δεν ξερω αν αναφερθηκε καπου , το Σαββατο επαιξαν στο bat city οι Νewman με support τους Farraday και τους Adrenalize
να πω οτι αξιζε τον κοπο , να περιμενει κανεις τους Newman οι οποιοι ηταν εκλπηκτικοι , ανετοι , μελωδικοι και σκληροι οσο χρειαζοταν στα πλαισια μια hard rock συναυλιας . Εντυπωσιακα κομματια και εντυπωσιακοι μουσικοι .
Χαρακτηριστικο επισης το χιουμορ τους , τα πειραγματα τους που εδιναν ενα ακομα πιο χαλαρο και ανετο χαρακτηρα στο live ,με την καλη εννοια .
οι Adrenalize ,προφανως οι περισσοτεροι θα τους ξερετε , τους ειχα μονο ακουστα ,ηταν καλοι και δεμενοι ,αλλα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος που εκφραζουν .
οι Farraday , τους οποιους περιμενα να δω τι ‘ρολο παιζουν’ ,μετα απο καποια κομματια που ειχα ακουσει στο youtube ,μου αρεσαν επισης . Τελικα μερος του σχηματος πρεπει να το ειχα δει πριν καποια χρονια στα 5/4 στον Πειραια , σαν bad medicine , οπου και εκει μου αρεσαν . Ο κιθαριστας τους που μαλλον ειναι και υπευθυνος για το σχημα αυτο θα ελεγα οτι οπτικα παραπεμπει στο look του Steve lukather που ειχε καπου στα 90’ς . Ολη η μπαντα ηταν καλη και τα κομματια του cd τους τα περισσοτερα επισης .
Χαρακτηριστικο της βραδυας οτι και οι 3 ντραμερ (με αποκορυφωμα αυτον των Newman ) εδωσαν μπολικο ξυλο στα τυμπανα .
Να πω τελος , μια αποψη την οποια εχω επαναλαβει . 3 μπαντες ειναι πολλες ,δηλαδη 2 support ειναι πολλα , φτανει η ωρα της μπαντας που καποιος παει να δει και εχει 'κουραστει ’ . Καταλαβαινω οτι σε τετοιες 'μικρες ’ συναυλιες ενα ελληνικο γκρουπ πιθανων ισοδυναμει με 15 θεατες , αλλα …
Επισης μια και δεν συχναζω σε τετοια μαγαζια , δεν καταλαβα γιατι η αλλαγη των κομματιων απο τους dj γινοταν τοσο 'αποτομα ’ και τοσο συντομα .Απο οτι θυμαμαι στα κομματια γινοταν παλαιοτερα μια μιξη , το ενα να βγαινει μεσα απο το αλλο ,εδω εβγαιναν τα κομματια πολυ 'αποτομα ’ ,ειναι κατι νεο δεν ξερω …
αυτα …