγούδια και από τα 2 άλμπουμ. Προσωπικά στο ομώνυμο Siamese God και το Stroll of Choice καραγούσταρα. Συνεχίζοντας να δουλεύουν μεθοδικά, πιστεύω πως έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά ακόμα από δαύτους.

Γενικώς μια βραδιά της σκηνής όπως έπρεπε, με αρκετό και ωραίο κόσμο και ζεστό κλίμα. Μπράβο σε όλους, και έξτρα πόιντς για την ολοκλήρωση του show πριν τα τελευταία μετρό και τις φιλικές τιμές του merch stand.

Πινκς στους γνωστούς φορουμίτες που έδωσαν παρών.

Hey φιλος, στον Gigatron πηγαινε που ξαναγραψε στο φορουμ μετα απο πολλα χρονια…

Ωραιοι ησατσαν χθες, περασαμε πολυ καλα! Δεν μπορω να γραψω παραπανω τωρα ειμαι στη δουλεια.

Hail to Red Rum!:drunk:

:lol::lol::lol::lol:
ρε εγώ γιατί δεν είδα κανέναν σας???
(γιατί χτυπιόμουν σα χαζό στην πρώτη σειρά υποθέτω, ναι, ξέρω)
Ωραία τα’πε ο Red Rum, ήταν [I]όμορφα[/I], και πιο πολύ απ’όλα χαίρομαι που είχε κόσμο. Πολύ περισσότερο κόσμο από αρκετές ξένες συναυλίες. Είναι ωραίο να βλέπεις ελληνικά συγκροτήματα να χαίρουν τέτοιας υποδοχής.

Btw thumbs up στο guest τον Karma και στο θεϊκό crowdsurfing όπου 5 άτομα τον κράταγαν και τον έκαναν βόλτα γύρω-γύρω. έκλαιγα :roll:

Όλες οι μπάντες στάθηκαν άξια πάνω στα σανίδι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια λόγω του διαφορετικού ήχου της καθεμίας.

Ο ήχος πάντως γενικά ήταν το πολύ μέτριος με τα τύμπανα στους Karma να είναι ολίγον τι θαμμένα και το Γιάννη από Need να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου στην αρχή.

Thumbs up πάντως για το ωραίο κλίμα, αν και το κοινό θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ενεργητικό in my humble opinion.

ομολογω οτι αυτο ειναι πολυ ακυρο :roll: παντως για μενα ηταν με διαφορα η καλυτερη μπαντα οσον αφορα τις συνθεσεις. ωραιο ξυλο παιξαμε σε καρμα βαιολενς και νιντ δεν τρελαθηκα. τους ειχα δει στο ιδιο μερος πριν 3χρονια νομιζω και ηταν κλασεις ανωτεροι τοτε

E αφού το ομολογείς…