Κοίτα να δεις lineup. Ενδιαφέρον.
Πολυ καλο λαιναπ - καλοκαιρακι και φασαρ(ι)α.
Απο τωρα εκει : Rita Moss, Krause, Sadhus, Nerrves, Acid Mamoth, Sun of Nothing, Chain Cult, Μαυρο Γαλα, Dramachine καγκελο.
Nταξ VJ σα να μη το διαβασα ποτε
Αντιθέτως εγώ πάω ειδικά για VJ !!! Ο καθένας εχει τα χούγια του. Δεν ξέρω αν και πόσους ενδιαφέρει αλλά η δεύτερη μέρα πέφτει στον τελικό του euro.
Πέρα από τους Sun of Nothing, δεν υπάρχει κάποια μπάντα που να πω ότι θα στενοχωριόμουν αν δεν την έβλεπα. Ποιοτικές ως επί το πλείστον μπάντες, πιο κοντά όμως στο stoner και το punk rock. Ωραίο line up για να πιεις μπύρες στη Νέα Μάκρη.
Λογικά την μέρα των Khirki θα “κοσμήσω με την παρουσία μου”
Καθε χρονο εκει ανεξαρτητως line up. Ειναι ωραιο σκηνικο και εχει παντα και δροσουλα
Λιγα λογακια για τη πρωτη μερα του φεστιβαλ, που ηταν εξαιρετικο, κ περισσοτερα απο @Miss_Machine
Πρωτη μου επισκεψη στο Νιου Λονγκ, και ευκολα με ψηνει να το καθιερωσω καθε χρονο σε συνδιασμο με διαμονη / μπανακι / ταρβερνουλα.
Πηγα μονο τη πρωτη μερα, με διανυχτερευση κοντα, μιας και η Κυριακη τελειωνε αργα και Δευτερα επαιζε γραφειο.
Πολυ ωραιο βαιμπ, κοσμος μαξ 1000 (?), απειροι γνωστοι, και μια πολυ ομαλη διοργανωση. Μου αρεσε που οι συναυλιες ηταν εναλλασσόμενες στα 2 stages οποτε τα βλεπεις ολα.
Rita Moss : τι αλλο να πουμε για μια απο τις καλυτερες αντερκραου μπανταρες?
Οσοι τους εχουν δει καταλαβαινουν. Εμεις που τους ξερουμε τοσο καιρο, εχω να πω μια εξαιρετικη περφορμανς που νιωθω οτι κερδισε κ νεο κοσμο.
Godsleep: Τρομεροι πραγματικα - μιλαμε για επιπεδο εξωτερικου. Δεμενοι σα μπαντα κ με μια frontwoman ΤΟΠ. Πηρα κ μπλουζακι αμε. Απο τις καλυτερες μου στιγμες στο φεστ.
Krause : Νταξ μου αρεσουν πολυ οποτε ειμαι κ λιγο biased. Τα εσπασαν ολα και ο κοσμος καραγουσταρε.
Acid Mammoth : Προσωπικα νιωθω οτι ηταν η καλυτερη συναυλια τους που εχω παει - και τους εχω δει πολλες φορες. Τρομερη ορεξη, τελειος ηχος, μαζεψαν πολυ κοσμο και επαιξαν τη τελεια ωρα.
Mavro Gala : Τιμια εμφανιση με καλο ηχο, απο μια μπαντα που απευθύνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο. Ειχα να τους δω απο τους Unsane και μου φανηκαν πολυ ορεξατοι.
VK εφυγα για να προλαβω παραθαλασσια κρεπα και τον χαμο του παρκι
Έπρεπε να έρθεις τη δεύτερη μέρα.
Είναι η έβδομη φορά που τίμησα τη διοργάνωση, καθώς είναι μία πολύ καλή διοργάνωση με ελληνικές μπάντες. Προτιμώ όμως το μονό stage, καθώς το μικρό stage ήταν πολύ άβολο για να δεις καλά και είχε κακό ήχο, επίσης δεν έγινε σωστό μοίρασμα των μπαντών στα δύο stage, δηλαδή οι Sun of Nothing έπρεπε να παίξουν στο μεγάλο, ως μια μπάντα με ιστορία στο φεστιβάλ, που είχε να παίξει από το 2015 εκεί. Και οι Chain Cult ήταν για το μεγάλο και γενικά όλες οι μπάντες. Επιπλέον, ήταν λίγο κουραστικό να πηγαίνεις από το ένα stage στο άλλο.
Σίγουρα όλες οι μπάντες είχαν κάτι ενδιαφέρον, θεωρώ βέβαια πως κέρδισαν χώρο μπάντες που κάνουν χαβαλέ σε σχέση με τον πιο σκληρό ήχο.
Το μικρο stage δεν ειχε και καλο ηχο. Δηλαδη Sun of Nothing δεν περναγε.
Εγω καραγουσταρα και μια βαρια μπαντα που δε την ηξερα. Τους Sadhus.
Γενικα κλασικη φαση που τιμω σχεδον καθε χρονο. Πρεπει να χω παει πανω απο δεκα φορες.
Βολτουλα, ταβερνιτσα και φεστιβαλ
Sadhus για μενα μπαντα που στεκεται εξωτερικο ΠΟΛΥ ανετα.
Φετος στο ΑΝ εγινε ισοπεδωση.
Κι εμενα μου αρεσαν οι sadhus, τωρα με νεκροτσουληθρα εγινε ο χαμος μαλλον γιατι ολοι ημασταν τυφλα.
Επρεπε να παιξουν περισσότερο οι khirki αν με ρωτατε αλλα οκ
φέτος δεν με τράβηξαν οι μπάντες για να τιμήσω, δυστυχώς
Khirki και Acid Mammoth θα με ενδιεφεραν ουσιαστικά και δεν έφτανε για να κατέβω Μάκρη
Αφού κλήθηκα, πάρτε το πρώτο - κείμενο και φωτογραφίες όλα μόνη μου και δεν παίζει να έχω ευχαριστηθεί άλλο ντόπιο φεστ έτσι.
Σύντομα η δεύτερη μέρα, δεν κάνω σποιλερ