New Model Army 21-5 Θεσσαλονίκη

Επειδή δεν βλέπω κανέναν να γράφει για το τι έγινε και εδώ πάνω, λέω να γράψω κατιτις

Λεπόν, καταρχίν είχαμε δύο σαπόρτ ενώ η αφίσσα έγραφε μόνο τους Crimes:

Πρώτα στην σκηνή βγήκαν οι γνωστοί Γκουλαγκ. Κατά το πρώτο μισό παίξανε χωρίς τον Αλέκο (τραγουδιστής), το δεύτερο μισό καλύφθηκε από γνωστά κομμάτια τους (Απολογία, Τρελός μουσικός κτλ).
Το λέει η ψυχή τους και καταευχαριστήθηκα την εμφάνισή τους, τι να πω, να 'σαστε καλά παιδιά, γεροί και δημιουργικοί.
Οι Crimes που ακολούθησαν, μου ήταν άγνωστοι, αρκετά δεμένο γκρουπ που όμως δεν συγκίνησε και πολλούς.
Όλοι περίμεναν του NMA, σε ένα μισο γεμάτο Principal, και αυτό που ακολούθησε δεν απογοήτευσε κανέναν. Από τα πρώτα κομμάτια κοινό και μουσικοί φάνηκε να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Στις μπροστινές σειρές υπήρχε πολύ συμμετοχή, με μια ομάδα μάλιστα ξένων που έκανε αρκετό χαβαλέ.
Ο ήχος τους και η εκτέλεση των κομματιών ήταν Α-Ψ-Ο-Γ-Η. Πραγματικά αν εξαιρέσω το τέλος της συναυλίας όπου δεν μπόρεσα να ακούσω καθαρά την φωνή του Justin όλες οι εκτελέσεις ήταν υποδειγματικές και σε μερικά κομμάτια καλύτερα από τον δίσκο !
Τα περισσότερα κομμάτια τους ήταν γνωστά με όλες τις επιτυχίες του συγκροτήματος. Μαζί με το encore παίξαν νομίζω πάνω από μια μιση ώρα. Ήλπιζα περισσότερο αλλά τι να κάνουμε…

Προς το τέλος, κατάλαβα πως οι ΝΜΑ περίμεναν περισσότερη συμμετοχή και ποσοτικά και ποιοτικά (στις πίσω σειρές οι περισσότεροι καθόταν στα τραπεζάκια τους (που έτσι κι αλλιώς κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της αίθουσας).
Εμείς πάντως που είμασταν μπροστά το ευχαριστηθήκαμε, με αρκετό stage diving και πολύ groovingt

See you next time

ΓΚΟΥΛΑΓΚ?>???

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

τυχεροι!!!

Πού έγινε το live; Βλέπεις ξέρω κ από Θεσσαλονίκη μετά το στρατό… :stuck_out_tongue:

Oχι ρε μαλακααααααααααααααααααααα!!!1

Κατά την γνώμη οι Γκουλαγκ θα έπρεπε να ήταν το δεύτερο γκρουπ και έτσι πάντως όμως έγραψαν.

Ο χώρος ήταν ακατάλληλος κατά την γνώμη μου (Principal Club περιοχή αεροδρομίου) πάλι καλά όμως, μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε καν αν θα γίνουν οι συναυλίες.

Netherbound, οι Γκούλαγκ παίξανε καινούριο υλικό???

[-o<[-o<

Στην αρχή παίξανε οι Spirulina Or Death που αποτελούνται μέλη των Εκτός Ελέγχου και Γκούλαγκ και είχαν την βοήθεια από τον ντράμερ των Σκαρίμπας. Στο δεύτερο μισό, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Αλέκος, απ’ ότι θυμάμαι παίξανε παλιά γνωστά κομμάτια και ξεσήκωσαν το όσο κοινό υπήρχε εκείνη την ώρα μπροστά απ’ την σκηνή.