Εγω Αμπελοκηπους μαζι με Λουπεν ειμαι και θα παω Χαλανδι να κανω ανταποκριση με DUDEMOBILE λογικα…
Αποτι θυμαμαι το γηπεδο ειναι και σχετικα τεραστιο :p…
Ετοιμαστειτε για μπαλιτσα ολκης κουφαλες!
τραμπ, έλα να σε δέσω στον κοτσαδόρο να πάμε ΤΡΕΝΟ.
ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑΛ! :lol:
Tramp στο αμάξι είσαι ΜΟΝΟΣ? Η θα κουβαλάς και άλλον φορουμίτη. Αν είναι να σου ρθουμε με whatsisname+ks0
Και αλλον να χει χωρατε.
Παιδες δυστυχώς παίζω το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα πριν τα play off Δευτέρα στις 8 και όπως εξήγησα και σε dude είμαστε μια νλικη απο τον δεύτερο και κλειδώνουμε πρωτιά οπότε δεν μπορώ να μην πάω…
Όμως
πάω καπάκια στο thread του after christmas και κοτσάρω το όνομα μου στην λίστα!8)
sorry παιδιά…
ολομόναχος. θα έρθετε ηλεκτρικό περισσού?
εννοειται δεν ξεχαστηκε η τεραστια μπαλα που θα παιχτει την δευτερα!!
εγω μενω κατεχακη και αποτι ειδα σε χαρτη το γηπεδο πρεπει να ειναι πιο κοντα στο μετρο νομισματοκοπειο.κανω λαθος?πειτε μου για να ξερω πως θα ερθω τελικα.
αν είναι να πας ποδαράτος απο μετρό, ναι, είναι πιο κοντά από νομισματοκοπείο.
αν ο τραμπάκουλας εξυπηρετήσει 3 άτομα, εγώ μπορώ να πάρω κι άλλον, αλλά από μετρό χαλανδρίου, με βολεύει περισσότερο σε σχέση με νομισματοκοπείο.
ναι ρε οκ.μπορει να σκασω μυτη και με το μηχανακι εξαλλου εγω.οποτε δεν εχω προβλημα με μεταφορικο μεσο
Άντε να σας ξελασπώσω πάλι.
Λοιπόν μετρό μέχρι Κατεχακή, από κει παίρνετε το 403 (των 19.25) και κατεβαίνετε Γαρυττού. Μετά ακολουθείτε αυτή την υπέροχα σχεδιασμένη γραμμή.
κοιταξες και την ωρα που περναει ακριβως το λεωφορειο?8O:p
αυτο θα πει οργανωση
Προφανώς αφού εγώ έτσι θα πάω.
Βασικά αφετηρία είναι, οπότε έυκολο να το τσεκάρεις στο site του ΟΑΣΑ.
shaman δεν μου επιβεβαίωσες. θα δώσουμε ραντεβού στον ηλεκτρικό περισσού?
αν ναι τότε να πούμε τρία τέταρτα πριν την έναρξη του αγώνα από τη μεριά προς κηφισιά?
Λεω εγω ναι εκ μερους Σαμαν.
Θαμαι γω δηλαδη, ο σαμαν, και μια αδερφη.
οι ομαδες χωριζονται βασει ικανοτητων των παικτων,βασει μουσικων ακουσματων(μανογουοραδες vs λοιπων:p) ή βασει οπαδικων προτιμησεων(ολυμπιακοι vs παναθηναικων):p:p?
Για να χωριστούνε πρώτα οι ομάδες, πρέπει να δηλώσει και 16ος.
Άιντε, ούτε δαγκώνουμε, ούτε θανατηφόρα τάκλιν κάνουμε (συνήθως).
γουστάρω
Η αδερφή λέει τελικά να πάει με dude γιατί τον βολεύει το χαλάνδρι και οχι ο Περισσός αρά τραμπ στο χαλάω :(
ντουντ υπάρχει ακόμα χώρος στο θρυλικό avenger?
λογικά νε, ο κηπερ κ ο λουπεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα.
btw, μέχρι αύριο μεσημέρι να χει δηλώσει αν είναι ο 16ος. μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι. να πω σε κάναν δικό μου άμα είναι.