Nevermore

:respect: ΘΕΟΙ! March Metal Day αξιζει μονο για nevermore και annihilator! Βγαινει και το καινουριο του Warrel να λειωσουμε, και το DVD επιτελους και εμεις απλα ανυπομονουμε…

ωραιο avatar εχεις εσυ, welcome!

THANKS ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ METAL ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ NEVERMORE ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ …ΚΙ Ο LEMMY ΘΕΟΣ!!!ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ KILLED BY DEATH ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ…

Ένας μήνας και κάτι ψηλά μείνανε…
Εξ’αιτίας της παρουσίας των Nightwish,το setlist θα είναι λογικά κουτσουρεμένο όμως ε?#-o :frowning:

:x

Φοβεροι, με δικο τους ηχο και ΤΡΟΜΕΡΑ albums.

οντως εχουν πολυ χαρακτηριστικο ηχο…

Οι Nevermore παιζουν το Metal οπως θα πρεπει να παιζεται στην συγχρονη εποχη.Δεν κατηγοριοποιουνται.Δεν τους βαζεις ταμπελα.Εχουν βγαλει δισκαρες και τους θεωρω(οπως και οι πιο πολλοι) μεγαλο γκρουπ.

Αν παντως εβαζα μια ταμπελα, θα τους χαρακτηριζα Progressive Thrash.

Πάντως ακόμα και το enemies of reality σε remastered έκδοση δεν είναι άσχημο δηλάδή μερικά τραγούδια που έχει μέσα μου αρέσουν πολύ…Κατά τα άλλα τι να λέμε Dead heart in a dead word, Dreaming neon black και Godless Endeavor υπέρτατςε δισκάρες με τα υπόλοιπα να ακολουθούν απο κοντά…Επίσης πολύ αγαπημένο και το In memory…

εχει αρκετες κομματαρες και το Enemies…τα 4-5 πρωτα ειδικα με κορυφη τα Ambivalent και Tomorrow Turned Into Yesterday.

Δυστυχως οι κομματαρες του Enemies… θάβονται απο την αθλια παραγωγη.Ενω συνθετικα είναι κλασσικα Nevermore,χανουν πολυ.Αλλωστε το εχει παραδεχθει και ο ιδιος ο Warrel.Καμμια σχεση με την παραγωγη της δισκαρας Godless Endeavor.Προσωπικη αδυναμια στο Dreaming Neon Black.Ενας απο τους αγαπημενους μου metal δισκους.

Κατά τη γνώμη μου οι Nevermore πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να ξανασυνεργαστούν με τον Neil Kernon για την παραγωγή των επόμενων album τους. Πιστευω ότι, αν και τα αλμπουμ που κάνανε με τον Andy Sneap είναι πεντακάθαρα και ογκώδη, χάνουν αρκετά σε βάθος… ή κάπως έτσι, δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Από το 2001 και μετά μου ακούγονται λίγο flat τα κομμάτια τους (παρ’οτι πολύ καλοδουλεμένα)

Εγώ πάλι την παραγωγή του This Godless Endeavor τη βρίσκω εξαιρετική…

Me too

Εσύ είσαι φολς ρε,τι να μας πείς και εσύ:p

Οι Nevermore είναι τεράστια αδυναμία φίλος. Και το TGE τεράστια δισκάρα.

nevermore= ο λογος που σκεφτομαι να παω mmd φετος!!!:smiley:

Καθε φορα που το ξεθαβω, προσκυναω.

Ακριβώς.Με διαφορά το καλύτερο τους.Ειδικά το ομώνυμο κομμάτι τα σπάει απίστευτα.Λίγο μόνο το The Learning με χαλάει,όχι ότι είναι κακό αλλά είναι μισό βήμα πίσω απο τα υπόλοιπα.

To TGE έχει κάτι από Dead Heart μέσα του. Γι’αυτό μ’αρέσει και αυτό.
Γενικά όλοι τους οι δίσκοι είναι εξαιρετικοί, ενώ το EOR είναι το πιο απρόσιτο πιστεύω.
Απίστευτο συναίσθημα και ίσως ο πιο ιδιαίτερος τους δίσκος είναι το In Memory. Τι κομματάρες τα Matricide και The Sorrowed Man.