Νόμιζα ότι υπήρχε thread για το συγκεκριμένο αλλά ψάχνοντας προς τα πίσω δε βρήκα κάτι αν και έχει καιρό που έχει βγει. Όπως και να’χει είπα να το ξεθάψω μιας και το θυμήθηκα λόγω της συναυλίας των παιδιών την Κυριακή. Πολύ καλή κυκλοφορία στον ευρύτερο χώρο του “progressive” θα έλεγα…Όποιος γουστάρει απο Nevermore και Fates μέχρι Meshuggah και Psychotic θα’λεγα να το τσεκάρει.
Το myspace των παιδιών είναι το www.myspace.com/needband και παίζει και ένα άλλο που είναι ανεβασμένο όλο το album www.myspace.com/siamesegod
Rainy pieces of hell
Soon
Lie before you sleep
Flesh machines
Siamese God
Inbetween
War/ning
C.M.R.
The lesson
ps: για μένα προσώπικα είναι και μεγάλο credit που πήγανε και περιοδεία με τη μεγάλη μου αγάπη, το Jon Oliva 8)
Καλός δίσκος…στα περίπτερα δεν τον είδα πουθενά, αλλά τον είδα σε δισκάδικο του κέντρου, αλλά τώρα δεν θυμαμαι σε πιο, πριν κανα-δυο μήνες… κάποια στιγμή, σύντομα, θα αγοραστεί:):!:
Δεν ξέρω σε ποια περιοχή κινείσαι αλλά είχε γίνει ένα ψιλομπλέξιμο με τη διανομή στα περίπτερα και σε πολλές περιοχές δεν πήγε ποτέ…τώρα έχουν μαζευτεί βέβαια από τα περίπτερα οπότε μόνο σε δισκάδικα θα βρίσκεται πλέον
Στον Πειραιά και στο Κερατσίνι…μεγάλη μαγκιά με τα κλιπάκια στο youtube…τον άκουσα τον δίσκο δυο-τρεις φορές, και πια πάει για στάνταρ αγορά, απ’τα δισκάδικα του κέντρου προφανώς:):!:
Περάστε και μια βόλτα από [U]εδώ[/U] να δείτε σε αποκλειστικότητα νέο τους βίντεο, να ακούσετε / κατεβάσετε την εκδοχή της μπάντας στο “Jesus Saves” των Savatage και αν θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το “Siamese God”.
Την Παρασκευή και με τους Symphony X για να γουστάρουμε. 8)
Έχω να πω ότι τα παλικάρια τα αδίκησα, επειδή ποτέ δεν έκατσα να ακούσω κομμάτια τους. Αν και ένας φίλος μου drummer γνωρίζει τον δικό τους και μου τα είχε ψιλοπρήξει…ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. Τους είδα live με τους Symphony X. Θερμά συγχαρητήρια. Το album ΓΑΜΕΙ, έχει φάει λιώσιμο και το “Lie Before You Sleep” είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Συνεχίστε μάγκες…αναμένουμε νέο album!
Α, έπρεπε να είχατε φέρει merch στο live…