Γύρισα κι εγώ απ’ το Μιλάνο και νιώθω σαν τους μουσουλμάνους που πάνε στη Μέκκα και προσκυνάνε. 'Ιδιο set-list με αυτό που post-αρε ο eNick παραπάνω, η καλύτερη και πιο έντονη συναυλία που έχω δει ποτέ μου, και σκεφτείτε ότι δεν έπαιξαν καν τα αγαπημένα μου κομμάτια.
Παιδιά, είναι απίστευτο, όποιος είναι fan τους πρέπει οποσδήποτε να τους δει, είναι άλλη φάση.
Και πολύ ευχαριστημένος απ΄την οργάνωση εκεί, ήχος, ωράριο τα πάντα ρολόι, καμία σχέση με το Ελλαδιστάν.
Μου εκαναν εντυπωση τα σχολια στο αλλο θρεντ σχετικα με το Times of Grace…
Πως ειναι δυνατον ενα αλμπουμ με διαμαντια οπως το Under the Surface, Belief, End of Harvest να περναει στο ντουκου
Νταξ το Through Silver in Blood ειναι η κορυφη, αλλα αυτο που μου αρεσει με τους Neurosis ειναι το οτι καθε αλμπουμ ειναι διαφορετικο και εξελιχθηκαν απιστευτα μεσα στα χρονια.
Επ σας επιασα @eviL sorry που ξεχασα να σε κανω mention, εσυ μου ειχες προτεινει το αλμπουμ. Ελπιζω να σου αρεσε το Diva Futura που ειχα προτεινει στο exchange τοτε.
Συνηθως οταν καποια μπαντα δεν μου αρεσει δεν γραφω στο θρεντ της για να μην γινομαι ο party pooper, αλλα ας γραψω εδω λοιπον για τους Neurosis πως δεν μου αρεσει το στυλ τους, δεν ειναι θεμα συνθεσεων. Δεν ξερω πως ακριβως λεγεται το μουσικο στυλ τους, ισως sludge/post metal? Με λιγο απο sabbath και doom metal σε καποια ριφ? Και κατι επιρροες απο hardcore? Ας γραψει καποιος πιο ειδικος, νομιζω πως δεν ειναι για εμενα αυτο το στυλ.
Souls at zero
A sun that never sets
The eye of every storm
Through silver in blood
Και μετά “Times of grace”. Καθόλου κακός δίσκος -απεναντίας, μάλιστα. Απλά τα άλλα τα γουστάρω περισσότερο.
Εκεί είσαι, τουλάχιστον από το “Enemy of the sun” κι έπειτα.
Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις μία και το “Souls at zero” που δεν έχει καμία σχέση (θα τολμήσω να πω) με τη μετέπειτα πορεία τους, έχει πολύ πιο βατές δομές και πιο απλοϊκά (μα εθιστικά) riff και ιδέες, και κατά τη γνώμη μου στέκεται αρκετά ξεχωριστά μέσα στη συνολική πορεία των Neurosis.
Να τολμήσω να πω ότι είναι από τις καλύτερες ανακοινώσεις μπάντας που έχω διαβάσει για τέτοια περιστατικά; Με μία διστακτικότητα το λέω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πια τι γίνεται, αλλά με αυτά που έχω μάθει μέχρι τώρα, ναι, θα μπορούσα να το πω.