εχει περασει τα 35 νομιζω οποτε θα εχει οριμασει λολ:lol::lol:
εχει κανενας καμια ιδεα τι θα παιξουν στην συναβλια?
και επισης υπαρχει καμια playlist απο προηγουμενες συναβλιες?
Τσίμπησα χτες εισιτηριάκι για Θεσσαλονίκη και τελικά η τιμή για μας εδώ πάνω είναι 25 ευρώ.
Εσυ καλα εισαι. Εγω τι να πω που θα ξεκινησω απο Ναυπακτο για Αθηνα και θα γυρισω την ιδια μερα(νυχτα δηλαδη)
Και με μια τετοια κινηση αρχιζω να το σκεφτομαι να τους δω Θεσσαλονικη αντι για Λονδινο (που παλι εχουν πιο χαμηλο εισητηριο, 21 ευρω).
FIXED.
Ολοι εκει,για χοντρα γουστα.
Και το support,AΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ.
Επειδή θα ανέβαινα Σαλόνικα για Bolt Thrower λέω να δω και τους Nevermore πάνω.Για να μην γίνει σκότωμα το ταξίδι…Να αράξω και λίγες μέρες.Επειδή δεν έχω ιδέα για τον χώρο που παίζουν πάνω,υπάρχει περίπτωση να γίνει sold out?Επίσης, αν υπάρχει κάποιο φιλότιμο παιδί, που μπορεί να μου πάρει εισιτήριο και να βρεθούμε πάνω για να δώσω και τα λεφτά θα το εκτιμούσα.Αν θέλει κάποιος, ας στείλει ένα pm να κανονίσουμε.
Μόλις το τσίμπησα κι εγώ, τα λέμε στο Fuzz! Γελοίοι φτιάξτε τον κλιματισμό, θα ψοφήσουμε εκεί μέσα!
Setlist απο Βελγιο, 16 Μαη:
1. Beyond Within
2. The River Dragon Has Come
3. Your Poison Throne
4. Born
5. Emptiness Unobstructed
6. Inside Four Walls
7. The Seven Tongues Of God
8. The Termination Proclamation
9. This Godless Endeavor
10. The Heart Collector
11. The Obsidian Conspiracy
Encore:
12. Enemies Of Reality
Φεστιβάλ ήταν?
Οχι, απο οτι ειδα ηταν headliners και ειχαν μαζι τους death angel κι αλλο ενα συγκροτημα…ισως σε μας που θα χουν ενα σαππορτ να παιξουν περισσοτερα, αλλα δυστυχως δεν το νομιζω…
Το ίδιο setlist είχαν και στο Λονδίνο, στο οποίο έπαιξαν 2 μέρες μετά. Γιατί τόσο λίγα;
Τραγικό.
κραταει φωνη για τα Sanctuary μπαχαχαχ
Aυτα με το ζορι βγαζουν μια ωρα ρε πουστη μ…
Ελα ντε δεν έχω πάρει ακόμα εισιτήριο και το σκέφτομαι. Κανονικά μπάντα με τόσα cd έπρεπε να παίζει τουλάχιστον 2ωρο
αμα ηταν με τα cd μερικες μπαντες θα παιζαν 5 μερες…!
παντως σαν να λειπουν καναδυο κομματια :-k
Δεν αμφιβάλλουμε ότι η μουσική των Nevermore είναι απαιτητική, δε λέω πχ να σκίζει το λαρύγγι του για κάνα 2ωρο ο Dane, αλλά 16 τραγούδια πιστεύω άνετα τα είχαν.
αν έπαιζαν 16 κομμάτια θα έφταναν το 1,5 ωρο. Ας παίξουν έστω
Next in line, Politics of ecstasy και Narcosynthesis
και I,voyager(γαμιστερο σολο).