Nevermore live in Greece 27-28/5/2010

ποιοι πηρανε αυτογραφο απο αυτον? επειδη παιζει στους morenevermore?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. παντα ηταν, ειναι και θα ειναι μια μπαντα των media και ειδικα του ελληνικου metal hammer. συγνωμη αν πικραινω καποιους αλλα αυτη ειναι η αληθεια. ε ρε SANCTUARY που χρειαζεστε(και εγω μεσα).:metal:

Θα έλεγα ότι είσαι αστείος αλλά έχει παλιώσει.

Manipulate the mediaaa

Που ησουν εσυ τοσο καιρο ρε μεγαλε ??!!! :thumbup::bow::thumbup:

οκ, μπορει να συμφωνω και εγω μαζι σου, μου αρεσει παρα πολυ να κανω πλακες:D
μπορω να σου κανω μια σημαντικη ερωτηση?
τι μουσικη παιζουν οι nevermore?
σε παρακαλω μην μου πεις οτι ανηκουν στον εννιαιο μεταλλικο ηχο των 00s.
please…οχι…

Pop

Glam rock δεν είναι;;; :-k

Μην είσαι άσχετος, pop με χαριτωμένες πινελιές από soul.

Αααα σόρρυ, είναι που ακούω μόνο true music και δεν τα ξέρω καλά αυτά.

Από Το Dead Heart και μετά έβαλλαν και λίγο EBM μέσα και απογοήτευσαν τους Hardcore Fans

sorry που το καναμε off topic, αλλα αν θελει καποιος να μου επιτεθει, μπορει να μου στειλει pm. sorry για ακομα μια φορα:metal:

τελικα θα τους δω σημερα…
κερδισα προσκληση…!:smiley:

Δεν έχει Sorry ρε Phil, απόψεις είναι όλα αλλά άμα τις στηρίζεις σε μαλακίες τέτοιες απαντήσεις θα εισπράξεις

Ο Ατιιλας λοιπον βγηκε εξω μαζι με το λουμις…Οπως ειναι λογικο ολοι οσοι ειμασταν μαζεμενοι εκει τρεξαμε πανω στο λουμις…ε αυτος καθοταν και κοιτουσε σα μαλακας και τον εβλεπες λιγο αμηχανο…κριμα ειναι το παιδι, τοσο καλος ηταν στο λαιβ, πηγαμε και του ζητησαμε αυτογραφα και φοτοζ για να χαρει λιγο κ αυτος. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ???

πω παιδες η συναυλεια ηταν ΓΑΜΑΤΗ…
ο warrel μορφη ο loomis θεος…!!!μονο για να τον βλεπεις να χτυπιεται με αυτο το αρχοντικο στυλ αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου…!!
το σετ-λιστ πολυ καλο αν και θα μπορουσαν να παιξουν παραπανω(αλλα δε θα αντεχαμε εμεις)
μεσα στο πιτ ολη την ωρα και καλυτερη στιγμη της βραδιας το the seven tongues of god…ΠΟΛΕΜΟΣ
ο ηχος ηταν μια χαρα ο attila πολυ καλος και στο τελευταιο τραγουδι με θυμαμαι να παρακαλαω να τελειωσει η συναυλεια για να κατσω καπου αφου ο αυχενας ειχε φυγει…

ρε ειναι θεοι ρεεεε!!!

+1 σε αυτα. Δυστηχως δεν προλαβα να κατσω για αυτογραφα γιατι επρεπε να προλαβουμε τα λεωφορεια της επιστροφης που εφυγαν στο δευτερολεπτο. Νταξει αξιζε και με το παραπανω ομως τελικα ( και το εισητηριο ηταν σχετικα φθηνο) >Σημερα ουτε να κουνηθω μπορω ουτε να μιλησω

κριμα σε αυτους που το εχασαν και θα το χασουν,οσο για το σετλιστ μπορει να μην ηταν τιποτα τρομερο η να ειχαν καμια μεγαλη εκπληξη αλλα ολοι κολοχτυπιοντουσταν επι μιαμιση ωρα και ηταν απλα καλο,αξιζαν και με το παραπανω τα 25 ευρα και oi Rex mundi ηταν αξιοπρεποτατοι

Υ.Γξερει κανεις καμια αισθισιακη μασερ,με εναμιση μετρο ποδι,φυσικο μπαλανοηδες στηθος και τρυφερα χερακια για να τρυψει τον ζουμερο σβερκο μου?
οπιος μου βρει καμια τετια κερναω κουτακι μπυρα απο το περιπτερο

Για πείτε μία ποια ΜΜΜ βολεύουν από κέντρο για το fuzz?

Και αν θα έχει εισητήρια στην είσοδο…

EIΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΜΕ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ. ENEMIES OF REALITY ΟΙ SANCTUARY, Δ Ε Ν ΕΙΧΑΝ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΜΙΝΤΙΑ ΟΙ ΝΕΒΕΡΜΟΡ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΤΑΡΑ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ… ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΤΑΣΟΣ

049 απο ομονοια…
και δεν ξερω τι παιζει με ηλεκτρικο…
ουτε με tickets…