Neurosis, 3/7/2014, Fuzz Live Music Club

Γεμάτο το Fuzz… η πλειοψηφία μου φάνηκε είμασταν άντρες…κακό αυτό :stuck_out_tongue:
Η μπάντα όπως αναμενόταν έκανε καλά τη δουλειά της…αν και δεν επικοινώνησε ποτέ με το κοινό :stuck_out_tongue:
Να ευχαριστήσουμε και την διοργανώτρια εταιρία που μας σκέφτεται… το live τέλειωσε 00:14…
00:24 πέρναγε ο συρμός από καλλιθέα… οπότε είχαμε ευτυχώς 10 λεπτά για να πετάξουμε :stuck_out_tongue:

καποιοι νομιζαν οτι πηγαν Μπογκτζιλα

Ενταξει, κατι λεγανε.

ποια ήταν η μπάντα μετά τους u217;

Η επιδρομή της άγριας φυλής. Στο τέλος μας άφησαν μπουκάλα. Ένα κομματάκι ακόμα ρε παίδες…

Δεν περιγράφεται το τι βιώσαμε χθες.

Επειδή το είδα δεν μπορώ να το αγνοήσω.

[SPOILER][/SPOILER]

[B][SIZE=4]ΜΑΝΟΥΛΑ[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3] [SIZE=4]WTF?[/SIZE] [/SIZE][/B] [B][SIZE=4]15 ευρω στην Γερμανια, 35 εδω???[/SIZE][/B]

Πολύ λίγο οι Agnes Vein. Μόνο μισή ωρίτσα; Τα έσπασαν όλα.

Universe 217 επίσης καλοί. Γενικά όλο το πακέτο έδενε.

Neurosis είμαι σίγουρος ότι για πολλούς θα ήταν η καλύτερη συναυλία που βίωσαν ποτέ τους. Προσωπικά έμεινα για άλλη μία φορά άφωνος, αυτός ο συνδυασμός επιβλητικότητας-συναισθηματικότητας-άψογου ήχου-λιτής, αλλά δυναμικής, εμφάνισης ξεπερνάει ό,τι βλέπεις σε συναυλίες. Το set-list ήταν το κάτι άλλο -δεν το περίμενα. Ιδίως το μπάσιμο με “A sun that never sets” και “Locust star” ααααααααααααααααααα, δηλαδή σου παίρνουν την ψυχή με το καλημέρα. Κι ό,τι απόμεινε στο πήρανε με το “Stones from the sky”. Αχ, αυτή η ζεστασιά της φωνής του Von Till στην αρχή του “At the well”…

Υ.Γ. Ο Scott Kelly πρέπει να σταματήσει να τρώει.

Υ.Γ.2 Πορώθηκα με μπλουζάκι Discharge και μωβ μαλλί του Edwardson στα 40φεύγα. Γνήσιος πάνκης που οι συχνότητες του μπάσου του δεν υπάρχουν, επίσης τι μπασογραμμές έπιασε για λίγο στο τέλος του “Stones from the sky”;

Ακόμα χύνω…

[COLOR=#333333][FONT=Helvetica][B]People in Berlin: We will be playing at exactly 21:00 tonight at the Astra so get here early. Only 15 euros.[/B]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Helvetica]Head Cleaner[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Helvetica]sorry, but the sound was awful. never saw and heard such a shitty neurosis show. everything was distorted the clean guitars sounded like they would be played through a defect iphone. sorry this was pain in the ear.

XOXOXO[/FONT][/COLOR]

τουλάχιστον εμάς ήταν κρούσταλλο ο ήχος…

Μεγάλη η χάρη του.

Συγγνώμη, υπάρχει κάποιου είδος κόντρα μεταξύ βερολίνου και αθήνας;

Δηλαδή τι; Έγραψε ένας άκυρος στο facebook για το ότι ο ήχος “ηταν σαν να έβγαινε από άι φον” και το χάψατε; Νικήσαμε δηλαδή; Βάλαμε γκολάκι και γουστάρουμε που τα 15 του βερολίνου δεν άξιζαν και εμείς με τα 30 πήραμε όλο το πακέτο; Δεν ξέρουν στο βερολίνο και ξέρουμε εμείς; Ανταποκρίσεις σε λάιβ βερολινου εξ φέισμπουκ λοιπόν.

Επίσης προς τι η θεοποίση του -ξέρουμε ποιου- για το λάιβ; Μπράβο στο παιδί για ότι έκανε και για όλους που το τρέξανε και όλους μας που το στηρίξαμε, αλλά δεν χρειάζεται τέτοιο μπάσιμο. Δε νομιζω να χρειάζεται υποστηρικτές για ένα λάιβ που όλοι γνωρίζαμε τους λόγους της τιμής και της καθυστέρησης του.

Είναι πολλές οι ερωτήσεις και ο παροπιδισμός δεν τις απαντάει.

Peace.

Στην Αθήνα μαζέψαμε τα κομμάτια μας και φύγαμε μετά το Stones from the Sky… εικόνες και συναισθήματα που δεν πρόκειται να ξεχαστούν… μου έτρεχαν τα σάλια με όλες τις μπλούζες μετά αλλά τελικά αρκέστηκα σε μία :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[/SPOILER]
ναα κ ο τύπος που κοπανιόταν σχεδόν σε όλα τα τραγούδια :stuck_out_tongue:

Οι Sun Of Nothing, οι Allochiria, οι Sadhus και πολλοί άλλοι ήταν εκεί.

Σοβαρά τώρα;

Γιατί, δεν ήταν;

[I]κι ήταν όλοι τους εκεί η Σοφία κι ο Σταμάτης, Πάνος, Στάθης και Καιτούλα κι ο χαλίφης της Βαγδάτης.[/I]

ήμουν κι εγώ εκεί