Nevermore live in Greece 27-28/5/2010

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΔΑΡΑΤΗ ΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΘΕΝΣ ΧΑΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ 2 ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΕΒΕΡΜΟΡ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

ΦΙΛΙΚΑ
ΤΑΣΟΣ

κανα βιντεακι εχει ανεβει απο θεσσαλονικι??
οσοι εχετε ανεβαστε!!!

Χαζομάρες λες κι εσύ, γαμώ τις δεκαετίες ήταν και τα 80ς.

Δεν ειδα τους Nevermore οταν ακουγα σαν τρελος και τωρα δεν με ψηνουν.

Γελανε και οι πετρες ! Ειπαμε θεοι οι Nevermore αλλα στα 80’s μονο το
ευαγγελιο των riffs ονοματι Bonded By Blood να ειχε βγει παλι το επιχειρημα σου
θα ητο αναληθες !

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΝ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΙΣΑ ΙΣΑ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΨΥΧΗ;

Και ψυχή και Ψ.Χ. έχουν, μην ανησυχείς.

ΑΠΛΑ ΡΕ ΣΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΡΑΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ 80Σ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΣΝΤ ΕΡΘ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ;
ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ, ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΩ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ;
ΟΙ ΝΕΒΕΡΜΟΡ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΟΙ ΤΡΙΒΙΟΥΜ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΟΙ ΧΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΟΙ ΜΑΣΙΝ ΧΕΝΤ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΜΤΑΡΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟ ΜΟΡΙΟ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΙΓΚ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΕΥΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΜΠΑΡΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
ΟΙ ΝΕΒΕΡΜΟΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

ΑΥΤΑ
ΤΑΣΟΣ

καλα μην το παρακανεις κι’ολας… γουσταρεις nevermore κ μαγκια σου να τους υπερασπιζεσαι αλλα μη λεμε κ υπερβολες…

αν ειναι τοσο μεγαλη μπαντα γιατι παιζει σε χωρο 1000 ατομων???
νταξει ουτε εγω γουσταρω metallica, slayer κ λοιπους thrashαδες αλλα αναγνωριζω τη συμβολη κ την αξια τους…

Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ρε ψηλέ πλάκα μας κάνεις;; Αν αρχίσουμε να απαριθμούμε το τι βγήκε στα 80’s δεν θα έχουμε τελειωμό.

Τώρα αν εσύ γουστάρεις πιο πολύ τις νέες μπάντες μαγκιά σου και μπράβο. Άλλωστε το θέμα αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο πριν το ανοίξουμε το στοματάκι μας ε;; :wink:

στανταρ fake,δε παιζει

Με favourite bands ‘’ Nevermore, Iced Earth, Trivium ‘’ , oχι 28 , ουτε 8 δεν ειναι.
Οχι οτι εχει σημασια ποτε γεννηθηκε, αλλα να μην πουλαει παπατζιλικι και αρλουμπες σαν αυτα τα ανεκδιηγητα που γραφει περι 80’s.

απο το ενα ακρο στο αλλο ρε πουστη. ναι οκ εχουν φαει προωθηση απο χαμερ, ναι δεν ειναι η μπανταρα της 20ετιας, αλλα εστω σ’αυτο που παιζουν, οπως κι αν θελει να το χαρακτηρισει ο καθενας, εχουν βγαλει δυνατους δισκους.

Ρε Βάκη τράβα άκου Φέλα Κούτι, άμπαλε. Σιγά μη βγάλανε δυνατούς δίσκους τα media darlings να πούμε. Έλεος πια με τα πρόβατα του χάμερ. Ξεκολλάτε.

ασε τον φελα, αυτος γαμαει ολο το μεταλ μονος του

Αρχίδια κάνει

και τη gaga μαζι

Να πω και εγω τη γνωμη μου για την χθεσινη συναυλια.Δεν ειναι η καλυτερη μπαντα του πλανητη,αλλα σ αυτο που κανουν ειναι πολυ καλοι.Μπορει λοιπον να παρελειψαν αρκετα απο dreaming neon black και politics κ ο warrel να το χανε που και που αλλα μετα μιαμιση ωρα τρελου χτυπηματος,με τη φωνη κλειστη σημερα και την μεση μου να με τρελαινει,μετα απο ενα narcosynthesis και seven tongues(ολεθρος) και enemies of reality εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.Περασα πολυ καλα και αυτο μετραει για εμενα…

ααααα και τα καινουργια ακουγονται μια χαρα…

κουκουρουκου ο warell ετσι…μάλλον το έριξε ξανά στις αμαρτίες.
Ενω απο απόδοση γαμησαν κάτι μου έλειψε σήμερα…ισως λίγο διάθεση παραπάνω…
over and out…

Γράψε το σετλιστ αν σου είναι εύκολο ρε φυλλαράκι.

Γαμάτη συναυλία! Πολύ true! Αλλά ο Dane πρέπει να ήταν κόκκαλο. Το σετλιστ ήταν το ίδιο με της Θεσσαλονίκης, δηλαδή 15 κομμάτια περίπου μιάμιση ώρα.