Neurosis, 3/7/2014, Fuzz Live Music Club

ωωω μλκ μου, η παραπληροφόρηση η ίδια… error error, κράσαρε το bot… :stuck_out_tongue:

sorry guys…

Ή σε παίρνει κάποιος με αυτοκίνητο μέχρι κάπου :).

καλα ναι για περπατημα παει η φαση.Αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει βραδινο λεωφορειο που περναει απο πειραιως.Τι αριθμο εχει?

Βλεπω τα πιο προσφατα τους σετλιστ και μου σηκωνεται λιγο.
3 μερες ακομα γαμω :’)

Η το ποδαράτο μέχρι γκάζι ή πρώτο 500 προς κηφησσια (γυρω στη μιαμιση περναει απο εκει) που περνάει κοντά από τη στάση του τρένου για σύνταγμα/ ομόνοια.

Ηγηκεν η ώρα. Έχω ενθουσιαστεί τόσο που έχω πάρει σβάρνα τα ποστς και γράφω μετά απο 2 χρόνια.
Όσο για τα σετλιστς, ααχ.

[SPOILER]

ήγγικεν;[/SPOILER]

Δυστυχως δεν θα ερθω γιατι με το προγραμμα μου τον τελευταιο καιρο δεν προλαβα να ακουσω ολους τους δισκους τους, μονο οτι εχω ακουσει απο παλια και δεν δινω 35 ευρω απλα για την φαση. Ειναι ιδιαιτερη μπαντα και θεωρω οτι πρεπει να εχεις “βιωσει” και “χωνεψει” την μουσικη και την ατμοσφαιρα τους και μετα να πας στο live. Καποια στιγμη που θα τα εχω ακουσει ολα και θα εχω ψαχτει με την μπαντα ευχομαι να καταφερω να τους δω. Καλα να περασετε οσοι πατε.

Δίνω online ticket από το viva , 32e όσο αγοράστηκε δηλαδή.

και εγώ στην ίδια φάση είμαι, αλλά αν ήμουν Αθήνα και δεν έπρεπε να δώσω άλλα 35 για πήγαινε-έλα, θα πήγαινα καρφωτός στη συναυλία. δε νομίζω να υπάρξει άλλη ευκαιρία

Δίνεται εισιτήριο στην τιμή προπώλησης (35). Πμ ή τηλέφωνο για όποιον με ξέρει φυσικά.

Ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων λογικά δεν ξέρουμε…

Το αυριανό πρόγραμμα:

doors open / 19.30

Agnes Vein / 20.30

Universe217 / 21.30

Neurosis / 22.30 (το set διαρκεί περίπου 2 ώρες)

λογικά θα έχω 1 ή 2 εισιτήρια, 32άρια, από φίλους που τελικά δεν.
όποιος ψήνεται να γλιτώσει ένα 6ευρω…

Το live ειναι sold out?θα το αποφασισω τελευταια στιγμη αν θα παω τυπου 7-7:30 και πονταρω στο αν θα χει tickets στο fuzz επιτοπου

φίλε εγώ ενδιαφέρομαι για εισητήριο. το έχεις ακόμα διαθέσιμο?

ρε kaloua σοβαρα…πως γινεται να εχεις ΠΑΝΤΑ εισιτηρια για οποιαδηποτε συναυλια;

κλέβω μπλοκάκια… :stuck_out_tongue:
είμαι ο λαρτζ που αγοράζω στη φθηνή προπώληση για την παρέα μου και τους αφήνω να αποφασίσουν τελευταία στιγμή αν θα έρθουν ή όχι…

Risky… να’σαι στο νου μου τότε :wink:

Έχω ένα τίκετ διαθέσιμο. Το αφήνω κάτω από τριαντάευρω.

Τι ζησαμε αποψε!