[SIZE=“4”]Tardive Dyskinesia
Universe217
Progress of Inhumanity
Afformance
Revenge of the Giant Face
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Λεωφόρος Μαραθώνος 26, Νέα Μάκρη
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 2 E[/SIZE]
[/CENTER]
Μετά από μια χρονιά απουσίας, το χειμερινό fest της Νέας Μάκρης επέστρεψε !
Σε 3 εβδομάδες ε. Κανονίστε την πορεία σας :!:
Όσοι γνωρίζουν, είναι ήδη εκεί και περιμένουν.
Στριμώχτηκα από δουλειά τελικά, οπότε με βλέπω να τη βγάζω στο δίπλα θρεντ το σάββατο. Αν το καταφέρω κι αυτό.
Δεν είναι γραφτά μου τα χειμερινά new long…
θα ψηνομουν, αλλα δεν παιζει αμαξι και για λεωφορεια κτλ, ουτε καν το σκεφτομαι, δεν ξερω καν αν ειναι εφικτο με συγκοινωνιες. υπαρχουν τιποτα καλοι συμφορουμιτες που να ξεκινησουν με αμαξι απο κεντρο αθηνας και να εχουν χωρο ωστε να παω/γυρισω μαζι τους? και παλι δεν ξερω σιγουρα αν θα παω γιατι ισως κανονισω τπτ αλλο, αλλα αμα βρεθει αμαξι το σκεφτομαι…
Yπόκλιση σε όλες τις μπάντες και όλους που έπαιξαν και δούλεψαν για αυτό το event. Επίσης μπράβο σε όσους στήριξαν. Καλός και αρκετός κόσμος. Επίσης καλή φάση που υπήρχαν τασάκια παντού για τους καπνιστές.
Revenge of the Giant Face πολύ καλοί, μου θύμισαν Μastodon εποχής Remission και παλιούς DEP. Έπαιξαν και διασκευή The Chariot. Αfformance grooveάτοι με ωραία ξεσπάσματα. Progress απλά ισοπέδωση και πόρωση, με έμφαση στη μηχανή του κιμά που ακούει στο όνομα Πράπας , κρίμα που δεν υπήρχε πιτ. Universe απλά εκπληκτικοί όπως πάντα, τεράστιος ήχος που σε κατάπινε, έπαιξαν πολλά καινούρια (ακόμα και πιο καινούρια από αυτά του δίσκου νομίζω), και είχαν ένα εκπληκτικό κλείσιμο με Mark my word όπου η Τάνια τα έδωσε όλα. Τardive ίσως οι καλύτεροι της βραδιάς, παρά τα προβλήματα στον ήχο, τα έκαναν όλα σκόνη κι ευχαριστήθηκα πολύ τα παλιά.