New Long Fest (Μουσικά Κύματα) 2013 - 20 και 21 Ιουλίου @ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Αν ξερει κανεις ποσο εχει το εισητηριο του κτελ απο Παιδιο Αρεως μεχρι Νεα Μακρη θα του ημουν ευγνωμων.

Εντιν:Το βρηκα http://www.ktelattikis.gr/tickets.php
βαζω εδω το λινκ για οποιον αλλον ενδιαφερεται για τις τιμες του κτελ.

παίζει αμάξι άμα θες :wink:

Tο ΚΤΕΛ ειναι 2,90 και το τελευταιο ενημερωτικα φευγει 10.00 η ωρα απο Μαραθωνα αρα 10.10 θα ειναι απ εξω απο το χωρο του λαιβ.

Ποθτανα όλα!

Καλά να περάσετε λουλούδες!!

οι λουλούδες κάθονται σπίτι και ακούνε παντελίδη.

Πιο υπέροχα δε γίνεται.

Now playing [B]Goliath[/B] (cd) by [B]The Voldera Cult[/B]

Νταμπλ ποστ.

Το ντουέτο Ξενοφώντα με Ηλία ήταν απολαυστικότατο!

Ακόμα έχω παραισθήσεις από την αντανάκλαση του φεγγαριού στο σώμα του φοιβου. Κούρος ο άτιμος, πανάθεμά τον! :stuck_out_tongue:

Πήγα την Κυριακή και ήταν πολύ ωραία φάση. Exarsis & Biocancer τα έδωσαν όλα! Τα σουβλάκια γάμησαν το ίδιο και οι μπύρες! Άντε και του χρόνου!

Reports:

[U][B]Day 1

Day 2[/B][/U]

Τα λένε όλα, σχεδόν όπως τα δαμε κι εμείς.

ναι καλά τα λένε.

ωραία ήταν. και του χρόνου.

Το Σάββατο πήγα εγώ και τι να πω…

[B][SIZE=“4”]ΠΑΡΤΑΡΑ[/SIZE][/B] ατελείωτη. Παρά τα προβλήματα στον ήχο, η βραδιά κύλησε άψογα-χωρίς πολλά πολλά. Μερικά σχόλια:

• Η Μασονία είχε δυνατό εκπρόσωπο, ο οποίος ΚΩΛΩΣΕ. Να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του, παρακαλώ. Και φυσικά να καθαρίσει την εικόνα και το όνομά μου σε κάποιους που μας αποκαλούνε ΔΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ.
  • Mosh με χορό πρώτη φορά, άξιοι όλοι.
  • Η κοιλιά του Μάικ είναι παγκόσμια σταθερά. Σουβλάκι φιούνεραλ. \m/
  • Φοίβος και Quorthon ένα και το αυτό. [SPOILER][/SPOILER]
  • Είχαμε και ευχάριστο? μουσικό διάλειμμα με κλαμπίστικα άσματα, αμέ. Εκεί φάνηκε ο πραγματικός εαυτός. 8)
  • Ντουέτο Φώντα και Ηλία για να λυγάν και οι ατσαλένιοι.
  • Τον οποίο Ηλία μάλλον κατατρόμαξα με κάτι εκδηλώσεις λατρείας, ακόμα θα τρέχει ο έρμος…:-s

Αυτά πάνω κάτω. Άντε και του χρόνου, cheers σε όλα τα καλόπαιδα.

'γεια μας

[B]CTHULOL![/B]