Αναμένονται:
SLIPKNOT Vol.3 The Subliminal Verses Ltd Digi 24 Mαϊου
CARCASS Choise Cuts 24 Mαϊου
Αληθεια μιας και το εφερε και η κουβεντα(λεμε τωρα)το Black Box που εχει τα 8 album της αυθεντικης συνθεσης των Black Sabbath θα κυκλοφορησει κατα δω μερια???
Φίλε μου λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία σου.
Το μόνο “Φρέσκο” Box που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή (10 Μαϊου) απ’ όσο ξέρω, είναι το “Metalogy” από Judas Priest. http://www.judaspriest.com/disc/metalogy.asp
Μην ξεχνάμε και το Contraband των Velvet Revolver στις 8 Ιουνίου (νομίζω).
Αυτό και αν έχω αγωνία να δω πως θα ακούγεται.
__Για Ελλάδα δε ξέρω τι θα ισχύσει, πάντως το play.com αναφέρει ότι θα δίνει και bonus dvd με:
.Set me free (live video mixed in 5.1)
.Sliter (video)
.The making of Slither video (20 mins.)
.The 6 on-line teaser
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο δυσαρέσκειας σχετικά με το νέο πολυαναμενόμενο Album των Nightwish “Once”, χωρίς καμιά παρεξήγηση. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά δεν με ικανοποίησε καθόλου, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα. Πολύ ήπιων τόνων πολύ εμπορικό πολύ…δεν ξέρω τι χαρακτηρισμό μπορώ να του δώσω. Προσωπικά το περίμενα τόσο δυνατό, όσο και τα προηγούμενα ίσος και λίγο παραπάνω. Με τα ίδια δυνατά φωνητικά όπως και την επιβλητική μουσική τους. Μήπως άρχισαν την στασιμότητα ή πτώση- εμπορευματοποίηση, μετά από ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο όπως αυτό της Nuclear Blast? Μήπως φταίει κάτι άλλο? από μέρους μου παντός νομίζω πως εάν ήταν να έπαιρνα το “Once” σε CD δεν θα το έκανα μετά αυτό που άκουσα, (τα κομμάτια του Album ως γνωστόν κυκλοφορούν στο “Kazaa”) μιας και πιστεύω πως πολύς κόσμος το αναμένει. Αν και δυσαρεστημένος με το συγκεκριμένο Album ας ευελπιστώ για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Τέλος, σχετικά με το άρθρο, δεν θα ήθελα να προκαλέσω διαμάχες και παρεξηγήσεις σχετικά με την άποψη μου αυτή. Sorry για το μεγάλο σχόλιο.
Υ.Γ. Την ώρα που έγραφα το συγκεκριμένο σχόλιο έτυχε να παίξει το “Nemo” στο MAD και στο καπάκι έβαλε Ρέμο. Προς τους υπευθύνους στο πρόγραμμα του MAD “Έλεος ρε παιδιά, Έλεος. Δείξτε λίγο σεβασμό!!!”
Τι Νέμος, τι Ρέμος
Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πότε βγαίνει το καινούργιο των rhapsody?Α επί της ευκαιρίας!!!Σας αρέσουν οι rhapsody?Εγώ τους λατρεύω!!!
Σωστός ο φίλος UnHoLyMaRtYr