New Model Army - Today Is A Good Day, out on 14/9/09

To 11o στούντιο άλμπουμ των ΝΜΑ κυκλοφορεί στις 14 Σεπτέμβρη, με τίτλο Today Is A Good Day. Όσοι παρεβρέθησαν στην πρόσφατη συναυλία τους στο Gagarin, θα θυμούνται το ομωνυμο κομμάτι και κρίνοντας από αυτό (από όσο θυμάμαι), θα είναι όντως μια πολύ ωραία μέρα η 14η του Σεπτέμβρη.

Εξωφυλλάκι:

και δειγματολήπτης:

:D:D

ύστερα απο αρκετές ακροασεις πιστεύω ότι είναι καλύτερο του (πολύ καλού) προηγούμενου άλμπουμ τους. Το ομώνυμο κομμάτι είναι το πιο heavy που γράψανε (όχι μόνο από την εποχή του Here Comes The War, αλλά γενικά). Το States Radio είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι που γράψανε τα τελευταία 17 χρονιά και άνετα θα μπορούσε να υπάρχει στο Ghost Of Cain. Το Ocean είναι ένα πολύ ομορφο και ταξιδιάρικο κομμάτι, το οποίο το είχαμε απολαύσει και live. Το κομμάτι Mambo Queen μαλλον το πιο χαβαλετζίδικο και ροκ ν ρολλ κομματι που έχουν γράψει, λίγο ξέμπαρκο για New Model Army, αλλά οκ κάνει την διαφορά. La Push: εδώ μου θύμισε λίγο το άλμπουμ Impurity. Peace Is Only και Dissapeared κλασσικές ΝΜΑ συνθέσεις. To Αutumn, xmmmm… εδώ θα τους μαλώσω, νομίζω ότι όταν το γράφανε είχαν στο μυαλό το κλασσικό “Horse With No Name” των America (σιγά που μας χαλάει). Στην αρχή, μετα αλλάζει και αποκτά και αυτό ταυτότητα όμως. Το ρεφραίν είναι και πολυ αισιοδοξο: everything is beautiful, but only because everything is dying!!! xaxaxa! Θα πω όλα τα κομμάτια χαχα. όχι αφήνω και μερικά χωρίς αναφοραχωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι ωραία. Το άλμπουμ κλείνει με το North Star ένα ήρεμο κομμάτι με αρκετά μελαγχολικό ρεφραίν. Νομίζω ότι με αυτό το άλμπουμ οι NMA γραψανε πιο χαρακτηριστικά τραγούδια - στο στυλ που τους καθιέρωσε δλδ - από ό,τι στα προηγούμενα τους, κάτι που θα χαροποιήσει αρκετούς νομίζω.

:wink:

Δεν έχω ακούσει νότα γενικά από το συγκεκριμένο γκρουπ. Αλλά επειδή τους είδα στο ίδιο πολλ με τους απίστευτα αγαπημένους μου Killing Joke, θα ακούσω το νέο άλμπουμ και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Εξηγηστε μου με ποια μυστηρια λογικη οι CBP σαππορταρουν τους κυριους =/

:lol::lol: Ρε μαλακα θα πνιγω με την τυροπιτα…

μα δεν εχουν ουδεμια σχεση :expressionless:

A απο αυτη την αποψη το λες:p

ε ναι, εχουν ιστορια οι NMA, δεν το λεω υποτιμητικα, απλα μουκατσε παραξενα.

Άκουσα τελικά το άλμπουμ και αν και δεν τρελάθηκα μου άρεσε αρκετά. Ίσως να τους προτιμούσα ελαφρώς πιο πολύ χέβι. Στα σημεία, δηλαδή, που παίζουν δυνατά (ομώνυμο ειδικά), τα σπάνε άσχημα, στα υπόλοιπα ακούγονται απλά ευχάριστα (χωρίς αυτό να είναι κακό).

Καλύτερα πάντως να ξεκινούσες με τα κλασσικά τους άλμπουμ, για να καταλάβεις τι εστί ΝΜΑ ακομα πληρέστερα.

Ghost Of Cain
Thunder And Consollation
Purity

ε και μετά όλα τα άλλα. Όσο για το επιθετικό της υπόθεσης, στο νέο δίσκο όντως το ομώνυμο είναι αρκετά heavy, αλλά αυτο δεν ίσχυε στα παλιά… όπου ΄δλδ ήταν επιθετικοί σχεδον με μηδενική παραμορφωση στις κιθάρες κλπ.

Τσέκαρε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τους κομμάτια ανα δίσκο, να πάρει μια γεύση

Christian Militia

Νο rest

51st state -----> δεν παίζει να μην το ξέρεις

I love the world

Purity

Here Comes The War

Wonderful Way To Go

σταματώ εδώ, στο σημείο δλδ που αποχωρεί (για λόγους υγιείας) ο Rob Heaton, ντράμμερ και ένας από τους δύο βασικούς συνθέτες των κομματιών των NMA. Μετά απο΄λιγα χρόνια πεθαίνει.