Πόσοι spammers-mods υπάρχουν τώρα?
Συγχαρητήρια στους νέους mods, freedom και ellanor!
Ωχ, ωχ, βλέπω ότι ο ellanor ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις!!! :lol: :lol:
ρε παιδιά, νόμιζα πως είχαμε πει πως εγώ θα ήμουν ο νέος mod.
Κάμω ένα κουοτ του αγαπητού μόντε γιατί πολλές ανακρίβειες ακούστηκαν από δω κι από κει.
Η ζωή τα έφερε έτσι και η παλιοσειρά πρέπει να “αποσυρθεί” απ’το moderatin
Καλά κουράγια στους mods,για ένα ευχάριστο φόρουμ γιομάτο σπάμιν και καλό χιούμορ:)
Επειδή το χω απορία, με ποιά κριτήρια γίνεται κάποιος χρήστης mod; Ανάλογα με το πόσο συμμετέχει στο φόρουμ;
ήθελα να απαντήσω κάτι άλλο, αλλά θα απαντήσω σοβαρά
όταν το mod team θεωρεί πως χρειάζεται νέος mod, συνεδριάζει κ αποφασίζει ποιος θα είναι αυτός. το βασικότερο κριτήριο είναι να έχει την ίδια νοοτροπία περί moderation όπως εμείς κ φυσικά να ασχολείται με το φόρουμ μας.
αυτά
Εγώ έχω άλλη απορία.
όταν δίνει ένας μοδ infraction, το συζητάει πρώτα με όλη την ομάδα διαχείρησης ή όχι?
τα ban συζητάμε όλοι. τα infraction που βγάζουν μάτι δεν θέλουν συζήτηση…
πάντως σπάνια κάνει κάτι κάποιος από μόνος του. το έχω ξαναπεί : μην βρίζετε το όργανο, βρίστε την ομάδα. είναι όλοι υπεύθυνοι
για αυτό που ρωτάς shaman, μου ζητήθηκε η άποψη μου και βγήκε από κοινού απόφαση. Οι κανόνες του φόρουμ είναι σαφέστατοι σε αυτό το θέμα…
Με προβλημάτισες τώρα. Ενιγουέηζ, θενκς.
εδιτ για Karvou: Έχω δει απίστευτες προσβολές εδώ μέσα ακόμα και από editors. Τεσπά, δε θέλω να το συνεχίσω.
να κάνεις ριπόρτ λοιπόν, να τις προλαβαίνουμε όλες.
Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι θίγεται μπορεί να κάνει report. Γι’ αυτό υπάρχουν.
Δεν είναι δυνατόν να ελέγχεις συνεχώς τα πάντα και φυσικά να κάνεις αναδρομή σε 400.000 μηνύματα για να δεις αν έχει ξεφύγει κάτι…
[FONT=“Times New Roman”][SIZE=“3”]Just some Stuff…(please διαβάστε)[/SIZE][/FONT]
Να ευχαριστήσω τα παιδιά για το καλωσόρισμα σε μένα και τον Φρήδομ στη νέα μας θέση. Θέλω βασικά να πω 5 πραγματάκια, θα σας παρακαλούσα να τα διαβάσετε. Είναι πολλά, αλλά τα λέω εδώ όλα μια φορά για να μη τα λέω μετά ξανά.
Το να είναι κάποιος moderator σε ένα φόρουμ είναι δύσκολο, ειδικά αν μιλάμε για ένα φόρουμ όπως το rocking, στο οποίο μεγάλο μέρος των χρηστών είναι κάτω των 20. Προσοχή, δεν έχω τίποτα με τους μικρότερους. Αντίθετα, πολλοί από αυτούς τυχαίνει να είναι γαμώ τα παιδιά, με τους οποίους άνετα κάνω ή θα έκανα παρέα και ας έχουμε κάποια διαφορά στην ηλικία. Ωστόσο στο φόρουμ υπάρχει κόσμος που δεν κατανοεί πως το φόρουμ (κάθε φόρουμ, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη) έχει κάποιους κανόνες, οι οποίοι δεν υπάρχουν για να μας σπάνε τα νεύρα και να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, αλλά για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του.
Έχετε διαβάσει τους κανόνες παιδιά? Είναι απλό, και διαρκεί μόνο 2 λεπτά. Όταν τους πρωτοδιάβασα, καιρό τώρα, σκέφτηκα «δεν έχουν τίποτα το παράξενο, αντίθετα, είναι σωστοί κανόνες που είναι καλό να εφαρμόζονται». Διαφωνεί μήπως κάποιος από σας?
Νομίζετε πως μου είναι ευχάριστο εμένα, ή στον freedom, ή στα άλλα παιδιά, να δίνουμε προειδοποιήσεις και να λέμε ξανά και ξανά «μη σπαμμάρετε», να κλειδώνουμε θέματα και να ρίχνουμε μπαν σε κόσμο? Προσωπικά θα ήθελα να περνάω καλά με όλους εδώ μέσα, και όσο γίνεται να μη δημιουργείται η παραμικρή ένταση. Ωστόσο επέλεξα να βοηθήσω τα παιδιά στο moderation γιατί πραγματικά κάνουν καλή δουλειά και έχουν συμβάλλει στο να παραμένω σε αυτό το φόρουμ ένα χρόνο τώρα. Αλλά, πραγματικά, θα ήθελα να αποφύγω τις εντάσεις. Αν όμως υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να καταλάβει, τι να πω, η ένταση θα είναι αναπόφευκτη. Δεν θα ναι κάτι προσωπικό, αλίμονο κιόλας, αλλά θα πρέπει να γίνει. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω λοιπόν να τηρείτε τους κανόνες όσο μπορείτε, και εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθούμε να είμαστε όσο ελαστικοί γίνεται. Μην εκνευρίζεστε με τους mods. Δεν έχουμε κάτι εναντίον σας ούτε θέλουμε να σας χαλάσουμε τη διασκέδαση. Απλά κάποια πράγματα είναι καλό να τηρούνται.
Προσωπικά θα είμαι απόλυτος απέναντι σε προσβολές, υβριστικά μηνύματα, και τέτοιου είδους καφρίλες. Εδώ είναι μουσικό φόρουμ, δεν είναι γήπεδο. Οι χρήστες δεν είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους για να έχουν την απαραίτητη οικειότητα και άνεση ο ένας με τον άλλο, δεν είναι όλοι κάτω των 22, και δεν είναι όλοι άντρες. Σεβαστείτε σας παρακαλώ τις ευαισθησίες του άλλου και την προσωπικότητα του. Μπορεί να μη τον βλέπετε, να είναι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί να ενοχληθεί ή να επηρεαστεί από αυτά που του λέτε. Και, ναι, έχει κάθε δικαίωμα γι’ αυτό, από τη στιγμή που δε σας έχει απέναντι του, δε σας βλέπει, δεν κοιτάει τα μάτια σας ούτε ακούει τον τόνο της φωνής σας. Και εντάξει, ας πούμε πως στους 10 χρήστες υπάρχουν και 1-2 που γουστάρουν τις καφροκαταστάσεις, τα βρισίδια στο φόρουμ κλπ. Υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι 8 που δε τη βρίσκουν έτσι και μπαίνουν στο φόρουμ για να πουν την άποψη τους για κάποιο θέμα. Ποιους λοιπόν να ευχαριστήσουμε εμείς, απέναντι σε ποιους να είμαστε «καλοί»?..
Σεβαστείτε επίσης τη διαφορετικότητα στο γούστο και τα μουσικά ακούσματα του άλλου. Η διαφορετικότητα και η ποικιλία είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς και χωρίς αυτή, πιστέψτε με, θα ζούσαμε σε έναν πολύ βαρετό κόσμο. Μην είμαστε εγωκεντρικοί. Δεν είναι όλοι σαν εμάς, ούτε γίνεται. Ας τους αποδεχτούμε λοιπόν γι’ αυτό που είναι, και μη προσπαθούμε να τους αλλάξουμε με το ζόρι.
Όσο αφορά το spamming. Χαχαχ, δε ξέρω, ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει ο freedom γι’ αυτό! Έχετε καταλάβει πως το spamming στα μουσικά θέματα καλό είναι να αποφεύγεται γιατί αλλιώς θα διαγραφεί. Δείτε το λογικά. Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι για ένα συγκρότημα, γιατί να γυρνάτε ατελείωτες σελίδες διαλόγου εντελώς άσχετου με το θέμα? Όσο αφορά το off topic, οκ, εκεί προσπαθούμε να είμαστε πιο χαλαροί… Αλλά ακόμα και κει από ένα σημείο και έπειτα αν ξεφεύγει ένα θέμα εντελώς καλό είναι να επαναφέρεται εκεί που ήταν κάποια στιγμή. Είμαστε τόσο κακοί λοιπόν που τα λέμε αυτά? Πείτε μου. (α, ανταλλάχτε πμ βρε παιδιά, ανταλλάξτε μσν! Μη ντρέπεστε! Η επικοινωνία μέσω ενός φόρουμ και μόνο είναι αλλοτρίωση! Ελάτε κοντά ο ένας στον άλλο, χοχοχο! Γράφτε στο φόρουμ για τα σχετικά με το φόρουμ θέματα, και από κει και πέρα όλο το πεδίο για κουβέντα είναι δικό σας, εκτός φόρουμ. Εκμεταλλευτείτε το!)
Όσο αφορά τα θέματα που κλειδώνονται. Κάνετε ένα search προτού ανοίξετε ένα θέμα καταρχάς. Οκ, θα σας φάει 3-4 λεπτά από τον χρόνο σας. Αλλά από το να ανοίξετε κάποιο θέμα και να κλειδωθεί, κρίμα είναι. Για τα θέματα στο off topic τώρα. Καταλαβαίνουμε πως θέλετε να κάνετε τον χαβαλέ σας, αλλά καλό είναι να έχει και κάποιο περιεχόμενο το τόπικ, ένα κεντρικό θέμα, υποτυπώδες έστω, ώστε να γίνει μια κάποια κουβέντα γύρω από αυτό. Ασφαλώς δε χρειάζεται να «εξηγήσω» γιατί κάποια τυχόν προσβλητικά για τους άλλους θέματα μπορεί να κλειδωθούν. Πιστεύω πως καταλαβαίνετε. Ή έστω, ελπίζω.
Και κάτι πολύ βασικό. Κάνετε [SIZE=“2”]report[/SIZE], σας παρακαλούμε! Δε μπορώ να ξέρω αν η «Μαρία» ή η «Νίκη» θίχτηκε από το ποστ του «Κώστα» ή του «Τάσου», για να παρέμβω. Ούτε είναι δυνατό, όσοι και αν είμαστε, να ελέγχουμε κάθε ποστ σε αυτό το φόρουμ (τι να γίνει, έχουμε όλοι και άλλα πράγματα να κάνουμε). Κάνετε αναφορά λοιπόν, στο χέρι σας είναι.
Αυτά τα ολίγα από μένα. Ελπίζω να αποφύγουμε τις γκρίνιες και τις επιθέσεις. Χρήστες του φόρουμ είμαστε και μεις, όπως και σεις, που παράλληλα επιβλέπουμε τη λειτουργία του. Δεν είναι εύκολο, και παίρνει χρόνο. Σας παρακαλώ, ως ellanor, να αποφύγουμε όσο γίνεται τις εντάσεις και να τηρείτε τους κανόνες. Ελπίζω να είχα την κατανόηση σας. Thanx προκαταβολικά! :)8)
Ασχετο αλλα εγινε reunion των new kids on the block!!
Νιώθω σοφότερος.
με τον ελενορ μοδερατορ μπορω να κοιμαμαι ηρεμα.σοφη επιλογη.τελεια.αξιοκρατεια.
Κοιμήσου αγγελούδι μου παιδί μου νάνι νάνι
να μεγαλώσεις γρήγορα σαν τ’ αψηλό πλατάνι
Να γίνεις άντρας στο κορμί και στο μυαλό
και να 'σαι πάντα μες στο δρόμο τον καλό
Κοιμήσου αγγελούδι μου
γλυκό 'ναι το τραγούδι μου
Κοιμήσου περιστέρι μου να γίνεις σαν ατσάλι
να γίνει κι η καρδούλα σου σαν του Χριστού μεγάλη
Για να μη πείς μες στη ζωή σου δεν μπορώ
κι άν πρέπει ακόμα να σηκώσεις και σταυρό
Πες τον σωστά τουλάχιστον.
Thanks που μου σβήσατε το post,δεν έλεγα κάτι θετικό οπότε πράξατε σωστά.Δημοκρατικό.
spam dead, spam.
Απάντηση στον από πάνω μου ήταν.