Nevermore live in Greece 27-28/5/2010

Συμφωνώ για τα ελάχιστα (2) μόλις τραγούδια απο Dreaming και Politics. Και αυτό το ντεμπούτο τους πια, γιατί το ¨φτύνουν¨ τόσο; Πάντως τα καινούργια τραγούδια, με την απλή heavy δομή τους αποδίδονται πολύ καλά ζωντανά, το δε ομώνυμο είναι έπος.

Και γαμω το λαιβ…μου αρεσαν πιο πολυ απο την πρωτη φορα που τους ειδα.ικανοποιητικο το σετλιστ…Καλο τυπακι ο Αττιλας! Μεχρι και εξω,μετα το λαιβ που μοιραζε αυτογραφα, γελουσε!!

ABSOLUTE CHAOS

ΚΟΦΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΙΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Το λάηβ γάμησε. Μιάμιση ώρα, 2 ανκορ, INSIDE FOUR WALLS, SEVEN TONGUES OF GOD, NARCOSYNTHESIS. ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Ο Γουώρελ όντως σε κάποιες φάσεις ζοριζόταν στη φωνή. Ο Αττίλα πέρα από ΚΟΥΚΛΟΣ ήταν γαμάτο τυπάκι και χαμογελούσε συνέχεια. Ξύλο seven tongues και ο Αττίλα να χαμογελάει. Για τους άλλους βαριέμαι να πω, ο Σέπαρντ ούτως ή άλλως δε με τρελαίνει παικτικά αλλά νταξει.

Για το ανκορ που λένε κάποιοι, εγώ προσωπικά χάρηκα που φύγανε 2 φορές απ’ τη σκηνή για να επιστρέψουν 20’’ αργότερα γιατί δεν την πάλευα, ήθελα να πάρω λίγες ανάσες. Όσοι δεν ήρθατε πιο καλά κλάψτε και αφήστε τα “αχ γλίτωσα τα εβράκια μου” γιατί σας βλέπω ότι κλαίτε.

Στο τέλος αγκαλιάσαμε όλη την μπάντα, δώσαν αφτόγραφα, πολλά αφτόγραφα (εγώ δεν μπορούσα να πάω, ήμανε κομμάτια και απλά τους κοίταζα από μακριά), γενικά παλικάρια όλοι. Ο Λούμις μόλις ήρθε κοντά μας έμεινα λίγο μαλάκας γιατί είναι σα φάντασμα. Και άλλα πολλά, βαριέμαι να γράψω.

Τη φάση που μας έπαιρνε βίντεο και μας έβαλε να μιλήσουμε για 2 δευτερόλεπτα με την αδερφή του την εκλαμβάνετε ως βαρεμάρα και προτείνετε να σταματήσουν; Γιατί;! Δείχνει ασέβεια ή κάτι άλλο; Τι να πω.

αχ γλίτωσα τα εβράκια μου! :stuck_out_tongue:

EIMAI ΤΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δεν υπαρχεις! :lol:

αυριο ελπιζω να βρει κολλητος εισητηρια γιατι θα μαστε 3 μαντραχαλαιοι…

ηδη διαλυσα τα λιρικς αποψε…μιλαμε για ποιηση…!

ελπιζω στο παρειστικο κλιμα και να ακουμε κιθαρα …

ολα τα αλλα θα ερθουν!

αρκει να μην τους ξενυχτησατε εκει πανω! :smiley:

Το καλυτερο ηταν το τελος

Thank you Thessaloniki, we will see you again in the world wide The Obsidian Conspiracy tour.

Η ειχε παρει υπερβολικη κοκα ο Warrel η σημαινει οτι θα ξαναερθουν συντομα:p

Όχι, πήγαν για νανάκια, ο Van νύσταζε.

Σαγκραθ να για σένα, μια ΜΟΥΤΖΑ για την κόκα. Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

νο φραγκα αρα ουτε τωρα θα τους δουμε (οπως και με Ντυλαν και Ζαν Μισελ Ζαρ:()-
πλακωσαν και τα διαβασματα…

Τουλαχιστον ελπιζω να ξαναρθουν - μας ειναι τακτικοι αυτοι…(εκτος απο φτηνοι κ μπανταρα)

αιντε καλα να περασετε αυριο παιδες

Έχεις humor :slight_smile:

Βασικά κρυάδες γράφω αλλά νταξ :Ρ

Ξανάκανα λογκιν γιατί είμαι ηλίθια (λολ αυτό ισχύει ακόμα κι έτσι) που ξέχασα να αναφέρω το γαμάτο σαπορτ. Rex Mundi. Τσεκ δεμ αουτ.

Αχαχαχαχ τώρα το είδα αυτό. Κλαις και το ξες!!!

Ω ναι.
Την επόμενη φορά βλέπουμε αν θα μαστε μέσα.

Την επομενη φορα που θα παιζει και λιγο σαλιο θα παμε αγκαζε. :smiley:

Βεβαίως.
Δεν πήγα γιατί η φάση βρωμούσε Lost τον Οκτώβρη.
80 λεπτά με το ζόρι, χασμουρητό στα νέα κομμάτια.

Δεν βαριέσαι, εμείς να μαστε καλά.
Θα ξανάρθουν.

+1000
Ακριβως αυτην την παρομοιωση ειχα στο μυαλο μου. Λοστ τον Οκτωβρη με 80 με το ζορι και να περιμενω να τελειωσουν τα καινουργια να ακουσουμε κανα κομματι της προκοπης.

Ρε άμπαλοι πάντα τόσο πάιζουν οι Lost!!! Aπό το 97 που τους βλέπω 80 λεπτά μαξιμουμ.
Όσο για σήμερα, δεν άντεξα και το είδα το σετλιστ και ειναι ΟΚ αλλά θα μπορούσαν να παίξουν και τίποτα παραπάνω από τα παλιά. Άντε καλά να περάσουμε!

Βάλε την κασέτα. Πάτα πλέη. Οκεη σε έπεισες; Βγάλτην τώρα.

Οκ να μην το ψήνεις να έρθεις για τον α,β λόγο αλλά το να εκφέρεις και άποψη ότι γλίτωσες τα λεφτά σου ενώ δεν ήσουν εκεί κι ενώ όλοι όσοι πήγαν λένε ότι το λάηβ ήταν πολύ καλό, πάει πολύ. Βάλε λίγο μέτρο Λεμπεσκ.

Ναι αλλα τον Οκτωβρη το κανανε σκετη αγκαρια! Σιγουρα η χειροτερη απο τις 4 φορες που τους εχω δει…! :frowning: Και τα καινουργια τσαμπα χωρο επιαναν (για μενα).

Μην ασχολειστε ρε με την δεχτερ την γκρουπι.

Εμεις τα γλιτωσαμε! :stuck_out_tongue:

Ντάξει, πρώτον θα μπορούσε νάχει 2 κομμάτια ακόμα, δεύτερον θα μπορούσαν ίσως να βγάλουν αυτα τα χιλιοπαιγμένα Beyond Within, Inside Four Walls και River Dragon και τσακ, να τα 5 κομμάτια από τα 4 πρώτα (μην ξεχνάμε το ΕΡ) που λείπανε (πχ. Sanity Assassin, Optimist Or Pessimist, Passenger, Dreaming Neon Black και Poison Godmachine λέω εγώ τώρα).

Aka ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ!!!

Εμένα μου άρεσαν τα καινούρια, αλλά ΟΚ αυτό έλειπε κιόλας αφού είμαι δηλωμένο φανμποϋ!:stuck_out_tongue:

Ενα Sanity Assassin το θέλω κι εγώ ρε γαμώτο για σήμερα ή ένα Poison Godmachine :frowning: