+1111
Κατά τα άλλα και επειδή ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα μαζέψω λεφτα για εξωτερικό + το ότι δεν θα σπαταλήσω λεφτά σε κάποια άλλη ακριβή συναυλία, θα κάνω γαργαρα και θα πάω.
+1111
Κατά τα άλλα και επειδή ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα μαζέψω λεφτα για εξωτερικό + το ότι δεν θα σπαταλήσω λεφτά σε κάποια άλλη ακριβή συναυλία, θα κάνω γαργαρα και θα πάω.
Απο το Temples Festival που θα παιξουν οι Neurosis:
Please be advised - Neurosis will be extremely loud. Forewarned is forearmed.
Η αληθεια ειναι πως ο ηχος των Neurosis ειναι εξωπραγματικα καλος. Αμα δεν ηταν η συναυλια των Neubauten βεβαια (στην οποια τα παντα ακουγονταν κρυσταλλο) θα ειχα σοβαρες αμφιβολιες για το αν μπορουν να βγαλουν καλο ηχο στο Fuzz.
σε πολλές χώρες βέβαια το να δίνει δωρεάν ωτοασπίδες το venue/festival είναι απλά αυτονόητο
add Swans to that.
2 γεμάτες ώρες έπαιξαν στο Temples φεστ, μπορούμε να ελπίζουμε σε αντίστοιχη διάρκεια και εδώ.
Επειδή κάποιoi μας ενημέρωσαν πως [COLOR=#333333]στις αγαπημένες μας μπάντες κάνουμε γαργάρα τα κακώς κείμενα των συναυλιακών δεδομένων αλλά αλλού πετάμε διαδικτυακές φωτιές, αν θέλουν ας μπουν να τσεκάρουν τι είχε παιχτεί εδώ
Δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν πως το εισιτήριο είναι φθηνό. Αυτό που τόνισα είναι πως όποιος αντιλαμβάνεται τι θα πάει να δει, μπορεί να τα μαζέψει και να τα δώσει. O πραγματικός οπορτουνισμός και καιροσκοπισμός είναι και και να πετάς φανφάρες πως το εισιτήριο είναι ακριβό, να κράζεις και λίγο διοργανωτή, και να επιλέγεις να τα σκάσεις και να παρευρίσκεσαι στη συναυλία. [/COLOR][COLOR=#333333]Όποιος έχει ούμπαλα, κράζει για την τιμή του εισιτηρίου, διαμαρτύρεται για τους διοργανωτές ή στους διοργανωτές, και αποφασίζει να απέχει από ή να μποϋκοτάρει τη συναυλία. Έλα να βλέπω φουσκωμένα παντελόνια [/COLOR]
Επίσης πουθενά δεν είπα πως οι Neurosis είναι ανώτεροι ως μπάντα. Οι Νeurosis είναι ανώτεροι από μπάντα. Όπως οι Μelvins, οι Godflesh, οι Swans, οι Current93 και διάφοροι άλλοι (δε συνεχίζω γιατί είναι μάταιο), είναι κάτι διαφορετικό. Είναι όραμα. Όποιος δεν το πιάνει, με γεια του με χαρά του, αλλά δε θα κάτσω να του το δείξω εγώ. Τα σχεδόν 30 χρόνια ύπαρξης και μουσικής συνεισφοράς που κλείνουν οι συγκεκριμένοι κύριοι, μιλούν από μόνα τους.
Φανφάρες από την “ξεφτίλα τιμή” πλευρά κανένας δεν πέταξε. Ούτε καν γκρίνια, θα έλεγα εγώ. Μία απλή ανάγνωση του thread το αποδεικνύει αυτό. Ήπια παρατήρηση της υπέρογκης τιμής και η διαπίστωση ότι “τι θα κάνουμε, κάπως θα τα μαζέψουμε”. Από την αντίπερα όχθη, βέβαια, “τζιζ! Κακό να μιλάς για τόσα πεζά πράγματα όπως η τιμή του εισιτηρίου όταν παίζει κάτι παραπάνω από μουσική, οι θεοί Neurosis!”. Oh, really?
Από εκεί και πέρα, ό,τι λέγεται για μποϋκοτάζ και αποχή από τη συναυλία είναι να 'χουμε να λέμε. Όποιος τυχαίνει να έχει τα φράγκα ή να μπορεί να τα μαζέψει μέχρι τότε, θα το κάνει, αυτό δεν τον απαγορεύει να πει ό,τι θέλει για την τιμή.
Και, φυσικά, ό,τι λέγεται για μπάντες όπως Neurosis, Swans κλπ. κλπ., ό,τι λέγεται περί οράματος το οποίο κάποιοι τυχεροί το πιάνουν και κάποιοι άτυχοι όχι, συνεχίζει να μου φαίνεται γραφικό, απεχθές και αστείο.
Πήρα το 32άρι, Θεσσαλονίκη, Public.
Πιο κοντά στην εκπλήρωση του απωθημένου.
Universe217 και Agnes Vein τα opening acts αντί για Corrections House!
:!:
Εξαιρετικα νεα.
και νόμιζα ότι απλά προστέθηκαν οι agnes vein και χάρηκα.
btw, απ’ότι βλέπω τα 32άρια έχουν φύγει.
τσίμπησα και γω από public θεσ/νικης, 35άρι.
\μ/
Υπάρχει περίπτωση να είναι sold out?
διόλου απίθανο.
Ελπίζω να μην γίνει καμια μαλακία. Σκεφτείτε και εμάς που δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε εδώ ή unida (γαμώ τον μεσαίωνα μου δλδ)
Σχετικο/ασχετο.Απο το γαμημενο το Fuzz πως γυρνας ή τουλαχιστον πας κεντρο αφου τελειωσει το λαιβ?Ηλεκτρικο εχει μεχρι τις 12-12.30 και το λαιβ αποκλειεται να τελειωσει τοσο νωρις.
λεωφορειάκι την πειραιώς όοοολη επάνω… γίνεται ακόμα και με τα πόδια, με παρέα και υπομονή…
Ή και με τα πόδια μέχρι γκάζι -δλδ μέχρι ένα σημείο της πειραιώς, όχι όλη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.
ισχύει. και πέφτει και παρασκευή που το μετρό θα’ναι μέχρι πιο αργά.
Ποιό πέφτει Παρασκευή ρε παιδιά; Για ξανακοιτάξτε τα καλεντάρια σας…